انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چه ملاک هایی برای برتری یک توزیع از ubuntu در هنگاه نصب دارید?

قابلیت نصب چند محیط مانند نصب همزمان KDE و gnome
2 (20%)
قابلیت نصب سفارشی برای نرم افزار ها
1 (10%)
محیط گرافیکی برای نصب
0 (0%)
نصب بسنه ها به صورت کامل مثل پخش کننده های موسیقی
1 (10%)
داشتن بسته های اضافی
3 (30%)
سایر
3 (30%)

مجموع آرای اعضا: 10

بستن رای گیری: 31 شهریور 1386، 01:43 ق‌ظ

نویسنده موضوع: رضایت از توضیع ها  (دفعات بازدید: 6074 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
رضایت از توضیع ها
« : 17 شهریور 1386، 01:43 ق‌ظ »
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه یه توزیع ساخت که دیگه کسی سراغ توزیع های دیگه نره؟
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1386، 01:46 ق‌ظ توسط sahama »
یا علی

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
پاسخ به: رضایت از توضیع ها
« پاسخ #1 : 17 شهریور 1386، 09:18 ق‌ظ »
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه یه توزیع ساخت که دیگه کسی سراغ توزیع های دیگه نره؟
همچین فکری رو باید از سر بیرون کرد .  چرا فکر می کنید همه مثل شما فکر می کنن ؟
یکی از زیبایی های لینوکس ، وجود توزیع های فراوان و متنوعی هست که با سلایق مختلف ساخته شدن .
این نظر سنجی شما هم مشکل داره !
گزینه های اول ، سوم و چهارم یکی هستن ! توزیعی که شامل محیط های گرافیکی بیشتر باشه ، قطعا ابزار یبشتری هم داره
kde , gnome هم گرافیکی هستن خوب !منظورتون چه محیط گرافیکی بود ؟!!!
برای بار چندم هم توزیع درسته نه توضیع
 :o
@cybertux
no sign

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #2 : 17 شهریور 1386، 01:46 ب‌ظ »
1 نه همچین هم یکی نیستند
2 من با خود محیط ها کاری ندارم فقط با نصب کار دارم
3 این پست رو بیشتر برای این زدم تا تجربه ای هم از ایجاد نظر سنجی داشته باشم!
یا علی

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1386، 02:44 ب‌ظ »
من هم با amin عزیز موافقم اگه یک توزیع داشته باشیم که همه از اون استفاده کنند میشه یه چیزی مثل ویندوز ...
همین تنوع توزیع‌ها و بسته‌های نرم‌افزاری هست که باعث گسترش استفاده کنندگان لینوکس شده و ...
شما می‌تونید به جای ایجاد توزیع جدید یک توزیع را انتخاب کنید و در رشد و گسترش آن سهیم باشید . مانند همین پروژه هما که برای توزیع‌های خانواده ubuntu  تنظیم شده !!!
موفق باشید .

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
پاسخ به: رضایت از توزیع ها
« پاسخ #4 : 17 شهریور 1386، 04:19 ب‌ظ »
وجود داشتن محیط گرافیکی یا پکیج‌های اضافی دلیلی بر خوب بودن سیستم نیست
حداقل محیط‌های گرافیکی KDE و gnome به اندازه‌ای portable هستند که روی بیشتر سیستم‌ها نصب بشن
در مورد پکیج‌ها میشه گفت که یه سیستم عامل باید مخازن update و کاملی داشته باشه همراه با یه Package Manage

برای همین گزینه سایر بهترین گزینه هست  ;)
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #5 : 17 شهریور 1386، 05:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
همچین فکری رو باید از سر بیرون کرد .  چرا فکر می کنید همه مثل شما فکر می کنن ؟
یکی از زیبایی های لینوکس ، وجود توزیع های فراوان و متنوعی هست که با سلایق مختلف ساخته شدن

خیلی ها هم مثل شما فکر نمی کنند.من فکر می کنم یک توزیع که امکانات برجسته تمام توزیع ها را داشته باشد خیلی بهتر می تواند کاربران را راضی کند.چنین توزیعی می تواند جوابگوی تمام سلیقه ها باشد.مثلا به نظر شما اگر چیزی مانند Yast در اوبونتو بود بهتر نمی شد؟

نه این که همه توزیع ها را یکی کنند٬چنین چیزی امکان ندارد.در این که یکی از زیبایی های لینوکس بودن چند توزیع برای هر کاری است شکی نیست اما برای کارهای روزمره چطور؟کاربری که می خواهد کار با لینوکس را شروع کند سردرگم می شود.شاید این یکی از دلایل دوری کاربران از لینوکس باشد.

