خبر فوری:
دسکتاپ بنده دچار تغییرات بسیار بسیار اساسی شد
خوشحال شدید نه؟
خیلی قشنگ شده. با اینکه LXDE هست، ولی واقعا بی نظیره. زیباتر از KDE شده
آرچ + LXDE + تغییرات مورد نظرم = دسکتاپ بنده
سلام علی جان
خلی قشنگ شده ببخشید اون قسمت پایین رو چطوری شفاف کردی؟
آخه منم Lubuntu دارم و از LXDE استفاده میکنم ولی زیاد نتونستم قشنگش کنم و از همون چیزهای پیشفرضش استفاده کردم.
سلام. به به آقای شهریاری. کم پیدا شدید
ممنون. لطف دارید. اتفاقا من هم دسکتاپ شما رو دیدم و شدیدا (جسارتا) حالم بهم خورد
من خیلی به ظاهر دسکتاپ اهمیت میدم و تمام تنظیماتش رو تغییر میدم. واسه همین مدت زیادی از KDE استفاده میکردم، که همین چند روز پیش اون رو بخاطر سنگین بودنش رها کردم. این عکس دسکتاپ شما هست:
http://ubuntuone.com/10G9ykUcIIEmteIl4tuwI6اولین نکته ای که توی این عکس خیلی چشم رو میزنه و حال آدم رو بهم میزنه، بزرگ بودن بیش از حد فونت ها هست. البته شاید شما مشکل بینایی داشته باشید یا سلیقتون اینطوری باشه
ولی من خیلی بدم میاد. اتفاقا من فونت های پیشفرض رو به اندازه ۹ تغییر دادم. دومین چیزی که حالم رو بد میکنه، اون پنل پایین هست که واقعا بد ترکیب چیده شده. دلیلی نداره اون همه آیکن رو سمت چپ قرار بدید که فضای لیست پنجره ها انقدر کم بشه. تازه ارتفاعش هم بیش از حد زیادی هست. کلا خیلی اعصابم با دیدن دسکتاپ زشت خراب میشه
البته شرمنده
این سلیقه من هست. شاید شما دسکتاپتون رو به سلیقه خودتون چیده باشید.
در مورد شفاف کردن پنل پایین: من از آرچ استفاده میکنم و ممکنه اینجا گزینه ها و امکانات من با شما فرق داشته باشه. چون آرچ بشدت آپدیت هست ولی ممکنه نسخه lxpanel توی لوبونتو قدیمی باشه... ولی من اینطوری درستش میکنم:
روی پنل راست کلیک کنید و روی Panel Settings کلیک کنید. روی Appearance کلیک کنید. سه تا Radio button میاد. Solid color رو انتخاب کنید. حالا روبروش، یه گزینه ای هست که میشه باهاش رنگ رو تغییر داد. روش کلیک کنید. یه Color Dialog باز میشه. رنگ مورد نظرتون رو انتخاب کنید، من این رنگ رو گذاشتم: #D6CDCD
بعد اون Opacity رو کم و زیاد کنید تا میزان شفافیت تغییر بکنه.
حالا OK کنید.