اگه میخوای KDE استفاده کنی صد در صد اوبونتو رو تعطیل کن برو سراغ کوبونتو یا توزیع های دیگه.
اگه KDE به سیستمت بسازه! یعنی نسبت به بقیه حداقل مشکلات رو داشته باشی دیگه حاضر نیستی به گنوم نگاه کنی! (نظر شخصی منه، لطفا لنگه دمپایی پرتاب نکنید
)
اما در مورد کوبونتو؛ ابزارهای بسیار خوبی داره که کارت رو خیلی راحت تر میکنه ولی از نظر من بدترین توزیع KDE Based هست. کوبونتو 10.10 غیر از یه مورد خاص (که برای من باعث غیر قابل استفاده شدن افکت های Kwin شد و به احتمال خیلی قوی در مورد شما صدق نمیکنه) از 10.04 خیلی بهتره. مخازن KDEشم آپ تو دیته.
پیشنهاد من به شما اینه که کوبونتو 10.10 رو دانلود و نصب کن، اگه مشکل حادی نداشتی که خوش شانسی و میتونی از KDE لذت وافر ببری. اگه مشکل داشتی میتونی صبر بدی تا Mint KDE 10 ریلیس شه یا اینکه بری سراغ توزیع های KDE Based دیگه از کوبونتو خیلی پایدارترن ولی خب کلی اطلاعات اضافی برای کار کردن باهاشون لازمه. مثل OpenSUSE یا Arch + KDE که آرچ از نظر من بهترینه. Sabayon عالیه، محیط بسیار زیبا (ترمینالش خیلی باحاله) و ابزارهای فوق العاده ای داره، تنها ضعفش میرورهای مخازنشه که سرعتشون جالب نیست و در تلاشن که این مشکل رو هم برطرف کنن (اگه این مشکل رو نداشت من سابایون و آرچ رو با هم استفاده میکردم). Chakra، آرچ بهینه شده با KDE بهینه شدست که متاسفانه مخازنش هنوز اونقدر بزرگ نیستن که پتانسیل توزیع اصلی شدن رو داشته باشه و برای تست خوبه. aptosid دبین خوش تیپ و به روزه با یک سری بهینه سازی های مخصوص به خودش که مخازنش مخازن sid دبینه، پس از لحاظ مخازن کمبودی نداره و گزینه خوبیه. PC Linux OS هم از نظر خیلیا بهترین توزیع KDE Based هست که پکج منجرش همون apt هست و میتونی اونم تست کنی.