من اصلا با ویندوز کار نمی کنم٬از مایکروسافت هم متنفرم اما نمی توان حقایق را نادیده گرفت.فرض کنید یک کاربر تازه کار می خواهد با لینوکس کار کند.کدام توزیع را انتخاب کند؟هر کس یک توزیع را پیشنهاد می دهد (حتما تاپیک هایی را در تکنوتاکس دیده اید که همین سوال در آن ها پرسیده شده) در آخر کاربر آن قدر سردرگم می شود که تصمیم می گیرد از همان ویندوز استفاده کند.

یا اگر یک کاربر تازه کار از شما بپرسد از چه توزیعی استفاده کنم شما چه پاسخی می دهید؟حتما می گویید بستگی دارد چه کاری می خواهی انجام بدهی؟یا برای هر کاری یک توزیع وجود دارد و یا ...
و شروع می کنید به توضیح دادن امکانات هر یک.حالا اگر این کاربر بپرسد اگر من همه این امکانات را یک جا بخواهم باید چه کار کنم شما چه پاسخی دارید؟
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1386، 05:47 ب‌ظ توسط Pedram »

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 17 شهریور 1386، 06:32 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی ها هم مثل شما فکر نمی کنند
بر منکرش لعنت  ;D
نقل‌قول
من فکر می کنم یک توزیع که امکانات برجسته تمام توزیع ها را داشته باشد خیلی بهتر می تواند کاربران را راضی کند.چنین توزیعی می تواند جوابگوی تمام سلیقه ها باشد.مثلا به نظر شما اگر چیزی مانند Yast در اوبونتو بود بهتر نمی شد؟

خیلی ها هم مثل شما فکر نمیکنن  ;)
شاید portage بهتره  ;D
نقل‌قول
فرض کنید یک کاربر تازه کار می خواهد با لینوکس کار کند.کدام توزیع را انتخاب کند؟هر کس یک توزیع را پیشنهاد می دهد
بالاخره از یک جا باید شروع کنه ! این تصمیمیه که باید خودش بگیره . اگه نتونه این تصمیم رو بگیره ، بهتره بی خیال زندگی بشه  :D
مثل اینه که طرف دنبال گوشی باشه ! هر کس یه چیزی پیشنهاد میده . نه ؟ پس حتما نمیخره !!!
نقل‌قول
اگر این کاربر بپرسد اگر من همه این امکانات را یک جا بخواهم باید چه کار کنم شما چه پاسخی دارید
همبن اوبونتو تمام امکانات رو داره ، والله . مثلا چی نداره ؟ شما بگید .
فقط مقداری هزینه میخواد . بالاخره همه چیز مفت نمیشه که
ای عادت ایرانی ، دست از سر ما بردار  ;D
@cybertux
no sign

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #7 : 17 شهریور 1386، 06:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
ای عادت ایرانی ، دست از سر ما بردار

ببخشید این جمله چه مفهومی دارد؟بهتر نیست از این جمله ها استفاده نکنید؟

نقل‌قول
خیلی ها هم مثل شما فکر نمیکنن
شاید portage بهتره

این فقط یک مثال بود. ;)

نقل‌قول
بالاخره از یک جا باید شروع کنه ! این تصمیمیه که باید خودش بگیره . اگه نتونه این تصمیم رو بگیره ، بهتره بی خیال زندگی بشه
مثل اینه که طرف دنبال گوشی باشه ! هر کس یه چیزی پیشنهاد میده . نه ؟ پس حتما نمیخره !!!

بله اما در مورد گوشی رقیبی مثل ویندوز وجود ندارد.گوشی خیلی با سیستم عامل تفاوت دارد.به نظر شما این مقایسه درستی است؟

گوشی های مختلفی وجود دارد.اما گوشی هایی هم هستند که  همه امکانات گوشی های پایین تر را داشته باشند.این طور تصور کنید:
نوکیا مدل N95 را برای کسانی تولید می کند که می خواهند همه فناوری ها را داشته باشند.اما در کنار آن صدها مدل دیگر هم دارد برای هر کاری.اگر بحث قیمت را کنار بگذاریم خیلی ها همان N95 را انتخاب می کنند.این همین چیزی است که من می گویم.یک (یا چند) توزیع کامل برای کسانی که همه چیز را می خواهند و توزیع های جانبی برای کارهای مختلف.

