انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور میتونم برنامه skype یا هر برنامه دیگه ای رو به منوی startup اضافه کنم؟  (دفعات بازدید: 883 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Homeless

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
سلام بر دوستان و اساتید عزیز

من چطور میتونم برنامه ای رو به منوی startup اضافه کنم به نحوی که هر وقت اوبونتو رو راه اندازی کردم اون هم شروع به کار کنه؟

البته میدونم که احتمالا باید این کار رو  در startup applications انجام بدم  ولی نمیدونم بعد از زدن کلید add توی قسمتهای مربوطه دقیقا چی باید بنویسم

با تشکر

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
در فیلد اول نام برنامه (اختیاری- در صورت تکمیل نکردن این فیلد به صورت پیش فرض محتوای فیلد دستور در اینجا کپی خواهد شد)
در فیلد دوم فرمان اجرای برنامه (و یا معرفی فایل اجرایی از طریق Browse)
در فیلد سوم هم توضیحاتی مربوط به برنامه (اختیاری)
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Homeless

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
در فیلد اول نام برنامه (اختیاری- در صورت تکمیل نکردن این فیلد به صورت پیش فرض محتوای فیلد دستور در اینجا کپی خواهد شد)
در فیلد دوم فرمان اجرای برنامه (و یا معرفی فایل اجرایی از طریق Browse)
در فیلد سوم هم توضیحاتی مربوط به برنامه (اختیاری)

ممنونم

ولی اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید در این مورد خاص (‌skype ) و کلا در بقه موارد محل قرار گرفتن فایل های اجرایی کجاست و یا اون فرمان اجرایی رو چطور باید بنویسم

من دقیقا نمیدونم یه برنامه که نصب میکنم کجا قرار میگیره مثلا در ویندوز توی c == > program files قرار میگیرفت و حالا میخوام بدونم توی اوبونتو کجا قرار میگیره

و در کل مشخصه فایلهای نصبی در اوبونتو چی هست ؟ مثلا توی ویندوز exe. هست توی اوبونتو چی هست؟

بببخشید اگه سوالاتم خیلی مبتدیانه است
« آخرین ویرایش: 22 تیر 1390، 12:11 ق‌ظ توسط Homeless »

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
عمدتا در این آدرس قرار میگیره :

usr/bin/
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
سلام
راه راحت تر :
اول از همه تمام نرم افزارایی که نمیخاین موقع لوگین باز بشن رو ببندین مثلا فایر فاکس رو میبندین ولی pidgin رو باز میکنین 
نکته : چیزایی مثل file manager تون که باهاش داخل درایوای کامپیوتر هم میرین جزو نرم افزارای در حال اجرا حساب میشه یا حتی ترمینال

از تو همون نرم افزاری که نام بردین یک تب داره به اسم   option 
تو اون تب یک گذینه هست تیکش رو بزنین بعد یک دکمه زیرش هست اونو بزنین
بعد چک کنین فقط چیزایی که میخاین موقع لوگین به صورت اوتومات اجرا بشن باز باشن مثلا pidgin که بالا گفتم
بعد logout بشین
حالا که لوگین میشین میبینین که pidgin هم به صورت اوتومات باز میشه

حالا دو باره به همون نرم افزار برین و اون تیکی که بالا زدین رو بردارین ولی اون دکمرو نزنین