0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: mh314k در 24 اردیبهشت 1393، 09:03 قظبه نظر من xfce اصلا خوب نیست چون لوگوش رت پویزنهمنم عاشق جونده امشاید باور نکنین چند بار خواستم بررسیش کنم از لوگو جلوتر نرفتم چقدر افراطی هستی، همه رو میگی بده فقط یونیتی خوبه :dهرچی جای خودش عزیز
به نظر من xfce اصلا خوب نیست چون لوگوش رت پویزنهمنم عاشق جونده امشاید باور نکنین چند بار خواستم بررسیش کنم از لوگو جلوتر نرفتم
نقلقول از: PunkGeek در 24 اردیبهشت 1393، 12:29 بظنقلقول از: mh314k در 24 اردیبهشت 1393، 09:03 قظبه نظر من xfce اصلا خوب نیست چون لوگوش رت پویزنهمنم عاشق جونده امشاید باور نکنین چند بار خواستم بررسیش کنم از لوگو جلوتر نرفتم [/quoچقدر افراطی هستی، همه رو میگی بده فقط یونیتی خوبه :dهرچی جای خودش عزیزمن کی گفتم بده ای بابا داداش حرف تو دهن من نزار عزیز من خودم گنوم کار میکنم میگم لوگوش نمیزاره چشمم رو به حقایق باز کنم به خودآگاهی رسیدم لا اقل ببین نه اخه صفحه پیش هم در مورده KDE گفته بوپی :dاما انعطاف پذیری هر دوی اینا خیلی بیشتر از یونیتی و گنوم هست، من زیاد گنومی نیستم اما از پایداریش خیلی خوشم میاد، مخصوصا رو دسکتاپ دبیان استیبل با گنوم مصبیدم با اینکه ظاهرش خیلی قدیمیه و زیاد نمیشه کاریش کرد اما پایداریش خیلی برام مهمهیه مدت xfce نصب کردم اما خیلی به شخصی سازی نیاز داره که کنار گذاشتمشفعلا از یونیتی و KDE اخرین ورژن روی ارچ استفاده میکنم راضیم
نقلقول از: mh314k در 24 اردیبهشت 1393، 09:03 قظبه نظر من xfce اصلا خوب نیست چون لوگوش رت پویزنهمنم عاشق جونده امشاید باور نکنین چند بار خواستم بررسیش کنم از لوگو جلوتر نرفتم [/quoچقدر افراطی هستی، همه رو میگی بده فقط یونیتی خوبه :dهرچی جای خودش عزیزمن کی گفتم بده ای بابا داداش حرف تو دهن من نزار عزیز من خودم گنوم کار میکنم میگم لوگوش نمیزاره چشمم رو به حقایق باز کنم به خودآگاهی رسیدم لا اقل ببین
به نظر من xfce اصلا خوب نیست چون لوگوش رت پویزنهمنم عاشق جونده امشاید باور نکنین چند بار خواستم بررسیش کنم از لوگو جلوتر نرفتم [/quoچقدر افراطی هستی، همه رو میگی بده فقط یونیتی خوبه :dهرچی جای خودش عزیز
اینم از اوبونتوی ۱۴.۰۴ من جمع و جور...مرسی حاجی سلمان حجمش یخورده زیاده بود،بابت درست کردنش دستت درد نکنه اومدم خودم درستش کنم زحمتش دستت افتاد عزیزم
نقلقول از: Spirits در 25 اردیبهشت 1393، 05:15 بظاینم از اوبونتوی ۱۴.۰۴ من جمع و جور...مرسی حاجی سلمان حجمش یخورده زیاده بود،بابت درست کردنش دستت درد نکنه اومدم خودم درستش کنم زحمتش دستت افتاد عزیزماستاد این ویدجت دسکتاپت چیه؟؟
عشق است KDE .
اینم Arch + KDE من
گنوم شل ۳.۱۰