0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
درود !دیروز یکم گنومم رو دست کاری کردم و گفتم اینجا هم مطرح کنماگه میدونید چیزی هست که یکمی بیشتر شخصی سازی کنه بهم بگید ممنون میشم
نقلقول از: sameet در 20 خرداد 1400، 09:47 قظدرود !دیروز یکم گنومم رو دست کاری کردم و گفتم اینجا هم مطرح کنماگه میدونید چیزی هست که یکمی بیشتر شخصی سازی کنه بهم بگید ممنون میشم conky هم خوبه
نقلقول از: مرتضی . م در 20 خرداد 1400، 01:15 بظنقلقول از: sameet در 20 خرداد 1400، 09:47 قظدرود !دیروز یکم گنومم رو دست کاری کردم و گفتم اینجا هم مطرح کنماگه میدونید چیزی هست که یکمی بیشتر شخصی سازی کنه بهم بگید ممنون میشم conky هم خوبهامتحانش کردم ولی راستش زیاد دوست نداشتم
نقلقول از: sameet در 21 خرداد 1400، 09:21 بظنقلقول از: مرتضی . م در 20 خرداد 1400، 01:15 بظنقلقول از: sameet در 20 خرداد 1400، 09:47 قظدرود !دیروز یکم گنومم رو دست کاری کردم و گفتم اینجا هم مطرح کنماگه میدونید چیزی هست که یکمی بیشتر شخصی سازی کنه بهم بگید ممنون میشم conky هم خوبهامتحانش کردم ولی راستش زیاد دوست نداشتم من رو کی دی ای نئون دارم وقتی هنوز میز کار اجرا نشده و بعد از اینکه در حال خاموش شدنه میاد و درست اجرا نمیشه
من رو کی دی ای نئون دارم وقتی هنوز میز کار اجرا نشده و بعد از اینکه در حال خاموش شدنه میاد و درست اجرا نمیشه
مصل یک بچه ی خوب رفتم پیش ارچ.لامصب بهترین توزیع این ارچ.برعکس همه که از نصب ارچ اعضاب میکشند نصب ارچ برای من یک کار لذت بخش است اینم ارچ زیبا ی من.خوش حال میشم نظرات شما را بشنوم.