0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Ghost Shadow در 29 بهمن 1393، 01:39 بظXFCE من با این آیکون ها شروع شد الان میبینم کلا تریپ دایره زدی. ایول خیلی جالب شده ممنونم از لطفت همش از یه والپیپر دایره ای شروع شد
XFCE من با این آیکون ها شروع شد الان میبینم کلا تریپ دایره زدی. ایول خیلی جالب شده
نقلقول از: علیرضاامیرصمیمی در 29 بهمن 1393، 09:17 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 29 بهمن 1393، 01:39 بظXFCE من با این آیکون ها شروع شد الان میبینم کلا تریپ دایره زدی. ایول خیلی جالب شده ممنونم از لطفت همش از یه والپیپر دایره ای شروع شد علیرضا جان خیلی قشنگ درش اوردی ایولا داداش
یه مدت هست من اسکرین شات نمیذارم دوباره اینجا میزکار XFCE کم رنگ شده وقتشه دوباره پر رنگ بشه! کانکی رو دستکاری کردم به جای تاریخ میلادی ، هجری شمسی نشون بده
دنبال نمیکنم ولی هر از گاهی دیدم ، چه طور مگه
نقلقول از: علیرضاامیرصمیمی در 30 بهمن 1393، 03:47 بظدنبال نمیکنم ولی هر از گاهی دیدم ، چه طور مگه این عکس پسزمینهای که گذاشتی مربوط به سریال داکترهو میشه (:
اینم مال من چطوره دوستان ؟http://8pic.ir/images/0qudwhcaz1tlqw9yxcl9.pngپ.ن : چرا من نمیتونم attach کنم؟!
Fedora 21+Gnome 3.14
نقلقول از: بهروز رمضانی در 09 اسفند 1393، 12:16 قظFedora 21+Gnome 3.14شل تم و آیکن ها لطفا