سلام من یه لب تاپ asusمدل n53sv گرفتم که کارت گرافیکش nvidia 540mهست و روش اوبونتو ورژن ۱۰.۱۰ نصب کردم یه بار از طریق پیغامی که بعد نصب خود اوبوتو روی صفحه اومد دریاوز گرافیک رو نصب کردم بعد نصب گفت ریست ولی بعدش دیگه محیط گرافیکی بالا نیومد مجبور شدم از اول اوبونتو نصب کردم
سری دوم از طریق آدرس زیر به روش نصب دستی از سایت nvidia دوباره درایور رو نصب کردم
http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia?action=show
اما اینبار هم بعد از ریست آخر دیگه محیط گرافیکی بالا نمیاد و وقتی دستور
sudo service gdm start
رو میزنم خطا میده
** (gdm-binary:1590): WARNINIG **: Faild to acquire org.gnime.DisplayManager: connection ":1.18" is not allowed to own yhe service "org.gnome.DisplayManager" due to security policies in the configuraion file
** (gdm-binary:1590): WARNINIG **: Could not acquire name; biling out
اول دقت کن که حتما آخرین نسخه درایور رو دانلود کنی (که در حال حاظر 275.28 هست)
نصاب درایور Nvidia آخرش یه کانفیگ برای xorg server مینویسه و لازم نیست nvidia-xconfig رو اجرا کنی.
برای حل مشکل این کارها رو انجام بده:
در مرحله اول کانفیگ xorg server رو پاک کن:
sudo rm /etc/X11/xorg.conf
حالا تست کن ببین GDM اجرا میشه یا نه. اگر اجرا نشد، با nvidia-xconfig یه دونه فایل کانفیگ جدید بساز:
sudo nvidia-xconfig
بعد فایل کانفیگ رو باز کنن ببین اگر توش ماژول dri بارگزاری میشه با گذاشتن # اولش غیرفعالش کن. شرح کار => بازش کن:
sudo nano /etc/X11/xorg.conf
اگر خط
Load "dri"
بود، به
# Load "dri"
تغییرش بده و فایل رو با ctrl + o ذخیره کن. به احتمال زیاد باید مسالهت حل بشه
دوستان یاد آوری کردند . پاسخ را می ویرایم :
نخست :
sudo dpkg-reconfigure gdm
sudo /etc/init.d/gdm start
اگر پاسخ نداد :
ping 4.2.2.4
اگر دسترسی به نت بود سپس :
sudo apt-get remove --purge gdm
sudo apt-get install gdm
GDM هیچ مشکلی نداره که نیاز به نصب مجدد داشته باشه؛ اجرا نمیشه چون xorg درست نمیتونه اجرا بشه که اون هم به خاطر درایور گرافیک هست