و این هم i3. در آخرین لحظات عمرش.
تغییرات نسبت به قبل:
- مهاجرت از Vim به Emacs
- تغییر در فضاهای کاری
- تغییرات خیلی زیاد در Panel (یا همون i3blocks) به دلیل خرید لپتاپ
-- نوشتن Appletهای جدید مثل نمایش میزان باتری، یا LED برای CapsLock و NumLock. یا نور صفحه
-- نمایش پیامهای تلگرام بدون SystemTray (نقشکش دایرهای و زشته و به Panel من نمیخوره)
-- نمایش میزان کار بعد از آخرین استراحت (۵ ساعت و خوردهای که داغ کرده و قرمز شده!)
اوبونتو ۱۷.۱۰ (دیگه روی Devel نیستم. خیلی دیگه بهروزرسانیش زیاد بود. مخصوصاً Linux-Libre که همین الآنشم روزگار منو سیاه کرده)
نسخهٔ ۶۴ بیتی (اولین تجربه ۶۴ بیتی به دلیل لپتاپ جدید)
۴۱۹ مگ مصرف حافظهٔ موقت (مجموع حافظهٔ مصرف شده، cache شده و buffer شده)
۱۱ ساعت هم روشن بوده. (با احتساب suspendها برای استراحت لپتاپ)
تقریباً ۱۵۰ مگ مصرف حافظهٔ موقت به خاطر emacs و اسکریپتهای خودم
بقیهش هم مصرف Serviceهای بیخود! که وقت نکردم حذفشون کنم.
یه چندمگ ناقابلی هم i3 و i3blocks
توی Emacs برنامهٔ droidbackup هست که قبلاً نوشتم و الآن دارم توسعهش میدم با قابلیتهای جدیدتر
اوه راستی. ۱۸۱۳ بسته نصبه که ۱۰۰ تاش گنوئه و ۲۰۰تاش برنامههای اوبونتو که در Core قرار داره موقع نصب. و تقریباً ۱۵۰۰ بستهٔ باقی مونده میشن برنامههایی که بعد از نصب اوبونتومینی، به دلیل نیازهام نصب کردم که در لیست زیر مشاهده میکنین:
alsa-utils bash-completion curl pm-utils psmisc pulseaudio x11-xserver-utils xinit acpid breeze-cursor-theme
breeze-icon-theme compton conky-all feh fonts-droid-fallback fonts-font-awesome ttf-ubuntu-font-family gxmessage i3 i3blocks
imagemagick lxappearance scrot slim android-tools-adb android-tools-fastboot arc-theme aria2 audacity bash-doc bc
colordiff curlftpfs debootstrap dnsutils ethtool eyed3 ffmpeg firefox gcc gcolor2 genisoimage gimp git htop iftop
inxi jcal libreoffice libwww-mechanize-perl moc mpv musescore obfs4proxy openssh-server openssh-client pastebinit
plymouth-theme-ubuntu-logo privoxy progress pydf python-pip rename screenfetch shc shellcheck sox speedtest-cli sshfs
telnet tor tree unrar-free unzip viewnior vnstat vrms w3m-img weather-util whois wodim xdotool yokadi youtube-dl zip
ejabberd fake-hwclock kbdd ntp ntpdate numlockx pulseaudio fonts-nanum btag p7zip-full redshift wondershaper xcalib