0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: / sudo rm -rf در 12 بهمن 1400، 03:50 بظنقلقول از: sameet در 12 بهمن 1400، 03:37 بظi3wmعلت استفادتون از ویندوز منیجر خالی بجای دسکتاپ چیه ؟ قطعا منابع ضعیف ک نیس !نه اصلا مشکل منابع ندارم . ۱۶ گیگم رم دارم ولی حال ندارم هی دست به ماوس باشم راستی ویندوز منیجر نیست wm یا ویندو منیجر هست
نقلقول از: sameet در 12 بهمن 1400، 03:37 بظi3wmعلت استفادتون از ویندوز منیجر خالی بجای دسکتاپ چیه ؟ قطعا منابع ضعیف ک نیس !
i3wm
اتفاقا خیلی دلم میخواد بیام ارچ با ای تری اما حیف هنوز چیزای زیادی هست که باید یاد بگیرم !
نقلقولاتفاقا خیلی دلم میخواد بیام ارچ با ای تری اما حیف هنوز چیزای زیادی هست که باید یاد بگیرم !یاد گیری چیز جالبیه : )
یادگیری چیز خوبیه : )
نقلقولیادگیری چیز خوبیه : )وقتی ادم میتونه راه بره چه نیازی به دوچرخه داره ؟ وقتی دوچرخه داره چه نیازی به ماشین داره ؟من یک topbar دارم یک downbar .topbar چیزیه که شما دارید میبینید ولی downbar زمانی اجرا میشه که قراره برنامه از اجرا کنم . dmenu
نقلقول از: sameet در 12 بهمن 1400، 04:42 بظنقلقولیادگیری چیز خوبیه : )وقتی ادم میتونه راه بره چه نیازی به دوچرخه داره ؟ وقتی دوچرخه داره چه نیازی به ماشین داره ؟من یک topbar دارم یک downbar .topbar چیزیه که شما دارید میبینید ولی downbar زمانی اجرا میشه که قراره برنامه از اجرا کنم . dmenuخب دوچرخه و ماشین کار رو راحت می کنه نه که سخت تر کنه!
نقلقولچرا داخل خود انجمن آپلود نکردی که موندگار باشه؟چطوری این کار رو انجام بدم ؟
چرا داخل خود انجمن آپلود نکردی که موندگار باشه؟
نقلقول از: sameet در 12 بهمن 1400، 03:51 بظنقلقولچرا داخل خود انجمن آپلود نکردی که موندگار باشه؟چطوری این کار رو انجام بدم ؟تصاویر رو پیوست کنید. بعد از اینکه ارسال رو فرستادید، لینک عکسها رو بگیرید، ارسال رو ویرایش کنید و لینک تصایر رو داخل تگ عکس قرار بدید.
این هم از من:یه خورده شبیه گنوم۲ شده
فکر کنم xfce اصلا برای این درست شد تا ظاهر گنوم ۲ رو داشته باشه؛ مطمئن نیستم. شاید هم cinnamon یا mate بود.ولی قشنگه، مخصوصا اون پنل پایین.
The MATE Desktop Environment is the continuation of GNOME 2.
Xfce is a lightweight desktop environment for UNIX-like operating systems. It aims to be fast and low on system resources, while still being visually appealing and user friendly.
Cinnamon is a Linux desktop that provides advanced innovative features and a traditional user experience.The desktop layout is similar to Gnome 2 with underlying technology forked from Gnome Shell. Cinnamon makes users feel at home with an easy-to-use and comfortable desktop experience.