انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اینقدر تبلیغ ویندوز ! اعتراض کنید!  (دفعات بازدید: 13939 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: چرا اینقدر تبلیغ ویندوز ! اعتراض کنید!
« پاسخ #15 : 21 شهریور 1386، 12:22 ق‌ظ »
چه طوره با تماس تلفنی شروع کنیم و به شیوه ی پایین به بالا و نه بالا به پایین. یعنی مثلا اول با کسایی مثل همون خانومه که توی 20:30 خبر IT می گه تماس بگیریم. فکر کنم این جوری سریع تر پیش بریم تا بخوایم از مسیری بریم که عاقبتش بخش نامه و این جور چرندیات باشه.
این کار خوبه ولی کامل نیست چون تمام مشکل ما این برنامه نیست پس علاوه بر این کار نامه نگاری و این جور کارا هم لازمه!!
یا علی

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #16 : 21 شهریور 1386، 11:08 ق‌ظ »
چه طوره با تماس تلفنی شروع کنیم و به شیوه ی پایین به بالا و نه بالا به پایین. یعنی مثلا اول با کسایی مثل همون خانومه که توی 20:30 خبر IT می گه تماس بگیریم. فکر کنم این جوری سریع تر پیش بریم تا بخوایم از مسیری بریم که عاقبتش بخش نامه و این جور چرندیات باشه.
این کار خوبه ولی کامل نیست چون تمام مشکل ما این برنامه نیست پس علاوه بر این کار نامه نگاری و این جور کارا هم لازمه!!

خوب درسته اما این کار به عنوان استارت کار خوبیه !!! اینجوری تو اخبار و با کلی بیننده بجز اینکه باعث  اعلام این درخواست میشه در عین حال باعث میشه تا  طیف بزرگتری از مردم با این دنیای جدید آشنا بشن !!!

هرچند که به نظر من مشکل اساسی تر از این حرفاست !!! ما چند تا کلاس آموزش لینوکس بطور پایه ای داریم ؟؟؟‌ چند نفر رو از صفر بجای مایکروسافت و محصولات افتضاحش با دنیای گنو/لینوکس آشنا میکنیم و بطور پایه ای به اونا لینوکس یاد میدیم؟؟؟ الان اون بچه ای که میخواد برا اولین بار با کامپیوتر کار کنه و آموزش ببینه چند تا حق انتخاب برای یادگیری داره ؟؟؟ تو بازار هم که پر از کلاس های آموزش ویندوز و فتوشاپ و امثلهم ه ... اما در مقابل برای لینوکس تقریبا چیزی در این جد نیست، یا حداقل من ندیدم. در بخش کتاب هم که بازار پره از کتابایی در مورد ویندوز که برای مبتدیا نوشته شده که بازم به نظر من لینوکس تو این زمینه هم خیلی عقب ه.

به نظر من بطور موازی با تبلیغاتی که بر روی لینوکس انجام میشه در زمینه آموزش هم باید کار بشه خیلی هم باید کار بشه. ما هرچی هم که تبلیغ کنیم تا جایی نباشه که طرف بیاد و آموزش کاربردی ببینه به نظر من هیچ فایده ای نداره. حتی ممکنه بدلیل دانش ناکافی ای که داره دچار زدگی هم بشه ... که نمونه هاشو دیدم !!!

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #17 : 21 شهریور 1386، 12:47 ب‌ظ »
من و دوستم آقای صادق سرشوق هفته گذشته در شهرمون شروع کردیم به تبلیغ لینوکس.
برای شروع هم یک جزوه که تفاوت لینوکس با ویندوز را به صورت ساده شرح میداد و آموزش تصویری نصب اوبونتو 7.04 و یک سی دی اوبونتو 7.04 را بین مغازه های خدمات کامپیوتری، کافی نت هاو آموزشگاهها پخش کردیم. برای هرکدوم هم بین 15 تا 30 دقیقه توضیح دادیم.
بعضی ها اصلا گوش نمی کردند بعضی ها آخرش حالمون را می گرفتند و یک تعداد کمی هم علاقه مند شدند. جدا از هزینه و زمانی که گذاشتیم، گفتیم که حاضریم برای بار اول رایگان نصب کنیم و پشتیبانی نرم افزاری هم انجام بدیم. حتی حاضر شدیم که در کنار ویندوزی که نصب می کنند و اون سیستم را میفروشند یک لینوکس رایگان نصب کنیم و یک سی دی هم رایگان بدیم.....
خب حلا فکر می کنید نتیجه داد؟.... به جز دو مورد که (با زور!) واسشون لینوکس نصب کردم تا حالا که از بقیه خبری نشده.
امییدوارم این بحث تبلیغی شما به نتیجه برسه......

