انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب  (دفعات بازدید: 1424 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sezarsf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مشکل در نصب
« : 24 خرداد 1390، 12:20 ق‌ظ »
سلام
من میخواهم  در کنار ویندوز  ابونتو و با بهتر از اون بک ترک داشته باشم....مشکلی که هست اینه که سیستم نمیتونه بین لینوکس و ویندوز دووال بوت کنه ازین رو کلا بحث نصب از بایوس را بیخیال شدم.
رفتم سراغ نسخه لایو بک ترک که اون هم اصلا شناسایی نمیشه موقع استارت و فکر کنم مشکل از فلش مموری باشه
الان بک ترک 5 را از vm ware دارم اما مشکل نداشتن کارت شبکه دارم با اینکه ادد کردم.
سراغ ابونتو 11.04 رفتم که با ووبی نصب کنم که اخرش یک ارور داد و امد بیرون....دارم دیوونه میشم چجوری یک توزیع لینوکس با ویندوز داشته باشم کمک!!!!!

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
پاسخ به: مشکل در نصب
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1390، 12:12 ب‌ظ »
سلام .

من یک سوال داشتم

این اوبونتو 11.04 رو میشه روی نوت بوک های ایسر مدل d255e نصب کرد ؟؟؟

اگه میشه من رو راهنمایی کنید .

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: مشکل در نصب
« پاسخ #2 : 29 خرداد 1390، 04:16 ق‌ظ »
سلام
من میخواهم  در کنار ویندوز  ابونتو و با بهتر از اون بک ترک داشته باشم....مشکلی که هست اینه که سیستم نمیتونه بین لینوکس و ویندوز دووال بوت کنه ازین رو کلا بحث نصب از بایوس را بیخیال شدم.
رفتم سراغ نسخه لایو بک ترک که اون هم اصلا شناسایی نمیشه موقع استارت و فکر کنم مشکل از فلش مموری باشه
الان بک ترک 5 را از vm ware دارم اما مشکل نداشتن کارت شبکه دارم با اینکه ادد کردم.
سراغ ابونتو 11.04 رفتم که با ووبی نصب کنم که اخرش یک ارور داد و امد بیرون....دارم دیوونه میشم چجوری یک توزیع لینوکس با ویندوز داشته باشم کمک!!!!!

اگر کارتون خیلی ضروری هست پیشنهاد من اینه که کلا هر توزیعی رو که دارید روی ویندوز از طریق ویژال باکس نصب کنید اگرم دوست دارید به صورت پایدار ویندوز و لینوکس رو داشته باشد ارور هایی رو که در هنگام نصب مواجه می شوید  بگذارید تا بهتر راهنماییتون کنیم

برای دانلود و چگونگی نصب لینوکس روی ویندوز از طریق ویژال باکس (به صورت فیلم آموزشی ) به این تاپیک بروید