انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

به نظر من براي بهبود سطح برنامه نويسي متن باز بين برنامه نويسان ايراني

بايد يك سايت تخصصي زير نظر فعالان همين سايت ايجاد بشه
2 (18.2%)
بايد سورس برنامه هاي متن باز را به صورت جمعي مورد تجزيه و تحليل قرار داد
0 (0%)
بايد ميزان مقالات فارسي موجود را افزايش داد
8 (72.7%)
گزينه هاي بالا تاثير زيادي نخواهند داشت
1 (9.1%)
نيازي به اعمال موارد بالا نيست و وضع موجود رضايت بخش مي باشد
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 11

بستن رای گیری: 08 مهر 1386، 05:42 ق‌ظ

نویسنده موضوع: براي بهبود برنامه نويسي متن باز در ميان اعضا و ديگر فارسي زبانان چه كنيم ؟  (دفعات بازدید: 9041 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
من اميد وارم كه شما دوستان عزيز با نظرات خودتون مسئولين اين سايت رو از وضعيت موجود برنامه نويسي متن باز و همچنين اقداماتي كه در اين مورد شايد نياز به انجام اونها هست رو با خبر كنيد(هدف من هم از اين نظر سنجي همين بوده)  ::)

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
من با مورد ۲ و ۳ موافقم. ولی یکیش فقط زدم
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
به نظر من باید به ترویج فرهنگ آزادی نرم‌افزار پرداخت! وقتی مردم نرم‌افزار آزاد/بازمنبع بخوان، مردم هم می‌نویسنش.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
با سلام
راستش تا مصرف كننده چيزي رو نياز نداشته باشه توليد كننده اي توليدش نمي كنه ولي مشكل ما اين هست كه توليد كننده هاي ما علم برنامه نويسي متن باز رو هنوز ندارن منظورم برنامه نويسي متن باز در محيط هايي غير از ويندوز هست
به هر حال من عقده دارم كه در ايران دانشجوها و خدمات رايانه ايها و سايتهاي فارسي زبان بايد يك جنبش رو شروع كنند جنبشي كه به مردمي عادي كمك كنه كه بهتر انتخاب كنند
اما مردم به راحت طلبي و نصب آسون برنامه ها در ويندوز عادت كردن خيليهاشون هم عقيده دارن كه ويندوز بهتره چون در مورد سيستم عامل هاي ديگه چيزي نمي دونن (حتي در بين بعضي از هم رشته ايهاي من اوضاع اينطوريه)
بارها شده كه خود من براي اينكه به كسي بفهمونم لينوكس چيه تعريف سيستم عامل رو گفتم و مثال زدم "ويندوز يه سيستم عامل هست" و جواب شنيدم "خوب مي گفتي لينوكس يه نوع ويندوزه"  :o  :'(  ](*,)
منظورم اين هست كه مردم به دليل نداشتن شناخت كافي و استفاده ي تك قطبي از ويندوز در ايران(و البته در جهان) و رسمي نبودن قانون كپي رايت در ايران ويندوز رو مثل يك بت مي پرستن اينجا هست كه ماها بايد به عنوان كساني كه الان مسئوليتي دارن دست به كار بشيم و مزاياي لينوكس و تبليغ كنيم همچنين تقليدهايي كه ويندوز از لينوكس كرده و خدمت بزرگي كه لينوكس به بشريت كرده رو باز گو كنيم
الان چون مردم پولي بابت برنامه ها نميدن, گفتنه مفهوم متن باز هيچ تاثيري نداره از طرفي هم دولت چون ميدونه اگه مرد برنامه اي رو كه قبلا بابتش پول نمي دادن الان بايد بابت مزخرفترينشون مثلا 20 دلار بدن باعث فشار و اعتراض ميشه اين قانون رو اصلا به مجلس هم نميدن چه برسه به تصويبش
ولي اگه ماها به مردم بفهمونيم كه متن باز مي تونه بر نامه هاي بهتر رو به صورت مجاني بهشون بده و اين فراگير باشه يعني يه اتحاد براي تبليغ متن باز در ايران به وجود بياد و در بين مردم استفاده از برنامه هاي متن باز زياد بشه اونوقت هم به نفع مردم هست هم به نفع ما و هم به نفع دولت و باعث ميشه قانون كپي رايت هر چه زود تر تصويب بشه كه اين هم به نفع ما برنامه نويس ها ست
ببخشيد ديگه واقعا پر حرفي كردم  :-X

