0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بابا کم از این عکس ها بذاریدمن دارم کور می شمحتی نمی تونم نور صفحه رو کم و زیاد کنمبعد شما میاید اینجوری از این کارا می کنید
نقلقول از: desatir7316 در 24 امرداد 1391، 03:07 قظبابا کم از این عکس ها بذاریدمن دارم کور می شمحتی نمی تونم نور صفحه رو کم و زیاد کنمبعد شما میاید اینجوری از این کارا می کنیدبرگرد به اوبونتو اگر ازبک ترک ناراضی
نقلقول از: RCLord در 23 امرداد 1391، 08:08 بظدسکتاپ من بعد ۲ روز از نصب اوبونتو ۱۲٫۰۴ ...اونی که سمت راست پایین هست رو با چی گذاشتی؟
دسکتاپ من بعد ۲ روز از نصب اوبونتو ۱۲٫۰۴ ...
اینم دسکتاپ منه .
نمیدونم png باشه کروم نشون نمیده برای من.بعضی سایت ها هم عکس با این فرمت رو درست آپلود نمی کنند.
نقلقول از: shafaghi در 24 امرداد 1391، 10:18 بظنمیدونم png باشه کروم نشون نمیده برای من.بعضی سایت ها هم عکس با این فرمت رو درست آپلود نمی کنند.نمیدونم . ولی واسه من کروم درست نشونش میده . در هر صورت ببخشید .
نمیدونم png باشه کروم نشون نمیده برای من.
نقلقول از: shafaghi در 24 امرداد 1391، 10:18 بظنمیدونم png باشه کروم نشون نمیده برای من.من قبلا این مشکل رو داشتم آخرین نسخه کروم رو دریافت کن تمام مشکلات زندگی حل میشه http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95346
تو این شیش سال کسی متوجّه نشده بود عنوان تاپیک غلط املایی داره و دسکتاپ رو نوشته دسکتاب؟ الآن درستش کردم