0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... )
نقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... )دکمه ی M پ هست
نقلقول از: wolfeyesh در 18 مهر 1391، 05:47 بظنقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... )دکمه ی M پ هستممنون که بعد از دقیقا ۶ سال منهای یک روز جواب این پست رو دادین.منم فکر میکنم تاحالا نتونسته باشه پیدا کنه پ رو
نقلقول از: mrmrn در 18 مهر 1391، 09:50 بظنقلقول از: wolfeyesh در 18 مهر 1391، 05:47 بظنقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... )دکمه ی M پ هستممنون که بعد از دقیقا ۶ سال منهای یک روز جواب این پست رو دادین.منم فکر میکنم تاحالا نتونسته باشه پیدا کنه پ روتو این ۶ سال کسی چرا ج نداده ؟
نقلقول از: wolfeyesh در 18 مهر 1391، 11:11 بظنقلقول از: mrmrn در 18 مهر 1391، 09:50 بظنقلقول از: wolfeyesh در 18 مهر 1391، 05:47 بظنقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... ) دکمه ی M پ هستممنون که بعد از دقیقا ۶ سال منهای یک روز جواب این پست رو دادین.منم فکر میکنم تاحالا نتونسته باشه پیدا کنه پ روتو این ۶ سال کسی چرا ج نداده ؟چون خودش تو خط اول نوشته مسپله و متوجه مکان حرف پ شده بعدا!
نقلقول از: mrmrn در 18 مهر 1391، 09:50 بظنقلقول از: wolfeyesh در 18 مهر 1391، 05:47 بظنقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... ) دکمه ی M پ هستممنون که بعد از دقیقا ۶ سال منهای یک روز جواب این پست رو دادین.منم فکر میکنم تاحالا نتونسته باشه پیدا کنه پ روتو این ۶ سال کسی چرا ج نداده ؟
نقلقول از: wolfeyesh در 18 مهر 1391، 05:47 بظنقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... ) دکمه ی M پ هستممنون که بعد از دقیقا ۶ سال منهای یک روز جواب این پست رو دادین.منم فکر میکنم تاحالا نتونسته باشه پیدا کنه پ رو
نقلقول از: Master در 19 بهمن 1385، 07:07 قظسلام این اوبونتو عجب ثیم های باحالیداره .این مسپله باعث شد که من این تابیک و بزنم تا در صورت دیدن ثیم های زیبا .کاربران تشویق بشن ..چون میدونید که 90 درصد ملت عقشون به چشمشونه ..و زیبایی هر کسی رو جذب میکنه ... اینم از دسکتاب ما (شرمنده معلوم نیست این P تن صفحه کلید من کجاست ... ) دکمه ی M پ هست
نمیدونم این چه کرمیه که kde داره. خودم اولا که نصبش کرده بودم دیگه میخواستم خودمو خفه کنم از بس تغییرش میدادم و هر روز یه شکل جدید. اما هر چی جلو رفت این اشتیاق هم کمتر شد و الان فقط یه پنل پایین دارم و یه ویجت ساعت. اما گفته باشم هنوز هم که هنوزه یک تار موی گندیدهاشو با صد تا گنوم عوض نمیکنم