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
والا تو ایران من خیلی ها رو می شناسم که خیلی راحت می تونن تو لینوکس برنامه های خفن بنویسن  ;D ولی خوب همه اونها به این کار بصورت تفریحی نگاه می کردن و بعد از خروج از دانشگاه و قرار گرفتن در محیط بازار ایران به این نتیجه رسیدن که پول تو ایران فعلان تو ویندوز هست و اگه بخوان خرج زن و بچه شون رو بدن باید فعلان بیخیال این حرف ها بشن  ::)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
به نظر من باید به ترویج فرهنگ آزادی نرم‌افزار پرداخت! وقتی مردم نرم‌افزار آزاد/بازمنبع بخوان، مردم هم می‌نویسنش.
+1
جان کلام رو ابراهیم گفت. به نظر من هم باید فرهنگ استفاده از نرم‌افزارهای آزاد کم‌کم بین کاربرا جا بیفته تا نیازش هم بوجود بیاد. تا وقتی تقاضا کم باشه عرضه هم کم و بی کیفیت خواهد بود... باید استفاده از نرم‌افزارهای آزاد و لینوکس رو جا انداخت...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
والا تو ایران من خیلی ها رو می شناسم که خیلی راحت می تونن تو لینوکس برنامه های خفن بنویسن  Grin ولی خوب همه اونها به این کار بصورت تفریحی نگاه می کردن و بعد از خروج از دانشگاه و قرار گرفتن در محیط بازار ایران به این نتیجه رسیدن که پول تو ایران فعلان تو ویندوز هست و اگه بخوان خرج زن و بچه شون رو بدن باید فعلان بیخیال این حرف ها بشن
من منظورم اينه كه مصرف كننده ها هستن كه به چيزي جز ويندوز وبرنامه هاي شركت هاي بزرگ فكر نمي كنند و نه كسايي كه كارشون در اين رابطه تخصصي و حرفه اي هست
و من هم مي تونم بگم كه بين حدود 40 نفر از هم ترميهام كه رشتشون هم نرم افزار هست به زور 5 تا برنامه نويس معمولي پيدا ميشه و اين هم واقيت هست به حرفم شك نكنيد  :'(
به اين موضوع نبايد ذره بيني نگاه كرد و همه ي اقشار جامعه رو بايد ديد

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
نقل‌قول
"خوب مي گفتي لينوكس يه نوع ويندوزه"
متاسفانه تا الان من بیشتر از ۱۰۰ بار این رو توضیح دادم و جوابایی تو این مایه ها گرفتم
واین قصه سر دراز دارد
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
با سلام
به نظر من تا چند تا برنامه کاربردی و بازاری مثل یک برنامه حسابداری و یا ... توی لینوکس ( البته به زبان فارسی یا بهتر اینکه گزینه فارسی کردن داشته باشه تا از مزایای عمومی اون هم بشه استفاده کرد ) نباشه از بازاری جماعت نمیشه انتظار داشت به سمت لینوکس بیاد . من به یکی از بچه‌های بازاری گفتم این لینوکس سیستمی که ویروس نمی‌گیره و مزایای لینوکس براش توضیح دادم اون اولین چیزی که خیلی حال کرد موضوع ویروس نداشتن لینوکس بود ولی بعد بدلیل نبودن برنامه حسابداری از خیرش گذشت .
من فکر میکنم برای جا انداختن لینوکس و برنامه نویسی اون بهتره یه چند تایی از برنامه‌های کاربردی رو حداقل فارسی کنیم . وقتی کاربر بیشتری توی لینوکس باشه حتما برنامه‌نویس هم لازم داره و...

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
اگه بخواهیم در این مورد صحبت کنیم یه کتاب میشه نوشت  ;D بهتر هست عملی یه گروه تشکیل بدید یه سایتی راه بندازید یا بشینید یه نرم افزار فارسی بنویسید  ::)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
آقاي معتمدي درست مي فرمايند
حالا اگه راست ميگين كسايي كه اومدن طرفداري بيان بشينيم نرم افزارهاي فارسي بنويسيم . بدتون نياد ولي فكر نكنم بيشتر 3-4 نفر حاضر بشن بيان. چون متاسفانه مرد عمل نيستيم خودمو هم ميگم و فقط طرفداري مي كنم و حرف ميزنم ولي وقتي پاي كار مياد الفرار !!

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
با نظر آقاي پيشگو موافقم
ولي براي برنامه سازي بايد يك مركز اينترنتي و يك كسي كه بتونه پروژه ها رو بين برنامه نويسها مديريت كنه وجود داشته باشه يا بياد تازه اين اولين مشكل هست و اين قصه سر دراز داره ..
به هر حال من هستم شما هم اگه هستيد اعلام كنيد شايد يك فرجي شد  ::)

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
دوستان سلام
در هر صورت و با اینکه من اطلاعاتم خیل کمه پایه‌ام

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
سلام
ببخشید که بی مقدمه می پرم وسط حرفتون....

ولی واسه اینکه بتونید افراد را به استفاده از لینوکس تشویق کنید آوردن دلیل و توضیح کافی نیست. من رفتم روشهای پرزنت را از بچه های نتورک مارکتینگ یاد گرفتم! با این روشها خیلی خوب جواب میده (در عرض دو ماه 4 نفر را به سمت لینوکس کشوندم....!) نکته مهم اینه که حتی بعد از اینکه طرف را وادار به نصب کردید کار را ادامه بدید رهاش نکنید واسش مرتب برنامه جدید ببرید و ....
اینطوری چند تا برنامه نویس علاقه مند هم بین این افراد پیدا میشه اگه در محیط دانشگاهی باشه که چه بهتر!

با آرزوی موفقیت

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
سلام
مرتضی جان خوبی ؟ راستش من کسی رو تشویق به استفاده از لینوکس نمی کنم تشویق می کنم که از نرم افزارهای اپن سورس استفاده کنند و به خودشون و برای خودشون تلاش کنند که لینوکس جزو اون هستش .
به هرحال این بحث خارج از این موضوع هست