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #18 : 21 شهریور 1386، 05:17 ب‌ظ »
تو مملکتی که اینترنت پرسرعت محدودیت داره سایت ها همه فیلتر شدن و خیلی ها پس پرده کرک کردن ویندوز و بقیه بند و بساطاش دارن پول به جیب می زنن دیگه توقعی بیشتر از این هم داری؟ صدا و سیما کجاش درسته که این یکیش درست باشه؟
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #19 : 21 شهریور 1386، 07:31 ب‌ظ »
سلام این متن نامه ای خواهد بود که به ایمیل این برنامه ارسال خواهد شد. من جاهای خالی رو نمی دونستم چی باید بگذارم
بسمه تعالی
حضور محترم مسئولین برنامه .....
باسلام و تحیات و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
احتراما به استحضار می رسانیم که ما کاربران جامعه متن باز ایران از شما تقاضا داریم که به صورت منظم و دائمی بخشی از برنامه خود را به این گونه از نرم افزار ها که شاخص ترین آنها گنو لینوکیس است تخصیص دهید
باشد که به واسطه این معرفی شما اقشار جامعه بتوانند از خصوصیات و توانایی این گونه از نرم افزار با توجه به خصیصه اصلی آنها (که همانا متن باز بودن آنها است) بوجود می آیند (مانند امنیت ، امکان محلی سازی و ....) استفاده کنند.
و نیز از شما در خواست می شود که در برنامه های خود از نماهایی از سیستم عامل هایی که در میهن اسلامی (مانند پارسیکس و شبدیکس) تهیه شده اند استفاده نمایید تا باعث رواج استفاده از آنها گردد
با تشکر جمعی از کاربران جامعه متن باز ایران
خوب نظرتون رو به من بگید تا اون رو ویرایش کنم . راستی کسی هست که ایمیل یا شماره تلفن و یا ... این برنامه رو داشته باشه؟
ببینید اگه ارزش داره یکی اون رو ویکی کنه!
یا علی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #20 : 21 شهریور 1386، 09:09 ب‌ظ »
فکر نمی کنم ذکر عباراتی مثل میهن اسلامی یا قبولی طاعات و عبادات لازم باشه. ما احتیاج به یه نامه سرگشاده داریم نه نامه ای که بخواد پیشنهاد بده با درخواست کنه. نامه ای می خوایم که نشان دهنده اعترض باشه اعتراضی نشان دهنده عمق نارضایتیه... این نظر منه! >:(
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #21 : 21 شهریور 1386، 10:24 ب‌ظ »
بنده با نامه نگاری و پیگیری ریشه ای قضیه مخالف نیستم، ولی به نظرم نوشتن چنین نامه ای می تونه یک شروع بسیار بد باشه، چون که داریم برای کسایی که با ویندوزش هم به زور آشنا هستن درباره ی بازمنبع و آزادی نرم افزار و لینوکس و اینا می گیم. اگر الآن چنین نامه ای زدید، اصلا انتظار پیگیری از سوی مسئولان و گرفتن نتیجه نباشید.
باز هم پیش نهاد می کنم مسئله رو به شیوه ی پایین به بالا و خود جوش پیش ببریم.
اگر موافق هستین، اول باید چند تا برنامه ی تلویزیونی که قابلیت مطرح کردن نرم افزارهای آزاد/بازمنبع رو دارن رو نشون کنیم و اطلاعات تماسشون رو گیر بیاریم. بعد تصمیم می گیریم که در اولین تماس با هر کدوم چه چیزایی چه جوری مطرح بشن.
منتظر نظرات انتقادی و تکمیلی دوستان هستیم.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #22 : 22 شهریور 1386، 12:34 ق‌ظ »
ظاهرا linuxRevo دقیقا مثل لحظه اولی که من این پست رو ایجاد کردم عصبانی و ناراحت هستند من هم اول همچین نظری داشتم ولی وقتی نظر بقیه (مثل آقا ابراهیم ) رو خوندم نظرم تغییر کرد که بایستی مرحله به مرحله پیش بریم البته این مراحل می تونند موازی انجام بشند (اگه نظراتتون رو با دلیل بگید می تونه ما رو قانع کنه!)
پس ما نامه ای تقریبا با مضمون بالا رو به بعضی برنامه ها ارسال می کنیم و همزمان با اون نامه سرگشاده اعتراض آمیز(که به نظر من linuxRevo اون رو می تونه بنویسه ! )و البته محترمانه رو منتشر می کنیم!
لطفا دلایلتون رو برای تغییر در متن بگید!و یه نفر هم نامه سرگشاده رو بنویسه! و اسم برنامه هایی که نامزد این کار هستند رو بیان فرمایید! اولیش برنامه کتاب 4 که گفتم دومیش برنامه 20:30 دیگه؟؟؟!!!!!
فردا ! ببخشید امروز پنج شنبه است پس می تونیم ایمیل برنامه رو بگیریم!
یا علی

