انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا اوبونتو مشکل امنیتی منو حل میکنه؟  (دفعات بازدید: 3054 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • آنلاینر|طعم پستهای چشیدنی!
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
چند وقتیه که نیاز شدیدی به امنیت در اینترنت احساس میکنم (به تازگی یک وب سایت ایجاد کردم)
حالا اگه دوستان راهنمایی کنن و بگن که آیا با نصب لینوکس مشکلاتم برطرف میشه یا نه؟  ???
+اینکه من روی درایو دیگه ای XP داشته باشم چی؟مشکلی از لحاظ ویروس ایجاد نمیکنه؟

طبق اون چیزایی که من تو این فوروم و قسمتهای دیگه این سایت خوندم اصولا این نیاز من باید برطرف بشه ولی میخوام مطمئن بشم!

(از همه تلاش های دوستانی که این سایت رو راه انداختن ممنونم!تقریبا هر اطلاعاتی که تا الان نیاز داشتم گرفتم  ;) )

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اوبونتو و در کل سیستم عامل لینوکس بلی ، امنیت شما رو تضمین می کنه . امنیت از لحاظ و منظور شما دقیقا چی هستش ؟
روی هر چیزی ویروس داشته باشین تو لینوکس عمل نمی کنه خیالتون تخت . اگه فایلهای ویندوزی که روی لینوکس کپی کردین . مشکلی بوجود نمیاره مگر اینکه اون ها رو روی ویندوز ببرید . اون موقع بلی،خطرناکه چون ویروس فقط روی ویندوز کار می کنه و لینوکس بهعنوان سرویس دهنده استفاده می شه که در این هنگام برای ایجاد امنیت روی ویندوز باید روی لینوکس آنتی ویروس سوار کنین . ولی اگه ویندوز ندارین و کلهم از لینوکس استفاده می کنین مشکلی نداره.
موفق باشید

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
همین که لینوکس نصب کردین نمی تونین بگین امنیت تضمینه!!!
بلکه مدیریت شماست که آنرا تضمین می کند!! (و البته بعلاوه‌ی قابلیت های زیاد و بی نظیر لینوکس!)
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
ممنون از اینکه این قدر سریع جواب منو دادید!  :)
تعریف من از امنیت اینه که اطلاعاتی که روی دستگاهم دارم (مثل پسورد سایت و ایمیل و...) سرقت نشن! و البته ویروس هم نداشته باشم (تا حد امکان)
چون این دستگاهی که من دارم باهاش کار میکنم کشش فایروال و آنتی ویروس رو نداره  :'( و البته از اون مهمتر خود من هم آشنایی زیادی با امن نگه داشتن سیستم ندارم!

نتیجه ای که من از صحبتهای شما دوستان عزیز گرفتم اینه که،با داشتن یه آنتی ویروس و یه نسخه از لینوکس (انتخاب خودم کوبونتو هست ;) ) و البته با توجه به فایروال خود لینوکس تا حد زیادی از مشکلاتم میشه  8)

پس فعلا منتظر انتشار نسخه جدیدش میشم!  ;)

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
آنتی ویروسش نیازی نیست!!! (ویروس کجا بود بابا!)
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
آنتی ویروسش نیازی نیست!!! (ویروس کجا بود بابا!)
به خاطر ویندوز :-& !
من اگه خودم هم بخوام فقط از لینوکس استفاده کنم نمیتونم!چون کامپیوتر تو خونه در اشتراک و بقیه حاضر نیستن به خودشون زحمت سر و کله زدن با یه سیستم جدید رو بدن  ::) !

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
همون طور که دوستان اشاره کردن، صرف استفاده از گنو/لینوکس نمی‌تونه امنیتت رو تضمین کنه. گنو/لینوکس سیستم عامل امنی هست به شرط این که درست تنظیم و استفاده بشه.
وقتی اوبونتو رو نصب می‌کنی یعنی این که سیستمت تا حدی درست تنظیم شده. فقط اگر بلد نیستی امنیت یک خدمت (مثل Apache یا SSH) رو تامین کنی، اون خدمت رو نصب نکن!
ضمنا به نظر من به جای انداختن بار ضدویروس روی دوش لینوکس، توی ویندوزت یه ضد ویروس خوب نصب کن. همون کافیه. چون تا وقتی کسی نره توی ویندوز، خطری هم تهدیدش نمی‌کنه.
توی انتخاب گذرواژه‌هات (passwordها) خیلی دقت کن. اگر راه‌نمایی می‌خوای بگو.
هرگز برای کاری غیر از مدیریت سیستمت با کاربر root وارد نشو.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
فقط اگر بلد نیستی امنیت یک خدمت (مثل Apache یا SSH) رو تامین کنی، اون خدمت رو نصب نکن!
فعلا که نیازی بهشون ندارم ، ولی تا چند وقت دیگه سراغشون میرم!فکر میکنم توی فرآیند یادگیری بتونم تامین امنیت رو هم یاد بگیرم ;) درسته؟

ضمنا به نظر من به جای انداختن بار ضدویروس روی دوش لینوکس، توی ویندوزت یه ضد ویروس خوب نصب کن. همون کافیه.
بله،فکر خوبیه!البته الان روی ویندوزم از AVAST استفاده میکنم،پس ا زاین لحاظ مشکلی نخواهد بود!

توی انتخاب گذرواژه‌هات (passwordها) خیلی دقت کن. اگر راه‌نمایی می‌خوای بگو.
هرگز برای کاری غیر از مدیریت سیستمت با کاربر root وارد نشو.
تقریبا همه پسوردهای من 20 کاراکتری و شامل حروف و اعداد و سمبل هستن ;) که از اینجا میسازمشون: http://onlinepasswordgenerator.com
این نصیحت آخری هم خیلی خوب بود!حتما گوش میکنم  :)

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
فکر میکنم توی فرآیند یادگیری بتونم تامین امنیت رو هم یاد بگیرم ;) درسته؟
احسنت!
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین navid66

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
    • عصرونه
در کل یک سیستم امن به سیستمی گفته می شه که خاموش باشه و کلیه اتصالاتش هم در اومده باشه . به هیچ سیستم عاملی نباید به طور ۱۰۰٪ اعتماد کرد حتی با برقرار کردن شرایط امنیتی فراوان . به هر حال کد ها نوشته انسان هاست و بدون خطا هم نیست ... ;)

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
در کل یک سیستم امن به سیستمی گفته می شه که خاموش باشه و کلیه اتصالاتش هم در اومده باشه . به هیچ سیستم عاملی نباید به طور ۱۰۰٪ اعتماد کرد حتی با برقرار کردن شرایط امنیتی فراوان . به هر حال کد ها نوشته انسان هاست و بدون خطا هم نیست ... ;)
حرف شما کاملا درسته!
اما منظور ما از تأمین امنیت همون بیشترین امنیت هست ;) (همونطوری که خود شما هم میدونید)