انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال : جنتو یا آرچ را چگونه نصب کنیم (حل شد)  (دفعات بازدید: 17775 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 451
پاسخ به: سوال : جنتو یا آرچ را چگونه نصب کنیم
« پاسخ #30 : 14 امرداد 1390، 05:55 ب‌ظ »
نه راست راسکی وصل نمی شه مردمم دو روز دارم از بی سیستم عاملی میمیرم کمک  ](*,)
کیوان جان شما فرض کن هزار تا بوده
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1390، 06:00 ب‌ظ توسط h2010n »

آفلاین amirdj

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
« پاسخ #31 : 14 امرداد 1390، 06:13 ب‌ظ »
یه سوال ؟

pppoe-start  شما وصل میشه ؟

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 14 امرداد 1390، 06:19 ب‌ظ »
یه سوال ؟

pppoe-start  شما وصل میشه ؟

خوب آره ولی با پینگ و پک من مشکل داره و می گه که اینترنت وصل نیست

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #33 : 14 امرداد 1390، 07:11 ب‌ظ »
من جای تو بودم تمام تنظیمات رو از اول چک میکردم. دنبال غلط تایپی و ... بگرد.

اگه فرض کنیم هزار تا بوده باید r8169 رو بلک لیست کنی و برنامه r8168 رو از مخازن نصب کنی. خیلیا مثل تو این مشکلو داشتن مثلا
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=51937 یا
https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=123066

تو این دو تا پست 2 تا راه حل پیشنهاد شده.

یا اینکه یه کرنل جدیدتر نصب کنی.

مشکل تو اینه که درایور کرنل لینوکس در مورد شما باگ داره و خوب کار نمیکنه.
و شما 4 تا راه حل دارید:

1. نصب r8168
2 و 3 اون 2 تا تاپیک
4 نصب کرنل جدید

من بیشتر از این نمی تونم کمک کنم. احتمالا کسایی پیدا بشن که کمکت کنن. یکم صبر داشته باش.

ببین نصب آرچ لینوکس کار یکی دو ساعت نیستا. به فکر دوآل بوتی چیزی باش.

« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1390، 07:17 ب‌ظ توسط Keivan »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 14 امرداد 1390، 07:39 ب‌ظ »
دوستان با من خداحافظی کنید احتمالا کامپیوترم می سوزه و دیگه نمی تونم بیام تو انجمن [گریه]
می خواهم هرطور شده آرچ رو نصب کنم  :^o :biggrin:

آفلاین amirdj

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 14 امرداد 1390، 10:08 ب‌ظ »
یکم دوستان بد راهنمایی کردنند
فقط کافیه این دستورات رو اجرا کنید:

نقل‌قول
su
nano /etc/resolv.conf

هرچی توش بود پاک کنید و این گزینه رو بنویسید

نقل‌قول
nameserver 4.2.2.4

البته قبلش کانکت بشین

( با CTRL+O ذخیره میشه با CTRL-X میره بیرون برای محیط nano )
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1390، 10:10 ب‌ظ توسط amirdj »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #36 : 14 امرداد 1390، 10:43 ب‌ظ »
یکم دوستان بد راهنمایی کردنند
فقط کافیه این دستورات رو اجرا کنید:
البته قبلش کانکت بشین

( با CTRL+O ذخیره میشه با CTRL-X میره بیرون برای محیط nano )
منظور شما رو متوجه نمی شم یعنی باید اول به اینترنت کانکت شم بعد ویرایش کنم؟

آفلاین amirdj

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 14 امرداد 1390، 10:57 ب‌ظ »
اول دستور pppoe-start بزن بعد که کانکت شد بعدش فایلو ویرایش کن

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #38 : 15 امرداد 1390، 03:57 ق‌ظ »
درود

جواب سئوال و راه حل مشکل این بنده خدا راحته، چرا شما اینقدر میپیچونینش!

@ h2010n

شما دو حالت ممکنه که مودمت ست شده باشه، یا حالت pppoe که تنظیمات روی روتر مودم ست میشه و فقط کافیه دستور زیر رو بزنی تا کانکت شی:
dhcpcd eth0
یا مودمت روی حالت بریج قرار داره که باید باید اطلاعات رو توی یه فایل ذخیره و از طریق اون فایل کانکت شی (یه جورایی همون کانکشن ساختنه، که اینجا کانکشن یه فایل متنیه). برای اینکه این فایل متنی رو بسازی باید دستور pppoe-setup رو اجرا کنی و به سئوالاتش پاسخ بدی. اونجایی که در مورد DNS ازت میپرسه شما این دو تا DNS (که در واقع ipهای دو DNS Server هستن) رو وارد کن:
91.186.192.3
156.154.71.1

راه دیگه اینکه فایل etc/resolve.conf رو ویرایش کنی و دو تا DNS به صورت زیر داخلش بنویسی و سیو کنی:
nameserver 91.186.192.3
nameserver 156.154.71.1

و در آخر هم با یک pppoe-strat کانکت میشی.

