انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ویکستا!لینوکسی با ظاهر کاملا مشابه به ویستا!  (دفعات بازدید: 8581 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
ممنون از اینکه این سایت رو معرفی کردی ;) ولی من کلا برام بازده بیشتر اهمیت داره تا جلوه ! یعنی اهمیتش کمتره به طوری که تو خود ویندوز هم از تم کلاسیک استفاده میکنم.
ولی حتما یه سری به این سایت میزنم  :)

از نظر کیفیت و بازده هم خیلی عالیه! شک نکن! خود من با کوبونتو کار میکنم و از وقتی با کوبونتو هستم، حتی دیگر توزیع‌های لینوکس رو نگا نکردم! خیلی راحت و روان!  ;)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین امین

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
    • آنلاینر|طعم پستهای چشیدنی!
بهتره نکات مثبت رو قبول کنیم
کاملا موافقم!

LinuxRevo عزیز!دیگه خیلی داری یه طرفه میری  ;) بالاخره هر چیزی یه سری نکات مثبت هم داره!
اینم بگم!در اینکه لینوکس بهتر از ویندوز هستش تقریبا شکی برام نمونده (وقتی هم که نصبش کنم دیگه کاملا مطمئن میشم :) )

باور کن یک طرفه نمی رم  :( من مدت زیادی با مکینتاش کار کردم اونم اپن سورس نیست اما هر جا بودم گفتم حرف نداره چون واقعا حرف نداره اما نمی تونم به خودم اینو بقبولونم که از ظاهر چیزی استفاده کنم که همیشه ازش بدم میومد خوب  :(
ببینم یعنی تو هنوز لینوکس رو نصب نکردی؟‌ بابا زود باش دیگه  ;)
من تازه 2 روزه اومدم و به طور جدی دنبال لینوکس افتادم ;) و البته توی این دو روز کلی تأسف خوردم که چرا زودتر از اینا طرفش نیومدم!توی این دو روز هم که نمیشد برم بانک ;) ولی خیلی دوست دارم زودتر لینوکس رو نصب کنم :) واقعا دنیای (شاید همون واژه فرهنگ مناسبتر باشه) جالبیه  ;)
شما هم حتما یه چیزی میدونی که داری اینطوری میگی ;D

از نظر کیفیت و بازده هم خیلی عالیه! شک نکن! خود من با کوبونتو کار میکنم و از وقتی با کوبونتو هستم، حتی دیگر توزیع‌های لینوکس رو نگا نکردم! خیلی راحت و روان!  ;)

بازم ممنون !

آفلاین molavy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
    • سایت شخصی
من اوبونتوي ملسم رو پاك كردم يك كوبونتو نصب كردم
ولي اولين مشكل فونت بود كه با بعضي حروف مشكل داشت حتي بعد از عوض كردن فونت ها بعد نرم افزارهاي پيش فرضش
 كه يا من بلد نبودم يا واقعا كارايي وامكاناتشون از اوبونتو كمتر بود
نمي دونم چرا ولي تو اين 2 ساعتي كه من رو سيستم داشمتش 2 بار كرش كرد و اون پيغام بمبه اومد
فكر كنم اوبونتو پايدار تر باشه
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اَلنّاسُ یعمَلونَ بِالخَیرِ وَ اِنَّما یعطَونَ اُجورَهُم عَلى قَدرِ عُقولِهِم

مردم، کارهاى خیر مى ‏کنند، ولى پاداش آنان تنها به اندازه عقلشان عطا مى ‏شود.
...........

سایت شخصی

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
نمیدونم راستش سیستمتون چه مشکلی داشته!  ??? شاید بهتر میبود اون موارد کرش رو هم میگفتید! من خیلی به ندرت کرش دارم و سیستمم خیلی روانه و راحت! فونتهای من هم اصلا مشکلی ندارن! شاید لازم بوده شما یکبار ری‌استارت میکردید.
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
یه window manager ویندوز ایکس پی داشتم یه مدت نصب کردم ولی کلهم قات زدم و پاکش کردم. برای من همون ترمینال از این ویستا و بقیه محیط های گرافیکی خوشگل تره