انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب Flash برای کروم (64بیت) {حل شده}  (دفعات بازدید: 1960 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Drago

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 46
نصب Flash برای کروم (64بیت) {حل شده}
« : 12 امرداد 1390، 02:57 ب‌ظ »
من جدیدا  Ubuntu 10.04 64bit نصب کردم و کروم نصب کردم روش.اما فلش روش نصب نیست (یوتیوب و ... رو ندارم)
بسته ی install_flash_player_10_linux.tar.gz رو از خود Adobe گرفتم،نمیدونم چطور نصبش کنم.(configure/. و اینا نداره...)
از یه طریق دیگه هم نصب کردم،الان بازم میبینم فرق نکرده (یه بلاگر خارجی شل اسکریپت نوشته بود)
کمکی میتونید به من بکنید؟
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1390، 06:10 ب‌ظ توسط Drago »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: نصب Flash برای کروم (64بیت)
« پاسخ #1 : 14 امرداد 1390، 04:56 ب‌ظ »
نصب فلش‌پلیر برای کرومیوم
1 . فرض الف) کرومیوم نصب است
sudo apt-get install flashplugin-nonfree فرض ب) کرومیوم نصب نیست
sudo suecho "deb http://ppa.launchpad.net/chromium-daily/ppa/ubuntu jaunty main #chromium-browser" > /etc/apt/sources.list.d/chromium.listsudo apt-key adv --recv-keys --keyserver keyserver.ubuntu.com 0xfbef0d696de1c72ba5a835fe5a9bf3bb4e5e17b5sudo apt-get update && sudo apt-get install chromium-browser*********************************************************************
2.
   sudo cp /usr/lib/flashplugin-installer/libflashplayer.so /usr/lib/chromium-browser/pluginsکپی کردن فایل libflashplayer.so در مسیر /usr/lib/chromium-browser/plugins
3. اجرای کرومیوم از توی ترمینال با دستور زیر:
   chromium-browser --enable-pluginsو یا دستور زیر برای Extentionها علاوه بر پلاگین‌ها:
chromium-browser --enable-greasemonkey --enable-user-scripts --enable-extensions --enable-pluginsاگه کار نکرد این یکی رو امتحان کنید:
google-chrome --enable-plugins+ کرومیوم و گوگل-کروم یکی نیستن ولی یک پایه‌ی سورس دارند.
بسته ی install_flash_player_10_linux.tar.gz رو از خود Adobe گرفتم،نمیدونم چطور نصبش کنم.
فایل tar.gz رو بعد از مطالعه‌ی دو لینک بالا، توی مسیر usr/lib/flashplugin-installer/ اکسترکت کنین. در ادامه اجرای دستورات شماره‌ی 2 و 3 در بالا.

من جدیدا  Ubuntu 10.04 64bit نصب کردم و کروم نصب کردم روش.اما فلش روش نصب نیست
کرومیوم یک نرم‌افزار 32 بیته. روی سیستم 64بیتی هم نسخه‌ی 32 بیتی رو از adobe.com بگیرید.
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1390، 05:01 ب‌ظ توسط Dream »