انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نبودن effect در ابونتو 11.4  (دفعات بازدید: 1150 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین keyvan.khormali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
نبودن effect در ابونتو 11.4
« : 20 تیر 1390، 08:05 ب‌ظ »
سلام . منم قبلا ابونتو 10.4 نصب کرده بودم که در اون یه قسمت به نام effect داشت و وقتی فعالش میکردی . ‍‍‍‍بنچره هارو که با موس کلیک چب رو میزدی و نگه میداشتی با خودش میکشید و از این حرفا . ولی حالا که ابونتو 11.4 نصب کردم قسمت effect وجود نداره و بنجره ها هم اونجوری نمیشه . از کجا باید effect اش رو فعال کنم؟
در ضمن . توی کیبورد فارسی ابونتو یه حرف رو نمینویسه . نمیدونم ججوری بگم کدوم حرفو واسه همین جند تا کلمه میگم تا بفهمید کدوم حرف رو میگم . بنجره . گج . جرخ . جمدان و ... :D
جیکار کنم که اون حرف بیاد؟
یه سوال دیگه هم داشتم . کارت گرافیک من انویدیا است و در قسمت آبدیت درایور ها اونی رو که جلوش نوشته بود recomended رو نصب کردم و به غیر از اون یه درایور دیگه هم بود که جلوش recomended ننوشته بود . اونم باید د انلود ونصب کنم یا نه؟ اصلا اون یکی واسه چیه؟
یه سوال دیگه هم داشت . من میرم قسمت keyboard input metherbord و میخوام دکمه های contro0l + shift رو واسه تغییر زبان بسازم ولی error میده . چیکار کنم که بشه؟

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
پاسخ به: نبودن effect در ابونتو 11.4
« پاسخ #1 : 21 تیر 1390، 03:25 ب‌ظ »
سلام . منم قبلا ابونتو 10.4 نصب کرده بودم که در اون یه قسمت به نام effect داشت و وقتی فعالش میکردی . ‍‍‍‍بنچره هارو که با موس کلیک چب رو میزدی و نگه میداشتی با خودش میکشید و از این حرفا . ولی حالا که ابونتو 11.4 نصب کردم قسمت effect وجود نداره و بنجره ها هم اونجوری نمیشه . از کجا باید effect اش رو فعال کنم؟
در ضمن . توی کیبورد فارسی ابونتو یه حرف رو نمینویسه . نمیدونم ججوری بگم کدوم حرفو واسه همین جند تا کلمه میگم تا بفهمید کدوم حرف رو میگم . بنجره . گج . جرخ . جمدان و ... :D
جیکار کنم که اون حرف بیاد؟
یه سوال دیگه هم داشتم . کارت گرافیک من انویدیا است و در قسمت آبدیت درایور ها اونی رو که جلوش نوشته بود recomended رو نصب کردم و به غیر از اون یه درایور دیگه هم بود که جلوش recomended ننوشته بود . اونم باید د انلود ونصب کنم یا نه؟ اصلا اون یکی واسه چیه؟
یه سوال دیگه هم داشت . من میرم قسمت keyboard input metherbord و میخوام دکمه های contro0l + shift رو واسه تغییر زبان بسازم ولی error میده . چیکار کنم که بشه؟

سلام به جملگی
دوست عزیز اگر کمی در انجمن عمومی سرچ میکردی چیزهایی پیدا میکردی
در مورد effect در 11.04 قسمت افکت برداشته شده و خودش فعاله اما چون compiz با unity مشکل داره خیلی از افکت ها کار نمیکنه
2در مورد تایپ دکمه های کیبورد لینوکس با دکمه های ویندوز فرق داره و باید کیبورد لینوکس رو پیدا کنی که تو انجمن ها پیدا میشه
در مورد کارت گرافیکت اطلاعات زیادی ندارم و در مورد سوال آخر هم باید بگی چه اروری میده که دوستان بتونن کمکت کنن
در آخر یک پیشنهاد دارم که سوالات خودت رو دسته بندی و شماره گذاری کن تا هم خودت راحت تر جواب بگیری و هم دوستان بهتر جواب بدن