انتخاب عنوان برای سوالم خیلی مشکل بود. شاید هم عنوان انتخابی منحرف کننده باشه!!!!!
اما سوالم رو واضح تر مطرح می کنم:
با مطالعه ای که روی Wiki داشتم به نتایج خوبی رسیدم. اما سوالاتی رو هم برام به وجود آورد.
یکی از مزایای برنامه های Synaptic یا apt-get و غیره، امکان دانلود و نصب مستقیم از اینترنت است. که این موضوع یکی از توانمندی های Ubuntu نسبت به Windows محسوب می شود.
برای نصب برنامه ها در ویندوز می بایست برنامه Setup موبوط به آن برنامه از اینترنت یا CD و ... تهیه شود و بعد double click و نصب برنامه تمام می شود.
اگه اشتباه نکنم همین امکان برای setup ها با پسوند deb هم وجود دارد که می شه دانلود کرد و هر زمان که خواستیم اون رو نصب کنیم. مخصوصا زمانی که Linuxمون رو می خواهیم دوباره نصب کنیم
اینها رو گفتم تا به اون چیزی که می خوام برسم و اون اینه که:
آیا نصب از طریق synaptic و برنامه های مشابه این امکان رو به ما می دن که برنامه های دانلودی رو در Profile های (/home/downloads/) خودمون ذخیره کنیم و بعداَ از آنها مثلا در نصب Ubuntu جدید استفاده کنیم و نخواهیم دوباره همون برنامه ها رو دانلود کنیم؟
این سوال رو واسه وقتی مطرح کردم که می خوام کارت گرافیکم رو نصب کنم که اگه بخوام نسخه جدید Ubuntu رو نصب کنم، مجبور نشم دوباره نرم افزار کارت گرافیک رو دوباره دانلود کنم