سلام
این مشخصات اصلی سیستم منه :
CPU: amd athlon x2 5000 2.2 GH
RAM: 2GB DDR2
GPU: NVIDIA gt220
البته من پردازنده رو به اندازه 400 مگاهرتز اورکلاک کردم که در ویندوز هیچ مشکلی برام به وجود نیاورده حالا مشکل من اینه که هر توزیع از لینوکس رو نصب میکنم یه جای کار عیب داره !!
از اول شروع میکنم !
اول اوبونتو 10.4 رو نصب کردم که دم به دقیقه کرش میکرد . بعد که اوبونتو 10.10 اومد اونم از اول نصب کردم که باز هم کرش میکرد مثلا نشانگر موس یه جای دسکتاپ گیر میکرد و هرچی هم موس رو تکون میدادی ول نمیکرد یا با هر بار تکون دادن منوی کلیک راست رو باز میکرد یا یه برنامه رو ده بار باز میکرد !!
یا مثلا رو یه برنامه کلیک میکردی تا اجرا بشه علامتش تو تسکبار برای چند ثانیه میومد ولی بعد هیچی ، یا بعضی مواقع کلا سیستم هنگ میکرد و راهی جز فشار دادن دکمه ریست کیس وجود نداشت .
بعد رفتم سراغ open suse ، چون قبلا لینوکس رو با سوزه شروع کرده بودم و خیلی پایدار بود فکر کنم نسخه 10 بود ، البته سیستم قبلیم یه DDR اینتل بود . این توزیع های جدید که نصب کردم همشون مثل ژله میمونند
چون هر دفعه میای داخلشون یهو زیر پات خالی میشه ( همون قضیه موس ) و اصلا محکم نیستند . خلاصه داشتیم می گفتیم رفتم و سوزه 11.3 رو دانلود کردم ولی بعد از اینکه نصبش کردم KDE اجرا نشد ، دو بار دیگه هم نصبش کردم ولی فایده ای نداشت البته به صورت زنده درست کار میکرد .
بعد رفتم دو تا توزیع دیگه یعنی سابایون و چاکرا رو امتحان کردم ولی برای من چون تازه کار بودم به اندازه ی اوبونتو و سوزه راحت نبودند برای همین دیگه نمیدونم پایدار بودند یا نه .
رفتم سراغ دبیان !! دبیان نسبت به اوبونتو و سوزه ای که اصلا ندیدمش
خیلی پایدارتر بود ولی باز هم یه گیرهایی داشت و به اون سوزه اولی نمیرسید و برای من هم خیلی مشکل بود . رفتم سراغ فدورا ، اونم پایداریش در حد دبیان بود ولی باز هم کرش هایی داشت و باز هم به سوزه اولی نمی رسید
باز برگشتم به اوبونتو و نسخه 11.4 رو دانلود کردم ولی مشکلات دقیقا مثل 10.10 بود .
حالا من موندم و این توزیع های ناپایدار
دیگه قاطی کردم شش ماهه یه کتاب در مورد اموزش خط فرمان خریدم ولی هر موقع میرم تو لینوکس با این مشکلاتش نیم ساعتم توش نمیتونم بمونم .
حالا می خواستم از اساتید محترم بپرسم که ایا شما هم این مشکلات رو دارید یا فقط برای من اینجوریه ، اگه برای شما اینطور نیست میتونه مشکل از سخت افزار من باشه ؟
اخه من توی ویندوز هیچ مشکلی ندارم
با تشکر