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #23 : 22 شهریور 1386، 12:13 ب‌ظ »
اگه به برنامه فناوری اصلاعات 20:30 دقت کرده باشید، شروعش یا پنجره login ویندوز هست و آخرش هم آهنگ خاموش شدن xp و دکمه اون را نشون میده.
دیگه از این برنامه که ادعای فناوری اطلاعات! داره چه انتظاری دارید......

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #24 : 22 شهریور 1386، 12:45 ب‌ظ »
خوب ما از همین ها ناراحت و گله مندیم!
یا علی

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #25 : 22 شهریور 1386، 02:06 ب‌ظ »
سلام
ببینید بچه ها من تمام مطالب این تاپیک رو خوندم و از همتون سپاسگذارم که دارین بخش وسیعی از افکار و عقاید و وقتتون رو برای سیستم عامل بزرگی چون لینوکس کنار می ذارید صحبت با ۲۰:۳۰ نظر خوبی می تونه باشه . و اینکه با سازمان صدا و سیما هم صحبت بشه هم نظر خوبی هستش . شما می تونین قسمتهای مختلف آموزشی رو به همراه آموزش نرم افزارهای باز متن و خود سیستم عامل لینوکس تهیه کرده و اون رو به عنوان یه متند آموزشی به اونها بدید.

وقتی به خود من میگن که از فلان نرم افزار(ویندوزی) می تونی فلان کار و استفاده رو بکنی و یا چه طور می تونیم استفاده کنیم بهشون میگم اوننرم افزاری که استفاده می کنی چیکار می کنه ؟ مثلا فتوشاپ اکثرا می خندن و میگن ما رو مسخره کردی مگه باهاش کار نمی کنی ؟
من هم خیلی راحت می گم نه !! نه تنها از اون نرم افزار بلکه از خود ویندوز هم استفاده نمی کنم . بهم می گن پس با داس کار می کنی !!!!!!
و کم کم حالیشون می کنم که به غیر از ویندوز سیستم عاملهای بزرگی همچون لینوکس هستن و من هیچ نیازی به ویندوز ندارم . وقتی که عمرا از ویروس یاب استفاده نمی کنم و فایروال رو هم غیرفعال می کنم و هر چی دلم بخواد رو هارد کپی می کنم بدون اینکه نگران این باشم توسط بقیه دزدیده بشه ، لو بره و یا صدمه ببینه مگه عقلمو از دست دادم بیام ویندوز نصب کنم و کم کم جریان رو بهشون توضیح می دو و توجیهشون می کنم
گفتن این همه صحبت منظورم این بود که تبلیغ زبانی بسیار کاراتر از بقیه موارد می تونه باشه و همینطور وقتی یه نفر رو چیزی علاقمند می کنی هم موثر هستش.
ولی موثرترین و کاراترین نوع تبلیغ می دونین چیه ؟
شما به یه نفر بگین که این اتاق ۱۰ تا در هستش ۹ در اون باز هستش و یه در بسته . تو اجازه نداری بدونی اونجا چیه . شما و حتی من بسیار کنجکاوتر میشیم و اون ۹ در رو ول کرده میچسبیم به اون یه در که بسته هستش . تا بلاخره بدونیم اونجا چی هستش که بسته هستش حتی اگه ذهنیت بدی هم داشته باشیم و حدس بزنیم که ممکنه اتفاق ناگواری ممکنه بیافته ولی باز به خودمون جسارت میدیم و ....................

