انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش ويرچال باكس  (دفعات بازدید: 11430 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdialikhasi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
    • دست نوشته های یک تازه کار
آموزش ويرچال باكس
« : 16 امرداد 1390، 05:32 ب‌ظ »
من اوبونتو 10.04 دارم و روي اون ويرچال باكس نصب كردم
حالا مي خواهم كه يك ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 روي آن نصب كنم
اگر مي شود بگوييد كه چگونه اين كار را بكنم
به همراه آموزش كامل كامل در حد يك بچه
اكر هم مي شود با توضيح و چون و چرا باشد
اگر مي شود به ايميلم بفرستيد
mahdialikhasi1389@gmail.com

یه فرد پر سروصدا و نویزی
بلاگ من

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: آموزش ويرچال باكس
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1390، 06:32 ب‌ظ »
0. نصب ویرچوال از سیناپتیک روی اوبونتو
1. اول برای این‌که بعداً بتونی بین ویندوز میهمان و اوبونتوی میزبان، فایل ردوبدل کنی، سامبا رو نصب کن:
sudo apt-get install samba system-config-samba smbfsاین Link رو هم ببین و اینها:
حالا VBox رو اجرا کن.
2. آیکون New > برو جلو (انتخاب نام و نوع سیستم عامل، فضای رمی که می‌خوای اختصاص بدی، Creat New Hard Disk، و...)، تا یک فضای هارد(مجازی) با اختصاص سایز مناسب ساخته بشه.
Dynamically=> فضایی که اختصاص می‌دی به تدریج با افزودن فایل‌هات از هارد اصلی اشغال می‌شه.
Fixed-Size=> از همون اول به مقداری که بهش می‌دی از هارد اصلی رو می‌گیره و سرعتش گویا یکم بیشتره.
3. آیکون Setting > تنظیماتی اگه خواستی تغییر بدی را اعمال کن.
4. آیکون Start > ویزارد First Run اجرا می‌شه که باید مشخص کنی از روی CD/DVD-Rom می‌خوای XP را برای نصب، بوت کنی یا فایل ایمیجش را داری.
و ادامه‌ی کار مربوط به نصب ویندوز ایکس‌پی می‌شه.
ویرایش:
5.
نقل‌قول
توی ترمینال بزنین alacarte بعد یک پنجره‌ی تنظیمات به اسمه Main-Menu باز می‌شه. از تب Administration، تیک Shared Folders رو بذارین.
حالا =>

6.
تو اوبونتو به این قسمت برین system > administraion>shared folders
از اونجا فایلایه مورد نظرتونو شیر کنین البته به احتمال زیاد باید سرویسشو نصب کنین

7.
منوی Devices ...گزینه: Install Guest Additions
در پنجره‌ی ویرچوال که xp در اون اجرا شده، از منوی Devices، گزینه‌ی Install Guest Additions رو انتخاب کنید و جلو برید.

How to share a folder

اگر ویندوز سیستم عامل میهمان است یعنی درون VBox نصب شده است چند کار را باید انجام دهید:
۱-روی سیستم عامل میزبان شما باید Samba نصب شده باشد تا بتوانید پوشه های لینوکسی خود را به اشتراک بگذارید.
۲- حالت کارت شبکه را در VBox روی NAT قرار دهید.
کارت شبکه درون ویندوز باید روی حالتی باشد که IP به صورت خودکار تعیین شود.
بعد از اینکه سیستم عامل راه اندازی شد به قسمت تنظیمات شبکه بروید و IP انتساب داده شده را نگاه کنید به طور مثال 10.0.2.15 حال به منوی شروع رفته و سپس Run بعد
\\10.0.2.2را اجرا کنید هر IP داشته باشید اگر آخرین شماره سمت راست آن را ۲ کنید پنجره ای باز می شود که شامل فایل های به اشتراک گذاشته شده شما در لینوکس است.
در ضمن در Samba در قسمت Preferences  و بعد Security رفته و گزینه Authentication را روی Share قرار دهید Guest Account هم باید مساوی نام کاربری جاری شما در لینوکس باشد. موفق باشید.

