0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
ممنون از اینکه این سایت رو معرفی کردی ولی من کلا برام بازده بیشتر اهمیت داره تا جلوه ! یعنی اهمیتش کمتره به طوری که تو خود ویندوز هم از تم کلاسیک استفاده میکنم.ولی حتما یه سری به این سایت میزنم
نقلقول از: امین در 13 مهر 1386، 03:07 بظنقلقول از: lomion در 13 مهر 1386، 02:23 بظبهتره نکات مثبت رو قبول کنیمکاملا موافقم!LinuxRevo عزیز!دیگه خیلی داری یه طرفه میری بالاخره هر چیزی یه سری نکات مثبت هم داره!اینم بگم!در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز هستش تقریبا شکی برام نمونده (وقتی هم که نصبش کنم دیگه کاملا مطمئن میشم ) باور کن یک طرفه نمی رم من مدت زیادی با مکینتاش کار کردم اونم اپن سورس نیست اما هر جا بودم گفتم حرف نداره چون واقعا حرف نداره اما نمی تونم به خودم اینو بقبولونم که از ظاهر چیزی استفاده کنم که همیشه ازش بدم میومد خوب ببینم یعنی تو هنوز لینوکس رو نصب نکردی؟ بابا زود باش دیگه
نقلقول از: lomion در 13 مهر 1386، 02:23 بظبهتره نکات مثبت رو قبول کنیمکاملا موافقم!LinuxRevo عزیز!دیگه خیلی داری یه طرفه میری بالاخره هر چیزی یه سری نکات مثبت هم داره!اینم بگم!در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز هستش تقریبا شکی برام نمونده (وقتی هم که نصبش کنم دیگه کاملا مطمئن میشم )
بهتره نکات مثبت رو قبول کنیم
از نظر کیفیت و بازده هم خیلی عالیه! شک نکن! خود من با کوبونتو کار میکنم و از وقتی با کوبونتو هستم، حتی دیگر توزیعهای لینوکس رو نگا نکردم! خیلی راحت و روان!