یه ضرب المثلی من در آوردی می گه ، بازگشت همه کاربران لینوکس بسوی رابط گنومه ! من ۲ ماه تمام از رابط KDE استفاده کردم و حالم ازش بهم خورد رفتم gnome-shell نصب کردم شما هر کاری که توی KDE می شه می تونی توی گنوم هم انجام بدی و تازه خیلی سبک تر و رون تره
خخخ
من گنوم شل هم تست کردم. کلا هر میزکاری که فکرش رو بکنین تست کردم. تا اینجا با KDE خیلی راحت بودم. قبلش xfce داشتم. گنوم شل خیلی باحاله ولی من یه مشکل باهاش دارم. اونم اینکه وقتی چندتا پنجره باز میکنی سوییچ کردن بینشون خیلی سخته و من نتونستم باهاش ارتباط خوبی برقرار کنم. یا میواس alt+tab بزنم. یا می واس داک اصلی رو بذارم توی دسکتاپ ( که اونم خوب در نمیاد ). یا اینکه برای هر سوییچ کردن برم توی منو. یا هم از افزونه ی کلاسیکش استفاده کنم که اونم کلا بیریختش میکنه. در کل نتونستم باهاش خوب ارتباط برقرار کنم. ولی خب خیلی عالیه گنوم.
من تصمیم گرفتم تا آخر عمرم از KDEاستفاده کنم. کی دی ای5 هم خیلی عالی شده و صبرمی کنم تا کاملا پایدار بشه و امکاناتش به این ورژن4 برسه تا اونم نصب کنم.
آه چام. ( یعنی راستی!! خخ )
گنوم یه خورده سنگینه سیستم من نمیکشه. یونیتی هم سنگینه اونم نمیکشه. فعلا با KDE خوشبختم
KDE سبکه ! آقا اگر کسی از شنیدن این سخن همین الان بمیره من ملامتش نمی کنم
واسه مشکلتون ۲ تا افزونه سراغ دارم یکی dash to dock هست یکی هم taskbar معلومه که گنوم رو نشناختی هنوز !
چرا بمیره؟؟ من سیستمم اینه
AMD 1.8 GHz تک هسته ای البته
Ram 1.5 ddr
VGA geforce 6200 مال 10 سال پیش
سیستم داغون داغون. فقط xfce و pantheon و kde و cinnamon و lxde روش خوب جواب میده. یونیتی و گنوم شل و دپین و ... پر از لگ میشه.
اون قضیه ی افزونه رو هم گفتم که دوست من. اون دش تو داک رو گفتم که خوب در نمیاد. اون تسک بار هم که گفتم ( بیریخت میشه. از نظر من ).
من تا چیزی رو کاملا تست نکنم در موردش نظر نمیدم.