سلام.
اینکه بین kde و gnome کدوم رو انتخاب کنید بستگی به سلیقهٔ خودتون داره. هردوشون هم امکانات فوقالعادهای دارن و از زبان فازسی هم پشتیبانی خوبی دارن.
شما که suse دارید، توی suse هر دو تاشون هست. میتونید gnome رو که نصب نکردید از
YaST -> Softeware Management
نصب کنید. بعد ببینید که از کدومش بیشتر خوشتون میاد. اگه از گنوم بیشتر خوشتون اومد اوبونتو نصب کنید. اگه هم از کیدیای بیشتر خوشتون اومد میتونید یا از کوبونتو استفاده کنید یا اینکه Homa Desktop رو روی اوبونتو نصب کنید تا گنوم و کیدیای و xfce رو همزمان داشته باشید.
البته متاسفانه Homa Desktop 7.04.1 هنوز نیومده(برای اوبونتو 7.04) ! ولی خودم که Homa Desktop 6.10.1 رو روی اوبونتو 7.04 نصب کردم. فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
در ضمن شما چه از kde استفاده کنید چه از gnome (و چه از یه محیط گرافیکی دیگه مثل xfce) میتونید برنامههای هر دو محیط گرافیکی رو روی استفاده کنید. به شرطی که یا هر دو محیط گرافیکی رو نصب داشته باشید یا لااقل کتابخونههای اونها رو نصب داشته باشید.
اگه میخواید برنامههای گنوم و کیدیای رو همزمان داشته باشید من همون Ubuntu + Homa Desktop + Homa Multimedia رو پیشنهاد میکنم.
در مورد پارتیشن هم بهتره یکی از پارتیشنها رو که حداقل 3 گیگ خالی داره، resize کنید تا یه پارتیشن جدید برای اوبونتو درست کنید. برای تغییر پارتیشنبندی توی سوزه:
YaST -> System -> Partitioner
(میتونید هم با سیدی لایو اوبونتو و بوسیلهٔ GParted پارتیشنبندی رو تغییر بدید)
به هر حال باید مراقب باشید! اگه لیست پارتیشنهاتون رو بذارید بیشتر میتونیم کمکتون کنیم (میتونید یه اسکرینشات از همون Partitioner یا GParted بذارید).