سلام؛ من هم سعی کردم درایور کارت گرافیک رو توی کوبونتو نصب کنم، اما کی دی ای خیلی کند شده بود و حرکت دادن پنجره ها بسیار کند و وحشتناک شده بود. من از درایور AMD/ATI نسخه 10.9 استفاده می کنم. شما هم همی مشکل رو دارید یا فقط سیستم من اینجوره؟ کوبونتو 10.4 و مینت KDE 9 رو تست کردم هر دو همین مشکل رو دارند.
به به محمد جان گل گلاب، ارادت داریم آقا
خدمت عزیزم عرض شود که catalyst 10.9 توی kubuntu 10.10 (یا اوبونتو 10.10) اصلا نصب نمیشه! اروری این چنینی میده:
$ sh ./ati-driver-installer-10-9-x86.x86_64.run
Created directory fglrx-install.FoFMJW
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing ATI Proprietary Linux Driver-8.773............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................................
==================================================
ATI Technologies Linux Driver Installer/Packager
==================================================
Error: ./default_policy.sh does not support version
default:v2:i686:lib::none:2.6.28-13-generic; make sure that the version is being
correctly set by --iscurrentdistro
Removing temporary directory: fglrx-install.FoFMJW
که یا باید از compatibility mode استفاده کنی تا بر اساس سیستمت چند تا پکیج deb. تولید کنه و بعد اونا رو نصب کنی، که برای من این راه حل جواب نداد (گرچه گفته بودن واسه kubuntu 10.10 RC جواب داده بوده!) یا راه ساده تر رو بری و اجازه بدی خود اوبونتو یا کوبونتو بگرده درایورای گرافیکتو دانلود و نصب کنه. که من در این حالت مشکلی با سرعت و کند شدن نداشتم!
شما برای فعال کردن افکت های Kwin از OpenGL استفاده میکنی دیگه؟ چون اگه از XRenderer استفاده کنی نه تنها همین کند شدن نتیجشه بلکه مصرف CPU هم بالا میره و خیلی از افکت ها رو هم نمیتونی داشته باشی.
کوبونتو 10.04 یا مینت KDE 9 داستانشون جداست و catalyst 10.9 به راحتی و بدون مشکل روشون نصب میشه ولی خب چون مخازن KDEشون آپتودیت نیست من استفاده نمیکنم.
مشکل من خیلی عجیب غریب تر این حرفاست و 90 درصد مطمئنم (با جستجوهایی که کردم و سئوالاتی که توی فروم های مختلف پرسیدم) مربوط به ناسازگاری درایور گرافیک با Xorg 1.9 هست.
راستی این اسکرین شات از آرچ با KDE 4.5.2-2 هست، که باید یه کتاب بنویسم به اسم ماجراهای من و گرافیکم تا بتونم کامل توضیح بدم که به چه مکافاتی درایور گرافیک رو کامل نصب کردم.
در هر حال catalyst 10.10 همین روزا باید ریلیس شه و امیدوارم مشکلش با Xorg 1.9 کامل حل شده باشه.