0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بکگراند تصویری از دانشگاه مورد علاقهام MIT که انشاءالله یه روز میرم اونجا درس میخونم :دی
اینم مال منه، اولین باره دارم از xfce به عنوان میزکار اصلی استفاده میکنم(فعلا که بلوتوثم از کار افتاده، xfce مثل گنوم شل و سینامون applet واسه بلوتوث نداره؟)
تبدیل ظاهر لینوکس مینت به مانجارو واسه کسایی مثل من که دانش کار با توزیع های حرفه ای تر مثل مانجارو رو ندارن، اما ظاهرشو دوس دارن!
نقلقول از: Sina471 در 11 آذر 1392، 06:05 قظتبدیل ظاهر لینوکس مینت به مانجارو واسه کسایی مثل من که دانش کار با توزیع های حرفه ای تر مثل مانجارو رو ندارن، اما ظاهرشو دوس دارن!قشنگ شده،ولی مینت که ظاهرش خیلی قشنگ تره، مانجارو اصلا سخت نیست، عین مینت، فقط دستورها فرق میکنه، مشکل توزیع عوض کردن هم یادگیری مجدد دستورات جدیده
نقلقول از: Sina471 در 11 آذر 1392، 06:05 قظتبدیل ظاهر لینوکس مینت به مانجارو واسه کسایی مثل من که دانش کار با توزیع های حرفه ای تر مثل مانجارو رو ندارن، اما ظاهرشو دوس دارن!خوب از کار در آوردیشمانجارو توزیع جالبیه.نسبتش به آرچ مثه نسبت مینت به دبیانه.همه چی تمومه و اصلا شما نیاز خاصی به دستور یا دانش خاصی نداری.کار باهاش از نظر من به مراتب از مینت هم راحتتره.