انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک فنجان اوبونتو !  (دفعات بازدید: 12126 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Spring Water

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
پاسخ به: یک فنجان اوبونتو !
« پاسخ #30 : 12 مهر 1386، 10:27 ب‌ظ »
من كوله پشتي شو ميخوام...يك دونه خوبشو برام كنار بزارين لطفا....مرسي.... :)
ما زنده به آنیم که آرام نگیرم        موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Master

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
    • یادگیری عمیق- Deep Learning
« پاسخ #31 : 13 مهر 1386، 11:10 ق‌ظ »
خیلی عالی میشه ... من که لحظه شماری میکنم ...
A mans dreams are an index to his greatness...

ديبا

• مهمان
« پاسخ #32 : 13 مهر 1386، 10:43 ب‌ظ »
آقای حسن پور ما بعنوان کاربران ایرانی اوبونتو، نمیتونیم از این جهت هم کاری بکنیم؟ یعنی عرضه و فروش محصولاتی از این دست؟
متشکرم

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #33 : 14 مهر 1386، 12:03 ق‌ظ »
(اینقدر گیر ندین به اوبونتو، داره حالم به هم می خوره از این اوبونتو :( )
من به کسی توهین نکردم، یه خورده زیادی عصبانی شدم!
اونم بخاطر بعضی رفتارهاست که توی کاربرای اوبونتوی خودمون(ایران) دیدم! (مثل همین آقای mohi که قبلا هم در این زمینه باهاش صحبت کردم!)
یه نمونه‌اش همین!!
که خوب آدم می‌گه پس اسم فروشگاه رو هم ubuntushop می زاشتین بهتر بود!  (اینو برا شوخی گفتما! ;) )

خب اینجا سایت اوبونتوست و حرف شما توی این سایت کاملا بیربط و خارج ار بحث هست وتازه توی سایتی به همین عنوان! هر چیزی و هر حرفی جای خودش رو داره و موقعیتی رو اقتضا میکنه.
توی این فروشگاه همه توزیع‌های لینوکسی که در دسترسه به فروش میرسه، و باعث افتخاره که پر فروش‌ترین توزیع مثل همه‌جای دنیا، در ایران هم اوبونتو هست! پس این کاملا منطقیه که اگر لازمه هدیه‌ای تدارک دیده بشه، برای پرفروش‌ترین محصول (و در نتیجه بیشترین مشتریها) باشه و اگر در این سایت بحث میشه، در مورد هدایای مخصوص کاربران این سایت باشه! در ضمن اگر به عنوان این موضوع هم کمی توجه میکردید، شاید کمی با دقت بیشتری جواب میدادید.

خب ما هم توی لینوکس شاپ داریم یک کارایی میکنیم! مثل خودکار، فنجان، لیوانهای بزرگ (Mug) و حوله با آرم اوبونتو! انشاا... خیلی زود آماده میشه و همه میتونن استفاده کنن! در مرحله اول این کار رو به صورت جایزه میگذاریم و در مرحله بعد، اگه استقبال خوب بود، برای فروش!  8)

حالا اگه یکی قبلا خرید کرده باشه و حاضر باشه صبح تا شب فقط ازین تی شرت ها بپوشه باید کی رو ببینه ؟

بابک جان من منظورتونو نفهمیدم.

به نظر من هم از خودکار باید شروع کرد ارزون هم در میاد
لینوکس شاپ ما منتظریم

دقیقا همونطور که فرمودید، اولین محصول خودکاره! به زودی!  ;)

ما بعنوان کاربران ایرانی اوبونتو، نمیتونیم از این جهت هم کاری بکنیم؟ یعنی عرضه و فروش محصولاتی از این دست؟
متشکرم

جساراتا!
من هم علاوه بر آقای حسن پور جوابتونو میدم که چرا نشه! اینجا چیزی انحصاری نیست. حتی میتونید محصولاتتونو به ما بدید تا به قیمت خودتون براتون بفروشیم!  :)

من كوله پشتي شو ميخوام...يك دونه خوبشو برام كنار بزارين لطفا....مرسي.... :)
بزار خودکارش در بیاد، کوله پشتی پیش کش!  ;)  ;D امیدوارم به این مرحله هم برسیم!  :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Nasser Ghanemzadeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
    • کسب‌وکار نرم‌افزار
« پاسخ #35 : 19 مهر 1386، 12:02 ق‌ظ »
به به سجاد جان می بینم که شما هم در حال راه اندازی فروشگاه و محصولات تبلیغاتی در اصفهان هستید!

ديبا

• مهمان
« پاسخ #36 : 19 مهر 1386، 06:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
جساراتا! من هم علاوه بر آقای حسن پور جوابتونو میدم که چرا نشه! اینجا چیزی انحصاری نیست. حتی میتونید محصولاتتونو به ما بدید تا به قیمت خودتون براتون بفروشیم!
متوجه نشدید گویا :)
ما فروشنده‌ی محصولات فروشگاه اوبونتو (اوبونتوشاپ)در ایران باشیم