برای این کار (به اشتراک گذاری بین دو میزبان و میهمان)، در هر دو مدل یعنی ویندوز میزبان لینوکس مجازی(میهمان)، یا لینوکس میزبان و ویندوز مجازی، بهتره همون samba رو نصب کنید و کارت شبکه ماشین مجازی رو روی host-only  بذارید خودش IP رو تو رنج 192.168.56.0/24 میگیره و کافی تو هر کدوم از سیستم عامل ها به بخش شیرینگ برید
بسیاز سادست در صورتی که ویندوز شما برای دیدن فولدر شیر شده در لینوکس مشکل داشت workgroup ویندوز رو با لینوکس یکی کنید  

How to use USB in guest OS
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1390، 03:22 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #2 : 18 امرداد 1390، 10:32 ب‌ظ »
سلام. من هم آزاد شدم، ولی نزدیک بود آ! که موقع نصب اوبونتو فنا شم. خدا رحم کرد بکاپ گرفتم از داده‌هام قبلش.
بگذریم.
ویرچوال را توی اوبونتو نصب کردم. 7 رو هم نصب کردم داخلش. سامبا هم روی اوبونتو نصب شد. بعد یک پوشه برای Share به سامبا معرفی کردم، توی سامبا Unix Username، همان یوزرنیم کاربری‌ام تو اوبونتو و برای Windows Username، اسم دلخواه دادم. تنظیمات شبکه‌ی ویرچوال را هم روی NAT گذاشتم.
ولی از بعضی جمله‌هایی که بالا نوشتین سر در نمی‌آرم:
1) بعد از اینکه سیستم عامل راه اندازی شد به قسمت تنظیمات شبکه بروید و IP انتساب داده شده را نگاه کنید
>> یعنی دقیقاً IP را کجا داده؟
2) در ضمن در Samba در قسمت Preferences  و بعد Security رفته...
>> سامبای من که از منوی System>Administration اجراش می‌کنم، در منوی Preferenceش فقط دوتا زبانه‌ی زیر قرار داره:
Server Seting...
Samba Users...
security نداره! آحه چرا؟
3) Guest Account هم باید مساوی نام کاربری جاری شما در لینوکس باشد
>> این Guest Account کجای سامبا هست؟ نداره همچین چیزی ???
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1390، 09:50 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #3 : 19 امرداد 1390، 03:27 ق‌ظ »
اقا من الان شر کردم اماهردوتاشون دسترسی می خواد...تو لینوکس می تونم با روت فایل هامو کپی کنم یا پوشه بسازم اما تو ویندوز بلد نیستم...راهنمایی کنین اگه میشه

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 20 امرداد 1390، 08:18 ب‌ظ »
بالا گفتین که: «در هر دو مدل یعنی ویندوز میزبان لینوکس مجازی(میهمان)، یا لینوکس میزبان و ویندوز مجازی، بهتره همون samba رو نصب کنید»
>> اگه یک اوبونتو مجازی داشه باشیم، چه طوری سامبا توش نصب کنیم. الان که سیستمم فقط اوبونتو داره، از سافور-سنتر نصب کردم. فایلی بهم نداد که بشه بردش توی اوبونتوی مجازی که روی یک ویرچوالی توی ویندوز 7 نصب کنیم؟ آخیش، به چه سختی این جمله رو تموم کردم.
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1390، 09:45 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 23 امرداد 1390، 11:54 ب‌ظ »
ویرچوال باکس بهتره یا VMWare؟ یا شاید از این دوتا بهترم هست؟
حالا بعد از این همه که ویندوز را توی ویرچوال نصبیدیم نرم افزارهای یال و کوپال دار مثل فوتوشاپ توش خوب اجرا می‌شن؟
« آخرین ویرایش: 01 شهریور 1390، 09:46 ب‌ظ توسط identi.ca »