خود من با ذهنیت واقعا خرابی که نسبت به لینوکس داشتم حدود ۴ سال پیش با همین روش به این سیستم عامل کوچ کردم و الان جزو کوچکترین نفرات دنیای باز منن شدم.
این روش ممکنه که با عقل جور در نیاد ولی خوب خودم تا الان حدود ده ها نفر رو به این سیستم عامل کشوندم و هیچ موقع بهشون چیزی نگفتم . چون اول باید جسارت و اعتماد طرف رو جلب کرد و بعد ...

خلاصه این هم یه روش بود که وظیفم بود بهتون بگم .
یه مشکل دیگه هم انتخاب توزیع هستش . مثلا من از دبیان استفاده می کنم و شما از اوبونتو و بقیه از توزیع های مختلف دیگه لینوکس . به دلایلی پارسیکس و شبدیکس و بقیه رو قبول ندارم . به نظر من یه توزیع باشه که فقط روی اون کار بشه و بعدا توزیع های مختلف دیگه به طرف یاد آوری بشه و خودش بعدا انتخاب کنه که کودوم توزیع براش مناسبه.
اوبونتو برای این کار بسیار مناسبه . وقتی اول از همه اون گنگی و عدم تصمیم گیری رو از بین می بریم راحت تر می تونیم با ارائه مطالب آموزشی بچه ها رو تو راه اپن سورس هدایت کنیم.
ایجاد اعلامیه و اطلاعیه ها و تبلیغات اینترنتی موثرترین روش برای گردهمایی ها هستش . پراکندگی کاربران تو توزیع های مختلف لینوکس هم یکی دیگه از مشکلات هستش .
کاربر لینوکس باید پخته بشه و وقتی آموزشهای لازم رو دید نباید با هیچ توزیعی مشکل داشته باشه و به نظر من به اون نفر می گم یه لینوکس کار واقعی چون با تمام خصوصیات اون آشنا هستش.
ایجاد گروههای اموزشی در پارک ، مکان های تفریحی و علمی هم یکی دیگه از تبلیغات اجتماعی می شه به حساب اورد .
ایجاد همایش و بحث و بررسی امینت سیستم عامل ، امنیت اطلاعات کاربری و بسیار چیز ها
آشنا کردن مدیران ، معاونان آموزشی مدارس ، آموزش و پروش ، موسسات دولتی و شرکتهای خصوصی

وبسیاری موارد دیگه . موفق و شاداب باشید

lomion

• مهمان
« پاسخ #26 : 22 شهریور 1386، 03:29 ب‌ظ »
خیلی قشنگ بود. واقعا از صحبتهای آقا مهدی لذت بردم! خیلی قشنگ گفتی! من موافقم.  :)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #27 : 22 شهریور 1386، 05:13 ب‌ظ »
پیشنهاد من اینه که خودتون خوب خوب یاد بگیرید و کم کم تو کارهای روزمره سعی کنید ویندوز رو کنار بگذارید و بعد کم کم شروع به تشویق دوستان و خانواده و جذب اونها به سمت لینوکس کنید... شک نکنید که اون وقت صدا و سیما به شما نامه خواهد داد و ازتون دعوت خواهد کرد که تو برنامه‌های آموزشی شرکت کنید و نه بلعکس ;)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #28 : 22 شهریور 1386، 06:26 ب‌ظ »
پیشنهاد من اینه که خودتون خوب خوب یاد بگیرید و کم کم تو کارهای روزمره سعی کنید ویندوز رو کنار بگذارید و بعد کم کم شروع به تشویق دوستان و خانواده و جذب اونها به سمت لینوکس کنید...... )

واقعا گل گفتید. ما تا زمانی که خودمون کاری را کامل انجام ندادیم و بر اون اشراف کامل نداشته باشیم نمی تونیم دیگران را مجبور به اون کنیم.....