فوق‌العاده راحته و هیچ پیچیدگی نداره...
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1390، 10:24 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #39 : 15 امرداد 1390، 01:49 ب‌ظ »
دوستان بالا خره کشف شد و فکر نمی کنم ربطی به آرچ داشته باشه
من یادم می آد وقتی ویندوز کار بودم می رفتم و هی و هی این آی \ی مودم روتر و خود مودم رو عوض  می کردم تاثیر داره اگه داره بگید چه طوری تو لینوکس عوضش کنم ویندوز ندارم (نه سی دی نه هیچی)
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1390، 02:04 ب‌ظ توسط h2010n »

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #40 : 15 امرداد 1390، 08:47 ب‌ظ »
من هنوزم فکر میکنم مشکل درایور باشه. میشه تو آرچ خروجی دستور زیرو بگیری ببینیم کرنلت چه ورژنیه؟
uname -a
---------------------------
در ضمن اگه بخوای به صورت offline یه برنامه تو آرچ نصب کنی میتونی این راهنما رو بخونی
https://wiki.archlinux.org/index.php/Offline_Installation_of_Packages
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1390، 10:16 ب‌ظ توسط Keivan »

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
من هنوزم فکر میکنم مشکل درایور باشه. میشه تو آرچ خروجی دستور زیرو بگیری ببینیم کرنلت چه ورژنیه؟
uname -a
---------------------------
در ضمن اگه بخوای به صورت offline یه برنامه تو آرچ نصب کنی میتونی این راهنما رو بخونی
https://wiki.archlinux.org/index.php/Offline_Installation_of_Packages
ورژنش ۲.۶.۳۳
هست
راستی من یک کرنل ورژن ۳ از اینترنت گرفتم اما بلد نیستم که دی وی دی رامم رو باز کنم وگرنه اوستای کامپایلم ;D

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #42 : 16 امرداد 1390، 05:39 ق‌ظ »
این کرنلی که داری خیلی قدیمیه. باید کرنل جدید نصب کنی. احتیاجی به کامپایل نیست توصیه میکنم فعلا با وارد شدن به این قضیه برای خودت مشکل اضافی درست نکنی. کافیه با همون فدورایی که داری بوت کنی. بعد درایوی که آرچ توش نصبه رو mount کنی هر چی لازم داری رو با اینترنتی که تو فدورا داری بگیری بریزی تو پوشه های آرچ. در نهایت chroot می کنی به آرچ و اونا رو نصب می کنی و بعدشم گرابو تنظیم میکنیو درنهایت ری استارت میکنی به آرج با کرنل جدید.
==================================
من یه پیشنهاد دارم برات: میتونی چاکرا یا سابایون رو نصب کنی و از تمام این مشکلات خودت رو خلاص کنی. توزیع اولی خیلی شبیه آرچه و دومی شبیه جنتو. وقتی با این توزیعا خوب آشنا شدی و سطح معلومات لینوکسی و زبانت بهتر شد بیای سراغ آرچ یا جنتو.
یه راه دیگه ای هم که داری اینه که مثل من یه روتر خونگی بگیری (حدود 60 هزار تومن). اگه روتر مناسب بگیری خودش کارای مربوط به اتصال به اینترنتو انجام میده و دیگه احتیاجی به تنظیمات لینوکسی نیست. البته بعضی مودم های adsl جدید هم این امکان رو دارن.
من از وقتی این کارو کردم مشکلاتم با اینترنت تو لینوکس خیلی کمتر شده.
به هر حال اگه تصمیتم این باشه که با همین آرچ ادامه بدی تا جایی که وقت و معلوماتم اجازه بده تلاش میکنم بهت کمک کنم.
راستی من دیدم شما 13 سالتونه درسته؟ اگه اینطور باشه یه آفرین داری که اینقدر خوب پشتکار داری.

