انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل عجیب و قریب با adsl  (دفعات بازدید: 3023 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soroosh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
مشکل عجیب و قریب با adsl
« : 16 امرداد 1390، 04:59 ب‌ظ »
سلام

یه شش ماهی هست که از مخابرات adsl گرفتم و مودم وایرلس رو روی pppoe تنظیم کردم و به راحتی در اوبونتو از اینترنت استفاده می کردم.
اما این مشکل لعنتی نمی دونم چرا شروع شد الان فقط باید مودم رو روی bridg بزارم و اینترنت هم توی ویندوز دارم اما تو اوبونتو فقط گوگل دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تنظیمات adsl connectio در هر دو سیستم عامل مثل هم است اما در لینوکس فقط گوگل دارم کسی می تونه کمک کنه؟

آفلاین mastershot

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
پاسخ به: مشکل عجیب و قریب با adsl
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1390، 08:03 ب‌ظ »
سلام من هم این مشکل رو دارم!
احتمال قوی مشکل از مودم هست. چون یه مودم دیگه گرفتم، هیچ مشکلی نداشت. نمی دونم که دقیقا علتش چیه ولی قبل از من هم یکی از دوستانم هم وقتی از اوبونتو خواست به اینترنت بره، مودمش اینطور شد و دیگه درست نشد.
اونم مثل من هروقت که می خواد باید با Bridge بره.
من فکر می کنم ورژن جدید اوبونتو این بلا رو سر مودم ها میاره

آفلاین soroosh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
پاسخ به: مشکل عجیب و قریب با adsl
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1390، 10:20 ب‌ظ »
من  کلی گشتم تا دلیلش و پیدا کردم مشکل از MTU هست احتمالا gateway رو یه جوری تنظیم کردن که نمی ذاره بسته های با اندازه بیشتر از XX ازش رد بشه. واسه این نوشتم XX چون این اندازه می تونه فرق کنه مثلا مودم من MTU رو گذاشته 1492 واسه همین وقتی pppoe تنظیم می کردمش بسته های بزرگ می فرستاد و متاسفانه gateway به جای اینکه این ها رو تقسیم کنه drop می کرد

اما راه حل : مودم رو bridge تنظیم کنید لازم نیست کانکشن adsl بزنید بعد با دستور زیر gateway رو ببینید
ipconfig

برای اینکه اندازه MTU رو بفهمیم باید با اندازه پکت های مختلف ping کنیم. فرض می کنیم آدرس gateway = x.x.x.x باشد
ping x.x.x.x -f -l 1500
ping x.x.x.x -f -l 1492
ping x.x.x.x -f -l 1454
اولین دستوری که error نداد و اعلام نکرد که بسته ها fragment می شوند به معنی این است که اندازه MTU مناسب برای شبکه را پیدا کردیم اندازه MTU همان عدد بعد از -l  است (1500و1492و1454)
حالا توی تنظیمات مودم وقتی PPPOE رو انتخاب می کنیم اندازه MTU رو هم می تونیم تنظیم کنیم و امیدوارم که برای شما هم جواب بده
در ضمن دستورات بالا رو در win xp sp2 امتحان کردم
در لینک زیر چند نفر مشکلی مثل ما داشتن و حلش کردن. خوندنش خالی از لطف نیست

http://www.indiabroadband.net/bsnl-broadband/29962-peculiar-problem-pppoe-bridge.html