انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: x window اجرا نمی شود  (دفعات بازدید: 2269 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
x window اجرا نمی شود
« : 10 مهر 1386، 07:01 ق‌ظ »
با دستور dpkg لیست بلند بالایی از deb ها را نصب کردم.
بعد از ری استارت. چند تا پکیج broken داشتم. تو سیناپتیک منیجر اونا را پاک کردم. (ظاهرا با dependency ها باک کردم)
حالا دیگه x window بال نمیاد. حتی gdm  را ری استارت کردم (sudo /etc/init.d/gdm restart) اما فایده نداشت.
فرمان sudo apt-get upgrade را اجرا کردم که حدود 100 و خورده ای مگا بایت دانلود داشت که پشیمون شدم.
هیج راهی به نظرم نمیرسه
تنها راهی که به نظرم رسید این بود که از اطلاعاتم بک آپ بگیرم (پارتیشن home ندارم). برای بک آپ کرفتن باید داریو های اون یکی هارد دیسکم را mount کنم. که این کار را بلد نیستم. وقتی فرمان میدم sudo mount /dev/hdd1 میگه چنین خطی توی fstab  وجود نداره.
با سی دی لایو هم نمیتونم بک آپ بگیرم چون permission ندارم.
موندم چیکار کنم

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
پاسخ به: x window اجرا نمی شود
« پاسخ #1 : 10 مهر 1386، 03:41 ب‌ظ »
فعلا هیچ راه دیگه ای جز بک آپ کرفتن به ذهنم نمیرسه چون توی نصب اوبونتو حتی نمیتونم فضای .ارتیشن را تغییر بذم

وقتی وارد روت میشم می نویسم chmod 777 / تا دایرکتوری / برای تمام کاربران قابل دسترسی باشه
با سی دی لایو اوبونتو گنوم همون پارتیشن را باز میکنم یه عکس قفل مانند روی همهی پوشه ها هست و نمیتونم از فایلا بک آپ بگیرم و بریزم روی usb
همه میگن باید بزاری روی 777 ,ولی کار نداد

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #2 : 10 مهر 1386، 06:13 ب‌ظ »
با دستور
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
محیط گرافیکی رو یکبار دیگه پیکربندی کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه. جواب سوالاتی که نمیدانستید را با پیش فرض باقی بگذارید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #3 : 10 مهر 1386، 08:41 ب‌ظ »
after configuring xserver-xorg I restart gdm and gnome started
now I have questions:
1-because of deleting broken packages with dependences I cant write in Persian. lead me to install Persian from cdrom not via internet
2-because of changing chmod of file system the security is very low. what should I do.
3-I think lots Of my library and important packages were deleted. how can I install them from cdrom
4- In nautilus I cant mount my windows partition by double clicking them. what should I do?

Excuse me for writing rest of my question in this topic because in this topic I write history of my problems and others know my problems.

آفلاین cartoonist

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
« پاسخ #4 : 13 مهر 1386، 08:48 ق‌ظ »
من تو این انجمن تازه عضو شدم و نمی دونم باید تو این Topic پاسخ بدم یا نه؟! اگه اشتباه کردم لطفا بگید.  :oops:

مورد ۱: برای تایپ فارسی باید keyboard layer فارسی داشته باشی که می تونی از Control Center استفاده می  کنی. برای نصب بسته های مورد نیاز از روی CD به مورد ۳ رجوع کن.
مورد ۲: راه اتوماتیکی که permission ها رو برگردونه نمی دونم (اگه کسی می دونه بگه). به نظر من پایین ترین permission رو به فایل هات بده؛ به مرور زمان و استفاده، permision هات بر می گرده.
مورد ۳: برای Install کردن از روی CD. از دستور:
apt-cdrom add
استفاده کن و تک تک CD هات رو add کن. در ادامه فایل etc/apt/source.list رو ویرایش کن و خط هایی که با ftp یا http شروع میشه (remote repository) رو comment کن ( با استفاده از #). و دستور:
apt-get update
رو اجرا کن. اون وقت می تونی بسته ها رو از CD نصب کنی.
مورد ۴: چون من طرفدار KDE ام 8). میگم که از Konqueror استفاده کن.
موفق باشی و همیشه لینوکسی!!  ;D
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1386، 08:56 ق‌ظ توسط amgmagician »

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #5 : 14 مهر 1386، 06:32 ق‌ظ »
مورد فارسی را دست کردم
بقیه را طبق دستورات جناب عالی انجام می دهم ممنون