انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: روش تغییر دادن منوی راست-کلیک در nautilus در لینوکس  (دفعات بازدید: 4172 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

ديبا

• مهمان
روش تغییر دادن منوی راست-کلیک در nautilus در لینوکس

مواد لازم:

- ترجیحا یک عدد ubuntu.
- یک عدد nautilus-actions که می تونید از طریق synaptic یا برنامه های مشابه نصب کنید (در زمان انتشار این مطلب، آخرین نسخه ۱.۴.۱ می باشد و این مطلب برای نسخهء ۱.۴ نوشته شده است).
- یک عدد zenity که این هم در synaptic هست، ضمن اینکه ممکن است پیشتر نصب شده باشد.

روش پخت:
- به منوی System رفته و سپس Preferences را انتخاب کنید و روی گزینهء Nautilus Actions Configuration را انتخاب کنید.
- در پنجرهء باز شده، گزینهء Add را انتخاب کنید و در قسمت Label و Tooltip مقدار Calculate size را بنگارید.
- در قسمت Icon نیز عبارت gtk-harddisk را نوشته (یا از منوی مربوطه این آیکان را انتخاب کنید.).
- در قسمت Path مقدار bash -c را بنویسید.
- در بخش Parameters هم عبارت زیر را وارد کنید (توجه کنید که double quote ها رو هم تایپ کنید):

"zenity --info --text=\"`du -h --max-depth=0 %M | awk '{ print $1 }'`\""

به کمک این دستور، شما می توانید حجم یک شاخه را حساب بنمایید! برای zenity یا du و یا awk می توانید راهنما های آنها را مطالعه کنید!!
علامت %M مفهوم خاصی دارد که در قسمت Legend آن را مشاهده می کنید.

- به تب Conditions رفته و مقدار Only folders را انتخاب نمایید. توجه کنید که این مثال برای فقط یک شاخه کاربرد دارد، که می توانید با ارتقای کدی که در بالا نوشته شد، آن را برای یک یا چند شاخه یا یک یا چند فایل نیز درست کنید :-)

بخش تصاویر:
به دلیل نامیزون بودن تصاویر، لینک اونها اینجا گذاشته می شود:
تصویر پنجرهء اصلی برنامه

تصویر پنجرهء تنظیم

تصویر منوی راست-کلیک شده

بخش پایانی
برای گرفتن action های بیشتر می تونید به اینجا مراجعه کنید. (اون action با تیتر Play and append to XMMS (یا یه چیزی شبیه این!) رو من نوشتم)
http://www.grumz.net/?q=configlist

در پایان ممنون میشم اگر موردی ساختید یا حتی اگر ایده ای دارید، بگید تا با هم بررسی اش کنیم :-)

اضافات-چندتایی از actionsها که شاید بکار کسی بیاد را ضمیمه میکنم
« آخرین ویرایش: 15 مهر 1386، 06:57 ب‌ظ توسط ديبا »

lomion

• مهمان
خیلی جالب بود. از روش نوشتن خیلی خوشم اومد.   :D

پ.ن. ازش یه شبه ویکی خوب در میاد.  :P

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
اینم از عمر شبی بود که حالی کردیم !! دستت درد نکنه. چیز خیلی به درد بخوری یادم دادی  ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
عالی بود. اگه شد ویکیش کن  ;)

دستت درد نکنه
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

ديبا

• مهمان
من کپی-پیست کننده‌ای بیشتر نبودم آقایون. اگر لازمه اجازه ی درجش رو از سایت میگیرم

... اگر چه دلم از این تلاشهای پراکنده گرفته و گمان میکنم بایست کاری کنیم کارستان... اما چون بضاعت علمی ام در لینوکس سخت ناچیز است، همیشه از گفتنشان ابا داشته ام...(ببخشید که از موضوع دور افتادم)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
ممنون. خوب و مفید بود.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: روش تغییر دادن منوی راست-کلیک در nautilus د
« پاسخ #6 : 16 فروردین 1387، 12:41 ق‌ظ »
ممنون   خوب  ب.د   البته  اگر  ادامه بدی  عالی  میشه   ....

در  مورد  اون  دکمه ی    import  /  export   هم  توضیح    میدادی  چون  یکی  از  امکانات   جالب این  برنامست   و  تمپلیت های  خیلی  خوب  و کاربردی   برای  اون  ایجاد  شده   که  تنظیمات  رو  به طور  اتوماتیک  انجام  میده ...   یادم  باشه  لینکت  رو  توی  پستم   بگذارم  ...

اینم  لینک  برای  دریافت  اسکریپتها  و تمپلیت ها  :

http://www.grumz.net/?q=configlist
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1387، 12:52 ق‌ظ توسط Behnam Golds »