انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: من هیچی از لینوکس نمی دونم کمکم کنید؟  (دفعات بازدید: 3823 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aminphysics

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
;)سلام من مشتاق هستم از لینوکس استفاده کنم هیچی هم نمی دونم :( گزینه مورد نظرم edubunto است ولی حالا که تجربه دارین منو راهنمایی کنین اینترنت پر سرعت ندارم کدوم لینوکس رو انتخاب کنم؟بعد مودم چی؟مودمم نمی دونم دقیقا چیه؟ولی نوعش rockwell که hcf یا hsf است چی کار کنم ؟ الان از xp استفاده می کنم درایو شرکت دل 20 دلاره باید چه کار کنم؟ضمنا من اصلا نصب و راه اندازی و این اصطلاحات عجیب که در مورد لینوکس هست رو نمی فهمم منظورم طریقه نصب برنامه ها و ... رو نفهمیدم میخوام یه لینوکس با امکانات فارسی و مولتی مدیا خوب در عین حال برنامه های آموزشی ادوکیشن اوبونتو رو هم داشته باشم ضمنا من در نصب و راه اندازی و کار با ایکس پی در حد حرفه ای هستم اگه فایل پی دی اف و یا کتابی میشناسید به من معرفی کنید ضمنا یه برنامه ای مثل فتوشاپ برای لینوکس مشابه ای داره؟من دیکشنری نارسیس رو دارم رو لینوکس اجرا میشه؟خلاصه ببخشی :oops:د هیچی نمی دونم امیدوارم کمکم کنید مممنون ::) ??? :oops:

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
;)سلام من مشتاق هستم از لینوکس استفاده کنم هیچی هم نمی دونم :( گزینه مورد نظرم edubunto است ولی حالا که تجربه دارین منو راهنمایی کنین اینترنت پر سرعت ندارم کدوم لینوکس رو انتخاب کنم؟بعد مودم چی؟مودمم نمی دونم دقیقا چیه؟ولی نوعش rockwell که hcf یا hsf است چی کار کنم ؟ الان از xp استفاده می کنم درایو شرکت دل 20 دلاره باید چه کار کنم؟ضمنا من اصلا نصب و راه اندازی و این اصطلاحات عجیب که در مورد لینوکس هست رو نمی فهمم منظورم طریقه نصب برنامه ها و ... رو نفهمیدم میخوام یه لینوکس با امکانات فارسی و مولتی مدیا خوب در عین حال برنامه های آموزشی ادوکیشن اوبونتو رو هم داشته باشم ضمنا من در نصب و راه اندازی و کار با ایکس پی در حد حرفه ای هستم اگه فایل پی دی اف و یا کتابی میشناسید به من معرفی کنید ضمنا یه برنامه ای مثل فتوشاپ برای لینوکس مشابه ای داره؟من دیکشنری نارسیس رو دارم رو لینوکس اجرا میشه؟خلاصه ببخشی :oops:د هیچی نمی دونم امیدوارم کمکم کنید مممنون ::) ??? :oops:
شروع کن به نصب ! همین ...
ذقت رو چاشنی ریسک کن ، موفق میشی  ;)
@cybertux
no sign

آفلاین part

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
۱)اولین نکته اینکه صبور باشید وبا حوصله فوروم چک کنید حتما مشابه شما دوستانی هستند که سوالشون مطرح کردن وجواب هم گرفتن
۲)اگه دقت کنید تو همین بخش نصب و راه اندازی یه مطلب راجع به آموزش تصویری نصب دبین و اوبونتو هست
۳)ادبونتو با ابونتو تقریبا یکیه پس برای شروع از همون ابونتو استفاده کن
موفق باشی

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
البته اگه تو فروم بگردین خیلی چیزا گیرتون میاد، ولی در مورد مودم فقط بگم که چون راکوله لزوما چیپست hcf یا hsf نیست. چون من خودم راکول دارم. روشم زده کانکسانت ولی چیپست pctel!  خود modemscan بت میگه. پس شاید مجبور نشی خودتو ناراحت مسایل مالی کنی  :P
 ;)

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
- نه ادبونتو همون اوبونتو نیست....! ادبونتو بر روی اوبونتو نصب میشه و ابزارهای آموزشی به اون اضافه میکنه و قابلیت استفاده به عنوان سرور در کلاس درس را هم داره.
- بهتره دل را بزنی به دریا و اوبونتو را نصب کنی. اگه دقت کنی به هیچ مشکلی بر نمی خوری!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پیشنهاد من به شما اوبونتو هست. اول از همه طریقه نصب و نوع پارتیشن بندی ها رو به دقت بخونین و بعد نصب کنین. نداشتن اینترنت پر سرعت مهم نیست با بسته هما حل میشه. کمی صبر و تحمل و آمادگی با مواجه شدن با محیطی ناآشنا کمک می کنه که موفق بشین و دست آخرم مطمئنا راضی خواهید بود.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
از اینجا شروع کن .
http://wiki.ubuntu-ir.org
@cybertux
no sign

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
منم مثل شما بودم. ubuntu نصب كردم و شروع به كار شدم و وقتي سوال دارم به www.ubuntu.ir سوالمو مطرح ميكنم.  \\:D/

آفلاین aminphysics

• Newbie
  • *
 :)مممنون دوستان فکر نمی کردم به این سرعت پاسخ بگیرم واقعا ممنونم نمیدونم چی بگم دوستان بازهم ممنونم  ;) برنامه نویسی در لینوکس چه جوریه؟ من با ویژوال بیسیک کار می کنم تو لینوکس باید زبان برنامه نویسیم رو تغییر بدم؟ سی دی دیکشنری نارسیس من تو لینوکس اجرا میشه؟یا سایر نرم افزارهای؟ ::) دوستان مرسی از همتون من هم ندیده داد می زنم: زنده باد لینوکس!  \\:D/

آفلاین aminphysics

• Newbie
  • *
یه تشکر مخصوص تنوری گرم چرب چیلی داغ برای آقا امین  ;D  امین جان لینکت بسیار به دردم خورد باهام می تونی تماس بگیری aminphysics@yahoo.com  \\:D/

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
خوش اومدی!  ;)
برنامه نویسی در لینوکس چه جوریه؟ من با ویژوال بیسیک کار می کنم تو لینوکس باید زبان برنامه نویسیم رو تغییر بدم؟ سی دی دیکشنری نارسیس من تو لینوکس اجرا میشه؟یا سایر نرم افزارهای؟
این کلیدواژه‌ها کمکت می‌کنن:
برای برنامه‌نویسی: programming, develop
برای ویژوال‌بیسیک: gambas
برای نارسیس و بقیه‌ی برنامه‌های ویندوزی: wine
جوینده یابنده است!  ;)
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
یه تشکر مخصوص تنوری گرم چرب چیلی داغ برای آقا امین  ;D  امین جان لینکت بسیار به دردم خورد باهام می تونی تماس بگیری aminphysics@yahoo.com  \\:D/
خواهش میکنم . کار مهمی نبود ;)
@cybertux
no sign