آی آی آی نگو ، خییییلی خوب میشد اگه یه ویدیوی آموزشی یا لااقل تاپیکی آموزش متنی چیزی تولید میکرد در ایامی که وقت آزاد داری ، ما رو هم بیشتر با i3 آشنا میکردی
دوران آی3 دیگه برای من تموم شده. من از آی3 فقط جابه جایی بین پنجره ها رو میخواستم! چون باقی کارهایی که من توی دسکتاپم انجام میدم، هیچ ربطی به آی3 ندارن و عملاً با بَش و ابزارهای گنو هستن که پیشنیازش یادگیری دورههای LPIC هست.
آی3 (مدیرپنجره) نصب کردم که کارش دقیقا همین بود! مدیریت پنجره ها. اینکه یه پنجره کجا باز بشه و به چه شکل باز بشه و چجوری بینشون سوییچ کنم. همین! الان دنبال اینم که همین قضیه رو توی ایمکس پیاده کنم. چون ایمکس خودش یه مدیرپنجرهی داخلی داره. اگه بتونم تمام اینارو اونجا اوکی کنم، دیگه کلا آی3 هم نیاز نیست و باید حذف بشه چون بستهی اضافیه! 95 درصد کارهایی که من در طول روز انجام میدم، توسط شل و ابزارهای متنی انجام میشه بنابراین نیازی به این بریز و بپاش ها ندارم دیگه.
آی3 کلا چهارتا شورتکات داره که با دکمهی META و ALT باهاش کار میکنی، دیگه بقیهش به ذهن ایدهگرای خودت بستگی داره که چجوری برای خودت بسازیش مثلا اون پنل بالا به درد هیچکس نمیخوره چون دقیقا برای نیاز شخصی ساخته شده (با ایدههایی که توی ذهنم بوده. اینکه مثلا ببینم چقدر از ترافیکم مونده یا چندگیگ مصرف داشتم یا اینکه الان توی کدوم ورکسپیس هستم و کیبورد روی چه زبونیه و چه مقدار آپدیت برام اومده و ... ) دقیقا بر اساس نیاز خودم بوده که برای تک تکشون با Bash برنامه نوشتم. توی گیتلب میتونی ببینی تمام برنامه هارو.
https://gitlab.com/RasoolSN/i3-desktop
علاقه اس دیگه ! باور کن من یادم نیست دو ساعت قبل چی خوردم ! جدی میگم!
از اونجایی که گنو، مهمترین اتفاق توی زندگیم بوده، طبیعیه که همه چیو به خاطر داشته باشم.
داداش از من میشنوی: بیخیال.الان کامپیوتر ها به قدری قدرتمند شدن که همزمان ویندوز و مک رو باهم اجرا کنند
شما که clear linux داری! اونم i3 !! به نظرم فدا کردن یه کوچولو سادگی و performance در مقابل راحتی و زیبایی منطقیه.
این طور که من از پست های قبلی خودتون شمارو judge میکنم
این تمایل شما به "سادگی" داره میره به سمت ocd(اگه الان نرفته باشه)
الان من نزدیک که ۵۰۰۰ تا بسته و ۲۰ عدد انواع دسکتاپ و windows manager نصب کردم که تنها راه ساده کردن سیستم عاملم حذف و نصب دوبارشه که حوصلش رو ندارم
هرچی باشه کامپیوتر ها اومدن کار مارو ساده کنن نه ما کار کامپیوتر رو ! i3 بسیار منطق خوبی داره ولی خدایی emacs رو اصلا منطقم قبول نمیکنه
ولی اگه واقعا میخوای که عوضش کنی من یدونه sway رو پیشنهاد میکنم که همون i3 هست روی wayland و یدونه dwm که خیلی ساده تر از i3 هست و خیلی منطقی تر از emacs
هرچند این فقط یه پیشنهاده و من کسی نیستم که توی کار دیگران دخالت کنم