فکر میکنم من خوب توضیح ندادم... اونقدرها هم سخت نیست...
بذارید از اول به ترتیب مراحل رو توضیح بدم:
۱− ببینید در مرحله اول شما باید اسکرین لت اصلی(Wallpaper Clock) را از این صفحه -->
http://screenlets.org/index.php/Wallpaper_Clock_Screenlet دانلود کنید (در سمت راست صفحه یه لینک هست که نوشته دانلود) همانطوری که در صفحه توضیح داده شده است ... برای نصب این اسکرین لت باید آن را از حالت فشرده خارج کنید ، سپس به مسیر زیر بروید(کافیه که با فایل منیجرهایی مثل nautilus به این مسیر بروید):
/home/husainjan
و در صفحه باز شده کلیدهای Ctrl+H را فشار دهید تا بتوانید پوشه های مخفی را ببینید... یکی از این پوشه های مخفی screenlets. نام دارد. داخل این پوشه شوید و آن پوشه را که از حالت فشرده خارج کردید، به داخل این پوشه کپی و پیست کنید.
۲− حالا از داخل منوی اسکرین لت ها این اسکرین لت اضافه شده را فعال کنید...
۳− در این مرحله شما به چند تا از اون wallpaperclock ها که در آدرس -->
http://www.vladstudio.com/wallpaperclock/browse.php موجود است احتیاج دارید... این بسته به سلیقه شماست که از کدام خوشتون بیاد. وقتی بر اساس رزولوشن دسکتاپتون یکی از اونها رو دانلود کردین یه فایل دانلود میشه با پسوند wcz فکر کنم که یه فایل فشرده zip معمولی است که تغییر پسوند دادنش... کافیه شما دوباره آنرا rename کنید و پسوند آن را به zip تبدیل کنید و آنرا از حالت فشرده خارج کنید و این بار این پوشه از فشرده خارج شده را در مسیر زیر قرار دهید(کافیه که با فایل منیجرهایی مثل nautilus به این مسیر بروید):
/home/husainjan/.screenlets/WallpaperClock/wallpapers
۴− این دیگه مرحله اخر به حساب میاد که شما بر روی آیکون کوچکی که بعد از نصب و راه اندازی اون اسکرین لت اومده کلیک راست کنید و از اولین گزینه یعنی (change wallpaper clock) ، آخرین گزینه یعنی (My wallpapers) رو انتخاب و بعد هم اون کاغذ دیواری دلخواهتون را که دانلود کردین انتخاب کنید... همین... فکر نمیکنم اونقدر دیگه سخت باشه (یعنی حتی به ترمینال هم احتیاج ندارید و همین طور با موس و کیبورد کارتون راه میفته!)
راستش نمیدونم اگه من بد توضیح دادم از اساتید خودم آقای علی طریحی و دیگر دوستان که از من توی آموزش واردتر هستند میخوام که مرحله به مرحله براشون توضیح بدن که من شرمنده این دوست عزیز نشم. ممنون میشم.
در آخر هم بگم که طبیعتا در مسیر های گفته شده به جای husainjan باید نام یوزر خودتون باشه و اینکه هیچ احتیاجی به synaptic , terminal , ... نیست.
راستی یه نکته دیگه که توی عکسای شما دیدم... شما نباید عکس داخل اون پوشه را به عنوان بکگراند انتخاب کنید. از همون مسیر انتخاب والپیپر توسط راست کلیک کردن بر روی آیکون خود اسکرین لت مربوطه که عمل کنید خود برنامه اون را والپیپر کرده و ساعت را بر روی آن نشان میدهد ...
اگر همون مراحل بالا رو با حوصله و به ترتیب انجام بدین مشکلی نخواهید داشت.