آفلاین arman_o71

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
« پاسخ #8 : 18 شهریور 1386، 02:21 ب‌ظ »
آره به نظر من لینوکسی کاربر پسندتر از SuSE وجود نداره یه مثالش همون YaST هست
فکر کنم توی Idea Pool یه نفر گفته بود که پروژه YaST for Debian رو توی اوبونتو بذارن

کلی کارها توی اوبونتو تکراریه و توی این انجمن nبار پرسیده شده مثلا نصب دوباره بوت لودر با SuSE خیلی راحته CD رو می‌ذاری Repair->Bootloader همین
این کاری که خیلی‌ها می‌خوان انجام بدن ولی نصب کردنش به طور دستی خیلی هم راحت نی
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.

Robert Firth

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #9 : 18 شهریور 1386، 03:39 ب‌ظ »
با اینکه دیگر اصلا از SUSE خوشم نمی آید اما قبول دارم بعضی چیزها در SUSE رقیب ندارند.افزودن امکانات توزیع های مختلف به یک توزیع می تواند به قدرتمند شدن لینوکس (جدا از دید توزیعی) کمک کند.
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1386، 03:50 ب‌ظ توسط Pedram »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #10 : 18 شهریور 1386، 03:51 ب‌ظ »
 با همه احترامی که برای دوستانی که دارن اینجا بحث میکنند قائلم ولی راستش رو بخواهید من نه صورت سوال یا باگ رو فهمیدم نه ربطش رو به متن سوال  و نه اینکه واسه چی نظرسنجی شده و نه اینکه اصلا این بحث چه ربطی به نصب و راه اندازی داره و نه اینکه ربط این جوابها رو به سوالی که مطرح شده.....
ًٌ
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #11 : 18 شهریور 1386، 06:04 ب‌ظ »
با همه احترامی که برای دوستانی که دارن اینجا بحث میکنند قائلم ولی راستش رو بخواهید من نه صورت سوال یا باگ رو فهمیدم نه ربطش رو به متن سوال  و نه اینکه واسه چی نظرسنجی شده و نه اینکه اصلا این بحث چه ربطی به نصب و راه اندازی داره و نه اینکه ربط این جوابها رو به سوالی که مطرح شده.....
ًٌ

من هم با نظر شما موافقم
خب حالا اینجا دارید در مورد چی بحث می کنید...! ما هم وقتی با دوستامون بیکار میشیم از این بحثهای بی سر و ته راه میندازیم.
به نظر من بهتره که مدیریت انجمن این تاپیکها را پاک کنه چون فقط باعث بزرگتر شدن انجمن و سردرگمی کاربرهای تازه وارد میشه. مثل انجمن بعضی سایتها که آدم وقتی میخواد یه موضوعی را پیدا کنه اینقدر به مطالب بی ربط و تکراری میرسه که اصلا یادش میره داشته دنبال چی میگشته...

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 18 شهریور 1386، 07:24 ب‌ظ »
ًٌ

من هم با نظر شما موافقم
خب حالا اینجا دارید در مورد چی بحث می کنید...! ما هم وقتی با دوستامون بیکار میشیم از این بحثهای بی سر و ته راه میندازیم.
به نظر من بهتره که مدیریت انجمن این تاپیکها را پاک کنه چون فقط باعث بزرگتر شدن انجمن و سردرگمی کاربرهای تازه وارد میشه. مثل انجمن بعضی سایتها که آدم وقتی میخواد یه موضوعی را پیدا کنه اینقدر به مطالب بی ربط و تکراری میرسه که اصلا یادش میره داشته دنبال چی میگشته...
موافقم .
برای کارای دیگه میگیم وقت نداریم ولی برای همچین بحث های به درد نخوری انرژی تلف می کنیم  :o
@cybertux
no sign

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #13 : 19 شهریور 1386، 12:47 ق‌ظ »
والا من که خودم این ژست رو ایجاد کردم قیول دارم که جواب ها منحرف شده اند ولی پست من ابدا بی مورد یا بی مفهوم نبوده با این حال جواب ها نکته های جالبی رو بیان کردند که من از اونها درس گرفتم!
یا علی

آفلاین Pedram

• Jr. Member
  • *
    • اوبونتو بلاگ
« پاسخ #14 : 19 شهریور 1386، 02:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
من هم با نظر شما موافقم

فکر نمی کنید این طور مفهوم انجمن زیر سوال می رود؟انجمن جایی است برای تبادل نظر.این بحث هم بی ربط به لینوکس یا اوبونتو نبوده.