0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام دیدم همه دارن عکس دسکتاپ میدن گفتم منم یه عکس دسکتاپ بدم بین خودمون یه خورده بخندیمتوضیح: دسکتاپ ویندوز 7 همراه با نرم افزار معروف چت یاهو و داکی زیبا که البته قبل از لینوکسی شدنم ازش دارم استفاده میکنم و برنامه تولز ویزارد کری که برنامه ای برای مانیتورینگ و افزایش سرعت و خالی کردن رم و ... هست که نمونه لینوکسی براش تعریف نکردن و نرم افزار mplayer که یه چینی برای ویندوز هم زده (کد هاش رو نوشته و نسخه 3 ریلیزش هست ) و واقعا عالیه تو اجرای فایل های خراب بعد از پاور دی وی دی و جت ویدیو (نرم افزار کوون که برای ویدیو زده یا همون شرکت جت آدیو خودمون) واقعا کارش حرف نداره امکاناتش هم خوبه فقط دوس دارم قیافه بعضیا رو وقتی که دارن اینو میبیین تصور کنیین (اونایی که آخرشن) از خنده میترکی این فقط برای خنده بود
توی این شلوغی خودت گم نشی خیلی هنر کردی !!!واسه منو کلیک کن تا بزرگ بشه ، حال کن !البته اون تصویر زمینه رو واسه خنده گذاشتم بیشتر ، ولی باحاله دیگه !
سلام دیدم همه دارن عکس دسکتاپ میدن گفتم منم یه عکس دسکتاپ بدم بین خودمون یه خورده بخندیمتوضیح: دسکتاپ ویندوز 7 همراه با نرم افزار معروف چت یاهو و داکی زیبا که البته قبل از لینوکسی شدنم ازش دارم استفاده میکنم و برنامه تولز ویزارد کری که برنامه ای برای مانیتورینگ و افزایش سرعت و خالی کردن رم و ... هست که نمونه لینوکسی براش تعریف نکردن و نرم افزار mplayer که یه چینی برای ویندوز هم زده (کد هاش رو نوشته و نسخه 3 ریلیزش هست ) و واقعا عالیه تو اجرای فایل های خراب بعد از پاور دی وی دی و جت ویدیو (نرم افزار کوون که برای ویدیو زده یا همون شرکت جت آدیو خودمون) واقعا کارش حرف نداره امکاناتش هم خوبه فقط دوس دارم قیافه بعضیا رو وقتی که دارن اینو میبیین تصور کنیین (اونایی که آخرشن) از خنده میترکی این فقط برای خنده بود اگه آزادیه این پست رو ویرایش نکنین (جناب آقا مدیر محترم میدونم میتونی ولی نکن)
دسکتاپ کروم به لاینس آزاد عرضه شده ؟ لینک
عجب، پس بعد این همهسال هنوز همون قدر زشته
اوبونتو ۱۲.۱۰
نقلقول از: Object69 در 07 اسفند 1391، 10:40 بظاوبونتو ۱۲.۱۰آیکون ها؟ و لینک دانلود پلیز.
sudo add-apt-repository ppa:upubuntu-com/themessudo apt-get updatesudo apt-get install nitruxos
اینم عکس دسکتاپ من
نقلقول از: علیرضااااا در 07 اسفند 1391، 10:58 بظاینم عکس دسکتاپ من اون تقویم جلالی رو چه جوری نصب کردی؟