چرا نمیشد و هنوز نمیشه؟
والا من که واقعا دوست دارم بیام گنو/لینوکس ، کاملا دوست داشتنیه ! امنیتش ، سرعت پردازش همه چیز ...
منتها من با برنامه هایی مثل ps کار میکنم که مشابهش موجوده ولی باید قبول کنیم به قدرت ps نیست ، یا به یک سری برنامه اعتیاد دارم مثل Notepad++ ، از طرف دیگه مشکلاتی هست که پیش میاد و چون تازه کارم نمیتونم رفعشون کنم ، مثلا
اینجا ، یا حتی خیلی کارای معمولی رو که با چند تا کلیک تو ویندوز میشه انجام داد رو بلد نیستم ، یه نرم افزار میخوام باید از هفت خان بگذرم ، البته فعلا از software cener استفاده میکنم ( حالا تو یه تایپیک دیگه سوالام درباره نرم افزار رو میپرسم فعلا مطالعم تموم نشده در این باره ) به عبارت دیگه تا زمانی که نتونم حداقل تسلط رو به اوبونتو پیدا کنم باید ویندوزم رو هم نگه دارم ولی با این حال میخوام کامل بکنم از ویندوز بیام ابونتو ، فکر کنم اینجوری یادیگیریم تسریع پیدا میکنه ...
من 6 تا درایو داشتم C نوزده گیگ بقیه دور و بر بیست و پنج گیگ که درایو آخرم رو حذف کردم و به روش دستی چهار تا پارتیشن home , swap , boot , / رو ساختم و تو اینا نصب کردم .
فضای خالی درایو هام :
C : 3 GB
D : 1 GB
E : Full empty
F : 10 GB
G : 4 GB
نمیخوام پارتیشن هام به عنوان یک درایو خارجی در نظر گرفته بشند ، میخوام جزو os باشند به عبارتی تو همون home ...