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 280
« پاسخ #6 : 24 امرداد 1390، 11:57 ق‌ظ »
در مورد این که vmware بهتره یا virtualbox بستگی داره از کدوم نسخه vmware استفاده کنین
من روی vmware player ویندوز 7 رو خوب نمیتونم بالا بیارم کنده ولی تو ویندوز که با vmware workstaion بالا میارم درست کار میکنه
با virtualbox کار نکردم نمیدونم اینو داره یا نه
تو vmware یک قسمتی داره که بدون هیچ دردسری خودش فایلامونو شیر میکنه با سیستم مجازی فقط باید بهش ادرس فایلارو بدیم (( همین الان تست کردم در کمتر از 20 ثانیه شیر شد  ))  الابته نمیدونم باید vmware tools نصب باشه یا نه

برایه شبکه کردن من این راهو میگم به همون دلیل کندی ویندوز 7 نتونستم تستش کنم ولی باید جواب بده
1- مطمعن بشین که بین سیستم مجازی ((ویندوز 7)) و سیستم اصلی(( اوبونتو)) پینگ وجود داره
2- تو اوبونتو به این قسمت برین system > administraion>shared folders
از اونجا فایلایه مورد نظرتونو شیر کنین البته به احتمال زیاد باید سرویسشو نصب کنین فکرنم 25 مگابایت بود
بعد از تو ویتندوز  برید به my compute بالا صفحه جایی که ادرس نوشته زیرشر ویه map network drive بزنین و بعد بر رویه brows
حالا باید ویندوز بتونه فایلاتونو پیدا کنه
از تو ویندوز هم میتونین سیر کنین که برایه پیدا کردنشون از تو اوبونتو به places>network برین

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 25 امرداد 1390، 08:35 ب‌ظ »
من روی vmware player ویندوز 7 رو خوب نمیتونم بالا بیارم کنده ولی تو ویندوز که با vmware workstaion بالا میارم درست کار میکنه تو vmware یک قسمتی داره که بدون هیچ دردسری خودش فایلامونو شیر میکنه با سیستم مجازی فقط باید بهش ادرس فایلارو بدیم
خوب توی اوبونتو چه طور این نسخه workstation نصب میشه؟ توی مخازن که نیست!

نقل‌قول
1- مطمعن بشین که بین سیستم مجازی ((ویندوز 7)) و سیستم اصلی(( اوبونتو)) پینگ وجود داره
سخت تر شد که. پینگ چیه؟ چه طوری باید این رابطه بین مجازی و اصلی رو فهمید؟

2
نقل‌قول
- تو اوبونتو به این قسمت برین system > administraion>shared folders
توی مسیر بالا برای من Shared folders نیست که!

نقل‌قول
از اونجا فایلایه مورد نظرتونو شیر کنین البته به احتمال زیاد باید سرویسشو نصب کنین فکرنم 25 مگابایت بود

دستور نصبش یا اسمش چیه این سرویس 25 مگابایتی؟

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 25 امرداد 1390، 10:23 ب‌ظ »
نسخه workstaion پولی هستش کرک میخاد
ولی player رلیگان هست برایه نصب هم از سایت vmware میتونین  دانلود کنین

برایه نصب سرویس شیر رویه اون فایلی که میخاین شیر کنین کلیک راست کنین بعد properties و یکی از گذینه ها share هستش رو اون بزنین یک تیک اونجا داره اونو بزنین خودش برایه نصب یک گذینه میاره

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 26 امرداد 1390، 01:07 ق‌ظ »
نسخه workstaion پولی هستش کرک میخاد
ولی player رلیگان هست برایه نصب هم از سایت vmware میتونین  دانلود کنین
وی ام ویر و پکیج های مرتبطش که توی Software-Center هستن به چه کار می‌آن؟
نصبشون کردم اما vmwareای اجرا نمی شه؟ به جز vmware view point client که اونم یک فیلد داره به این اسم:
Enter the Host name or IP address of the view connection server
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1390، 01:18 ق‌ظ توسط Dream »

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 26 امرداد 1390، 09:48 ق‌ظ »
vmware user agent فکر کنم همون  vmware tools هستش  اگه رویه سیستم مجازی نصب کنین باعث کارایی بیشتر سیستم مجازی و یک سری امکانات هم بهتون میده
فکر کنم با نصب این بالایی امکان کپی پست مستقیم بین سیستم اصلی و مجازی امکان پذیر بشه مطمءن نیستم

vmware view open client  این طور که خودش نوشته برایه وصل شدن به سیستم هایه مجازی هستش فکز کنم وقتی بدرد بخوره که vmware tools نصب باشه

