واقعا نمیدونم مشکل چیه !
اما در مورد ارچ ، چجوری نصب کردید ؟ از طریق محیط تکست مود اینستالر یا ارچ gui ؟ یادمه یه توزیع ارچ دیدم که دقیقا خود ارچ بود فقط بعلاوه اینستالر گرافیکی ؟ من هنوز جرعت ندارم بیام سراغ ارچ ، در تلاشم به سطحی برسم که همه مشکلاتم رو در اوبونتو خودم حل کنم بعد بیام ارچ ! دقیقا بخاطر سبکی و نصب مواردی که میخوای ن چیز اضافه !
البته آرچ نصبش سخت نیست برای هر سیستم قلق داره بار اول که نصب بکنید به هزار تا مشکل قطعا بر خواهید خورد ولی وقتی که مشکلات رو حل کردید دیگه برای دفعات بعد می دونید باید چی کار کنید و نصبش راحت میشه براتون.
شما مگه دبیان دیبوت استرپ نداشتید؟ آرچ بنظرم از دیبوت استرپ هم راحت تره. اگر اون رو تونستید این رو هم می تونید.
نصبش چیز خاصی نداره. قرار نیست کرنل رو کامپایل کنید. فقط پارتیشن های مورد نیاز رو ماونت می کنید و فرمت بعد هم با پک استرپ می زنید کرنل و ابزار های دیگه رو نصب کنه (بسته های base linux linux-firmware) بعد هم chroot و نصب گراب. بقیش هم کانفیگ زبان و منطقه و این چیزاست. بعدش هم یک میزکار نصب می کنید. البته یادتون باشه که networkmanager رو حتما نصب کنید توی محیط chroot و فعالش کنید وگرنه به نت وصل نمی تونید بشید حتی با کابل (چیزی که من ساعت ها درگیر بودم باهاش آخر سر فهمیدم مشکل از اینه).
آرچ مشکل خاصی نداره فقط ممکنه موقع نصب برنامه از AUR اشکتون رو در بیاره!
منم همبن مشکلو روی ارچ داشتم
نمیدونم چرا همه جا رو تقریبا درست کردم ولی فونت برای تکست فیلد ها درست نمیشد 😒
البته مشکل آرچ نیست مشکل سینامونه. توی گنوم تونستم درستش کنم.