انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب "ubuntu و kubuntu" در کنار xp و seven  (دفعات بازدید: 2801 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MOHAMMADB2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
نصب "ubuntu و kubuntu" در کنار xp و seven
« : 13 امرداد 1390، 01:55 ق‌ظ »
سلام به همه علاقه مندان دنیای لینوکس...
قبلا میلی به استفاده از لینوکس نداشتم،چون dial up داشتم و مودم منو نمی شناخت!
جدیدا ADSL گرفتم و از لحاظ اینترنت در لینوکس مشکلی ندارم.خدارو شکر...
رو لپ تابم  در درایو c ویندوز xp نصبه و دردرایو d ویندوز seven و دوتا پارتیشن دیگه هم دارم(e و f).
چه جوری ubuntu یا kubuntu یا هر دوتا رو در کنار هم نصب کنم که 2 تا ویندوزام هم کار کنن؟(اگه یکی شون(ubuntu  or  kubuntu) هم نصب بشه در کنار دو تا ویندوز هم عالیه).
باید با wubi نصب کنم یا باید پارتیشن جدا بسازم؟لطفا کامل توضیح بدید.ممنونم دوستان.

آفلاین hamykhafan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
  • I LOVE OPEN SOURCE
    • بزرگترین سیستم وبلاگ دهی با وردپرس فارسی
پاسخ به: نصب "ubuntu و kubuntu" در کنار xp و seven
« پاسخ #1 : 13 امرداد 1390، 07:52 ق‌ظ »
برو از سی دی یا دی وی دی بوت شو. توی قسمت پارتیشن بندی اون داریو یا درایو هایی که  نیازشون هم نداری رو پاک کن. بعد یه پارتیشن با فرمت ext4 و حجم دلخواه (هر چی برا یه لینوکس نیاز داری) درست کن و mout point اون رو هم / انتخاب کن. بعد یه پارتیشن دیگه با فرمت swap و با حجم دلخواه ( البته بهترین میزان دو برابر مقدار رم هست) درست کن و بزن اوبونتو رو نصب کنه. این درایو برای بالا بردن سرعته . موقعی که رم دیگه جا نداره سیستم از این درایو استفاده می کنه.این جوری بوت اونا هم پاک نمیشه. نیازی هم نیست که اوبونتو و کوبونتو رو جدا نصب کنی. اوبونتو رو نصب کن بعد روش دسکتاپ kde نصب کن. اونوقت وبونتو رو هم رو اوبونتو داری. البته جدا هم میتونی نصب کنی. فقط برای هر کدوم جداگانه باید یه درایو ext4 , swap درست کنی.
« آخرین ویرایش: 13 امرداد 1390، 07:54 ق‌ظ توسط hamykhafan »

آفلاین MOHAMMADB2

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 18 شهریور 1390، 08:27 ب‌ظ »
برو از سی دی یا دی وی دی بوت شو. توی قسمت پارتیشن بندی اون ...

بسیار بسیار تشکر  جناب hamykhafan.  اوبونتو نصب کردم و میز کار KDE هم بر روی اوبونتو نصب کردم.و الان سه سیستم عامل XP,SEVEN,UBUNTU رو  در کنار هم دارم.بازم ممنونم

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #3 : 25 شهریور 1390، 03:13 ب‌ظ »
برو از سی دی یا دی وی دی بوت شو. توی قسمت پارتیشن بندی اون داریو یا درایو هایی که  نیازشون هم نداری رو پاک کن. بعد یه پارتیشن با فرمت ext4 و حجم دلخواه (هر چی برا یه لینوکس نیاز داری) درست کن و mout point اون رو هم / انتخاب کن. بعد یه پارتیشن دیگه با فرمت swap و با حجم دلخواه ( البته بهترین میزان دو برابر مقدار رم هست) درست کن و بزن اوبونتو رو نصب کنه. این درایو برای بالا بردن سرعته . موقعی که رم دیگه جا نداره سیستم از این درایو استفاده می کنه.این جوری بوت اونا هم پاک نمیشه. نیازی هم نیست که اوبونتو و کوبونتو رو جدا نصب کنی. اوبونتو رو نصب کن بعد روش دسکتاپ kde نصب کن. اونوقت وبونتو رو هم رو اوبونتو داری. البته جدا هم میتونی نصب کنی. فقط برای هر کدوم جداگانه باید یه درایو ext4 , swap درست کنی.

آقا یک سوال فنی، بنده همه پارتیشنام توشون اطلاعات هست و نمیتونم که هیچ کدومشون رو هم خالی کنم. راهی هست که بتونم بدون اینکه اطلاعاتم مشکل دار بشه از هر پارتیشن یکم جدا کنم برای نصب اوبونتو؟

یه نکته هم بگم که شاید گفتنش بد نباشه، یک بار اومدم اوبونتو نصب کنم ناشی بازی در آوردم کل هاردم پاک شد (خودتون درک کنین دیگه) به همین خاطر الآن یکم میترسم که اوبونتو رو نصب کنم پس لطف کنین تا حد امکان ساده توضیح بدین  ;D

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #4 : 25 شهریور 1390، 06:07 ب‌ظ »
همه پارتیشنام توشون اطلاعات هست و نمیتونم که هیچ کدومشون رو هم خالی کنم. راهی هست که بتونم بدون اینکه اطلاعاتم مشکل دار بشه از هر پارتیشن یکم جدا کنم برای نصب اوبونتو؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 شهریور 1390، 03:03 ب‌ظ »
همه پارتیشنام توشون اطلاعات هست و نمیتونم که هیچ کدومشون رو هم خالی کنم. راهی هست که بتونم بدون اینکه اطلاعاتم مشکل دار بشه از هر پارتیشن یکم جدا کنم برای نصب اوبونتو؟

برادر دستت مرسی ولی این اصلا اون چیزی نبود که من دنبالش بودم. من هیچ پارتیشنی ندارم که بتونم پاکش کنم ولی این بنده خدا که لینکش رو دادی یه پارتیشن داشته که بتونه پاکش کنه....

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #6 : 29 شهریور 1390، 04:31 ب‌ظ »
با gparted، پارتیشنهات رو کوچیک/برگ کن

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 29 شهریور 1390، 06:56 ب‌ظ »
با gparted، پارتیشنهات رو کوچیک/برگ کن

احیانا این کار عوارض جانبی مثل فرمت شدن اون پارتیشن رو نداره دیگه؟ خیالم راحت باشه؟
یه نکته دیگه، این gparted چی هست؟ کجاست؟   ;D

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 شهریور 1390، 02:39 ق‌ظ »
تو ویکی گشتم خودم جواب سوالم رو یافتم

موفق باشین