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #29 : 22 شهریور 1386، 09:59 ب‌ظ »
سلام
ببینید بچه ها من تمام مطالب این تاپیک رو خوندم و از همتون سپاسگذارم که دارین بخش وسیعی از افکار و عقاید و وقتتون رو برای سیستم عامل بزرگی چون لینوکس کنار می ذارید صحبت با ۲۰:۳۰ نظر خوبی می تونه باشه . و اینکه با سازمان صدا و سیما هم صحبت بشه هم نظر خوبی هستش . شما می تونین قسمتهای مختلف آموزشی رو به همراه آموزش نرم افزارهای باز متن و خود سیستم عامل لینوکس تهیه کرده و اون رو به عنوان یه متند آموزشی به اونها بدید.

وقتی به خود من میگن که از فلان نرم افزار(ویندوزی) می تونی فلان کار و استفاده رو بکنی و یا چه طور می تونیم استفاده کنیم بهشون میگم اوننرم افزاری که استفاده می کنی چیکار می کنه ؟ مثلا فتوشاپ اکثرا می خندن و میگن ما رو مسخره کردی مگه باهاش کار نمی کنی ؟
من هم خیلی راحت می گم نه !! نه تنها از اون نرم افزار بلکه از خود ویندوز هم استفاده نمی کنم . بهم می گن پس با داس کار می کنی !!!!!!
و کم کم حالیشون می کنم که به غیر از ویندوز سیستم عاملهای بزرگی همچون لینوکس هستن و من هیچ نیازی به ویندوز ندارم . وقتی که عمرا از ویروس یاب استفاده نمی کنم و فایروال رو هم غیرفعال می کنم و هر چی دلم بخواد رو هارد کپی می کنم بدون اینکه نگران این باشم توسط بقیه دزدیده بشه ، لو بره و یا صدمه ببینه مگه عقلمو از دست دادم بیام ویندوز نصب کنم و کم کم جریان رو بهشون توضیح می دو و توجیهشون می کنم
گفتن این همه صحبت منظورم این بود که تبلیغ زبانی بسیار کاراتر از بقیه موارد می تونه باشه و همینطور وقتی یه نفر رو چیزی علاقمند می کنی هم موثر هستش.
ولی موثرترین و کاراترین نوع تبلیغ می دونین چیه ؟
شما به یه نفر بگین که این اتاق ۱۰ تا در هستش ۹ در اون باز هستش و یه در بسته . تو اجازه نداری بدونی اونجا چیه . شما و حتی من بسیار کنجکاوتر میشیم و اون ۹ در رو ول کرده میچسبیم به اون یه در که بسته هستش . تا بلاخره بدونیم اونجا چی هستش که بسته هستش حتی اگه ذهنیت بدی هم داشته باشیم و حدس بزنیم که ممکنه اتفاق ناگواری ممکنه بیافته ولی باز به خودمون جسارت میدیم و ....................

خود من با ذهنیت واقعا خرابی که نسبت به لینوکس داشتم حدود ۴ سال پیش با همین روش به این سیستم عامل کوچ کردم و الان جزو کوچکترین نفرات دنیای باز منن شدم.
این روش ممکنه که با عقل جور در نیاد ولی خوب خودم تا الان حدود ده ها نفر رو به این سیستم عامل کشوندم و هیچ موقع بهشون چیزی نگفتم . چون اول باید جسارت و اعتماد طرف رو جلب کرد و بعد ...

خلاصه این هم یه روش بود که وظیفم بود بهتون بگم .
یه مشکل دیگه هم انتخاب توزیع هستش . مثلا من از دبیان استفاده می کنم و شما از اوبونتو و بقیه از توزیع های مختلف دیگه لینوکس . به دلایلی پارسیکس و شبدیکس و بقیه رو قبول ندارم . به نظر من یه توزیع باشه که فقط روی اون کار بشه و بعدا توزیع های مختلف دیگه به طرف یاد آوری بشه و خودش بعدا انتخاب کنه که کودوم توزیع براش مناسبه.
اوبونتو برای این کار بسیار مناسبه . وقتی اول از همه اون گنگی و عدم تصمیم گیری رو از بین می بریم راحت تر می تونیم با ارائه مطالب آموزشی بچه ها رو تو راه اپن سورس هدایت کنیم.
ایجاد اعلامیه و اطلاعیه ها و تبلیغات اینترنتی موثرترین روش برای گردهمایی ها هستش . پراکندگی کاربران تو توزیع های مختلف لینوکس هم یکی دیگه از مشکلات هستش .
کاربر لینوکس باید پخته بشه و وقتی آموزشهای لازم رو دید نباید با هیچ توزیعی مشکل داشته باشه و به نظر من به اون نفر می گم یه لینوکس کار واقعی چون با تمام خصوصیات اون آشنا هستش.
ایجاد گروههای اموزشی در پارک ، مکان های تفریحی و علمی هم یکی دیگه از تبلیغات اجتماعی می شه به حساب اورد .
ایجاد همایش و بحث و بررسی امینت سیستم عامل ، امنیت اطلاعات کاربری و بسیار چیز ها
آشنا کردن مدیران ، معاونان آموزشی مدارس ، آموزش و پروش ، موسسات دولتی و شرکتهای خصوصی

