0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اینم از دسکتاپ ساده ما
نقلقول از: Big Achievement در 18 امرداد 1392، 02:05 قظاینم از دسکتاپ ساده ما یادمه یه زمانی! در مورد دسکتاپ توضیح هم میدادن که چجوری اوجوری شده
نقلقول از: حامد سپهر در 18 امرداد 1392، 02:11 قظنقلقول از: Big Achievement در 18 امرداد 1392، 02:05 قظاینم از دسکتاپ ساده ما یادمه یه زمانی! در مورد دسکتاپ توضیح هم میدادن که چجوری اوجوری شده عزیز من اینکه خیلی سادس کجاش میخوای بدونی این دسکتاپ مال اپن زوزه هستش اپن زوزه خودش به تنهایی خوشگل هستش یه موقعه تعریف بیخودی نمیکنم ریاح نشههه
نقلقول از: Big Achievement در 18 امرداد 1392، 02:17 قظنقلقول از: حامد سپهر در 18 امرداد 1392، 02:11 قظنقلقول از: Big Achievement در 18 امرداد 1392، 02:05 قظاینم از دسکتاپ ساده ما یادمه یه زمانی! در مورد دسکتاپ توضیح هم میدادن که چجوری اوجوری شده عزیز من اینکه خیلی سادس کجاش میخوای بدونی این دسکتاپ مال اپن زوزه هستش اپن زوزه خودش به تنهایی خوشگل هستش یه موقعه تعریف بیخودی نمیکنم ریاح نشههه الآن این افکت برای تغییر دسکتاپ رو با چی درست کردی؟ والپیپرت چرا اینجوری شده؟ یکم غیر عادی میزنه!
نقلقول از: سالار مقدم در 18 امرداد 1392، 09:51 قظ@Mr Nobodyیه تسکبار حداقل میزاشتی این نوار پایینی همون تسکباره فقط در حالت عادی نامرئی! اگر یه پوشه یا نرم افزاری باز کنم بهش اضافه میشهنمیدونی چطور دمای CPU رو درستش کنم؟ یا دمای شهر رو ؟
@Mr Nobodyیه تسکبار حداقل میزاشتی
XFCE
به به میبینم که voyager نصب کردی. توزیع باحالیه. یه خورده باهاش کار کنی چیزای جالبی دستگیرت میشه. توسعهدهندهاش کلی اسکریپت و برنامههای کاربردی واسش گذاشته.
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 23 امرداد 1392، 05:57 بظبه به میبینم که voyager نصب کردی. توزیع باحالیه. یه خورده باهاش کار کنی چیزای جالبی دستگیرت میشه. توسعهدهندهاش کلی اسکریپت و برنامههای کاربردی واسش گذاشته.از کجا این نتیجه رو گرفتی؟ با یه دسکتاپ XFCE خشک و خالی چطوری میشه توزیع رو فهمید؟؟
بچه ها من با داکی کار کردم خیلی مزخرف بود اصن نمیشه بش آیکون اضافه کرد!شایدم میشه.اگه میدونید بگیدداک این دسکتاپ بالایی چیه؟