آفلاین H2010n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #43 : 16 امرداد 1390، 09:52 ق‌ظ »
این کرنلی که داری خیلی قدیمیه. باید کرنل جدید نصب کنی. احتیاجی به کامپایل نیست توصیه میکنم فعلا با وارد شدن به این قضیه برای خودت مشکل اضافی درست نکنی. کافیه با همون فدورایی که داری بوت کنی. بعد درایوی که آرچ توش نصبه رو mount کنی هر چی لازم داری رو با اینترنتی که تو فدورا داری بگیری بریزی تو پوشه های آرچ. در نهایت chroot می کنی به آرچ و اونا رو نصب می کنی و بعدشم گرابو تنظیم میکنیو درنهایت ری استارت میکنی به آرج با کرنل جدید.
یه راه دیگه ای هم که داری اینه که مثل من یه روتر خونگی بگیری (حدود 60 هزار تومن). اگه روتر مناسب بگیری خودش کارای مربوط به اتصال به اینترنتو انجام میده و دیگه احتیاجی به تنظیمات لینوکسی نیست. البته بعضی مودم های adsl جدید هم این امکان رو دارن.
من از وقتی این کارو کردم مشکلاتم با اینترنت تو لینوکس خیلی کمتر شده.
به هر حال اگه تصمیتم این باشه که با همین آرچ ادامه بدی تا جایی که وقت و معلوماتم اجازه بده تلاش میکنم بهت کمک کنم.
کم کم دارم از این که این همه مبتدی ام و هی سوال می پرسم خجالت میکشم  :oops:
من با دستور chroot آشنا نیستم بعضی از پوشه های آرچ هم قفل اند و نمی تونم آن ها رو باز کنم
راستی اگه می شه یک روتر خوب رو معرفی کن که برم بخرم دیگه در ضمن اگه یک رو تر خوب داشته باشم دیگه احتیاج به عوض کردن کرنل ندارم ؟ چون شنیدم کرنل های پیش فرض سیستم عامل با سیستم عامل بهتر کار می کنند

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #44 : 16 امرداد 1390، 10:26 ق‌ظ »
نقل‌قول
کم کم دارم از این که این همه مبتدی ام و هی سوال می پرسم خجالت میکشم . 
خجالت نداره که  ;D من داره به این پشکار و علاقت حسودیم میشه. همینجوری ادامه بدی زود استاد میشی. منم خیلی حرفه ای نیستم. از روی احتیاج یه چیزای خیلی کمی یاد گرفتم.

نقل‌قول
من با دستور chroot آشنا نیستم بعضی از پوشه های آرچ هم قفل اند و نمی تونم آن ها رو باز کنم
منم خیلی وارد نیستم فقط یه چندباری از روی راهنماها این کارو انجام دادم. هر چی میخوام بهت بگم رو دارم از این لینکی که پایی میگذارم می خوام ترجمه کنم برات.
https://wiki.archlinux.org/index.php/Change_Root
تا جایی که من میدونم کار chroot اینه که ریشه سیستم رو عوض میکنه. آخرش یعنی انیکه شما از کرنل فدورا استفاده میکنی برای راه اندازی کامپیوترت ولی بعدش با همون کرنل وارد سیستم آرچ لینوکس میشی و هر تغییری تو سیستمت بدی روی آرچ اعمال میشه

نقل‌قول
راستی اگه می شه یک روتر خوب رو معرفی کن که برم بخرم دیگه در ضمن اگه یک رو تر خوب داشته باشم دیگه احتیاج به عوض کردن کرنل ندارم ؟ چون شنیدم کرنل های پیش فرض سیستم عامل با سیستم عامل بهتر کار می کنند
خریدن یه روتر خوبه ولی تعویض کرنل برای شما واجبه. چون حتی اگه انیترنتت وصل بشه هم با این کرنل سرعتت میاد پایین حدود 27%. علتشم که قبلا گفتم بهت: درایور کارت شبکت تو ورژن های قدیمی لینوکس مشکل داشته.

روترا تو بازار تهران خیلی تنوع ندارن. همشون با d-link هستن با tp-link همشون هم چینی هستنو از یه غماش. شما کافیه موقع خرید تاکید کنی که مودم داری و میخوای روتری بخری خودش کانکشن درست کنه. من نمیدونم تو بازار چه جنسایی هست الان. من خودم یه D-Link DIR-300 دارم. ولی فعلا برای خرید عجله نکن شاید مشکلت همینجوری حل بشه. مودمت از چه مارک و مدلیه؟
-----------------------------------
حالا برای chroot کردن یه شرطی لازمه و اون هم اینه که کرنل اون دیسکی که باهاش بوت میکنی (فدورا) و برنامه های روی هاردت (آرچ) هر جفتشون یا 32 بیتی باشن یا 64 بیتی. یعنی از این نظر مثل هم باشن. شما خودت بهتر میدونی چه فایلی دانلود کردی ولی اگه نمیدونی یا شک داری دستور زیر رو روی هر دو سیستم بزن.
uname -m

خروجی دستور زیر رو هم بهم بگو که بعدا لازم میشه
fdisk -l
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1390، 10:33 ق‌ظ توسط Keivan »