وبسیاری موارد دیگه . موفق و شاداب باشید

سلام
به نظر من صحبت های آقای پیشگویی واقعا جالب و آموزنده هستند و نیز صحبت های بقیه دوستان. ولی لازم می دونم که یکی دو مورد رو تذکر بدم  اول اینکه درسته که تبلیغ زبانی در یک جامه و در موقعیت یکسان موثر تره ولی این رو توجه کنید که الان صدا و سیما دارای چه قدرت تبلیغاتی هست
دوم اینکه درسته که افراد به چیزی که از اون منع شدن بیشتر توجه می کنند ولی به شرطی که بدونند چنین چیزی وجود داره (شاید از شانس بد منه که دور و ورم تقریبا هیچ هکس کوچکترین شناختی از حتی اسم یکی از چندین توزیع لینوکس نداره!!! مابقی پیشکش !!)
سوم اینکه این چیزی که برای شما ذهنیت خراب بود برای من یه اتفاق بد بود بله دفعه اول که فدورا کر 2 رو نصب کردم 60 گیگا بایت از اطلاعاتم پرید و واقعا خوشحالم که باز هم ادامه دادم !!  (من به واسطه شبدیکس با لینوکس آشنا شدم)
چهارم اییکه روی یه توزیع اصلی کار کنیم خیلی به دلم نشست !!!
پنجم اینکه نامه ای با این مضمون یه آدرس اینترنتی این برنامه ارسال شد از شما هم درخواست می کنم در صورت صلاح دید شماهم این کار رو بکنید(it@iribnews.ir) و نیز در حال تدارک نامه سرگشاده برای چاپ در روزنامه همشهری هستم (و منتظر نظرات شما!)
بسمه تعالی
حضور محترم مسئولین برنامه 20:30 بخش اخبار اطلاعات و فن آوری :
باسلام و تحیات و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
احتراما به استحضار می رسانیم که ما کاربران جامعه متن باز ایران از شما تقاضا داریم که به صورت منظم و دائمی بخشی از برنامه خود را به معرفی این گونه از نرم افزار ها (متن باز ) که شاخص ترین آنها سیستم عامل گنو لینوکس است تخصیص دهید.
باشد که به واسطه این معرفی شما اقشار جامعه بتوانند از خصوصیات و توانایی این گونه از نرم افزار با توجه به خصیصه اصلی آنها (که همانا متن باز بودن آنها است) بوجود می آیند (مانند امنیت ، امکان محلی سازی و ....) استفاده کنند .
و نیز از شما در خواست می شود که در برنامه های خود از نماهایی از سیستم عامل هایی که در میهن اسلامی (مانند پارسیکس و شبدیکس) تهیه شده اند و یا حد اقل از یکی از سیستم عامل های متن باز(مانند دبیان ،اوبونتو، جنتو **و یا صدها مورد دیگر  که البته همگی از ویندوز توانمند ترند و بعضی مثل ابونتو یا جنتو حتی راحت تر از آن!)و نه یک سیستم عامل بیگانه و گران قیمت (مانند مایکروسافت ویندوز ) استفاده نمایید  تا (با توجه به توانمندی این گونه از سیستم های عامل ) باعث رواج استفاده از آنها گردد.
به امید روزی که کشورمان در این صنعت پیشرفته جزء برترین های جهان باشد.
با تشکر جمعی از کاربران جامعه متن باز ایران

**اسم لینوکس شرکت هایی که نسخه تجاری نیز دارند نیامده است!!
یا علی