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 26 امرداد 1390، 04:47 ب‌ظ »
برایه نصب سرویس شیر رویه اون فایلی که میخاین شیر کنین کلیک راست کنین بعد properties و یکی از گذینه ها share هستش رو اون بزنین یک تیک اونجا داره اونو بزنین خودش برایه نصب یک گذینه میاره
منظور توی اوبونتو دیگه؟ پروپرتیس Share نداره که:

با این حساب سامبا و...(که بالا گفته) به کار نمیاد؟!

چکیده: من توی اوبونتو ویرچوال نصب کردم و یه چیز عجیب اینکه نصبت به ویرچوالی که توی ویندوز نصب کردم گزینه یو اس بی کم داره!
بعد توی ویرچوال ویندوز هفت ریختم.
از اینجا به بعد رو هنوز توی هنگم که چه جوری فایل بین ویندوز و اوبونتو رد و بدل کنم.؟

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 30 امرداد 1390، 12:20 ق‌ظ »
2
نقل‌قول
- تو اوبونتو به این قسمت برین system > administraion>shared folders
توی مسیر بالا برای من Shared folders نیست که!
اگه نیست این کارو بکنین: توی ترمینال بزنین alacarte
بعد یک پنجره‌یتنظیمات به اسمه Main-Menu باز می‌شه. از تب Administration، تیک Shared Folders رو بذارین. حالا می‌تونین توی مسیر بالا پیداش کنین.

نقل‌قول
با این حساب سامبا و...(که بالا گفته) به کار نمیاد؟!
سامبا یا NFS یکیشون لازمه. چرا؟ نمی‌دونم. اطلاعات دقیقی ندارم. باید بقیه دوستان بیان توضیح بدن.

توی سافتورسنتر یک نرم افزار دیدم به اسم pyNeighborhood که توی توضیحش می‌گه:
it allows users to brows SMB in a graphical interface
کسی ازش استفاده کرده، واسه شیرکردن کار رو راحتتر می‌کنه؟

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 31 امرداد 1390، 02:15 ب‌ظ »
مرسی از همه، shared Folders اوکی شد.
اما بعد از فعال کردن شیر-فولدرز بعد دوباره سعی کردم نشد که نشد. همین طوری داشتم منوهای ویرچوال باکس را نگاهی مینداختم که از منوی Devices چشمم خورد  به این گزینه: Install Guest Additions
و حالا همه چیز ردیفه.  :)  \\:D/
اما:
1. این وی-باکسم که توی اوبونتو نصبه امکان اتصال یو اس بی نداره در حالی که نسخه ویندوزی ویرچوالم این گزینه را داره؟ پکیج خاصی باید نصب کنم اینجا؟

2. من توی ویندوز هم ویرچوال را نصب دارم و توش اوبونتو 11.04 نصبه:
1-2. با یونیتی بالا نمیاد همون گنوم 2 را اجرا میکنه. چه کار کنم یونیتی را بشناسه درایور گرافیک باید بهش بشناسونم(گرافیک ATI یک گیگه)
2-2. سامبا و بقیه چیزا را چطوری توی اونتویی که توی ویرچواله نصب کنم: هیچ راه ارتباطی بین این دو(ویندوز میزبان و اوبونتوی مهمان) ندارم. تازه سامبا باید با اینترنت نصب بشه و توی ویرچوال اینترنت ندارم که؟
3-2. این ویرچوالم که توی ویندوز نصبه گزینه یواس بی داره- چه طوری فعالش کنم؟

آفلاین alieblice2

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 31 امرداد 1390، 03:16 ب‌ظ »
1- تو انجمن چندتا پست در این مورد دیدم جستو جو کنین
1-2 یونیتی احتیاج به کارت گرافیک داره unity 2d نصب کنین

بقیشم دوستان یاری میدن