ببین می خوام بالای تاپیک :حل شد: بزارم چون یه تغییری دادم و مشکلم کامل بر طرف شده و الان 5 مگ رو در 3 ثانیه نصب کرد.تو رو نمی دنم؟کجا رسیدی.
خوب اون راه حلی که مشکل شما رو حل کرد رو بنویسید.
یعنی الان تقریبا باور کردنی نیست .من تنظیمات شبکه رو دستکاری نکردم و هر وقت با دستور pppoeconf رو میزدم همیشه این هشدار رو به من میداد:
WARNING: ifup -a is disabled in favour of NetworkManager.
Set ifupdown:managed=false in /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf.
Plugin rp-pppoe.so loaded
حالا طبق خودش عمل کردم و با gedit فایل /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf رو باز کردم و گزینه رو فالس کردم طبق خودش بعد هم بدون ریستارت کامپیوتر شبکه رو ریستارت کردم.
برا تست رفتم مدیریت نصب بسته ها یه تست زدم اصلا باورکردنی نبود بسته 5 مگی رو تو 3 ثانیه نصب کرد سرعت پیج فوق العاده اس.البته پهنای باند من تا 1 مگ میرسه.
خواهشا از فایلاتون بک آپ بگیرین و چیزی رو گردن من نندازید.
سلام دوستان
این راه حل نهایی برای حل مشکل سرعت اینترنت در ابونتو نیست و اون تغیری که گفته شد اشتباهه و چیزی جز device not managed نشان نخواهد داد.مقدار اون همیشه باید True باشه.
مثلا بعضی وقتها اینترنت من پیج هم باز نمی کنه و بعضی مواقع هم مثل زیر که لازاروس رو نصب میکردم عالی بود.(برای من در این حالت وقتی managed=false اینترنت وصل می شد. )
در واقع ما با یک باگ ابونتو روبرو هستیم و مشکل اینترنت همچنان پا برجاست.
بنا بر این مجبور شدم به عنوان یک باگ اون رو ثبت کردم به آدرس زیر:
(که در دسته باگ های network-manager جای میگیره )
برای آشنایی هم کسانی قصد دارند باگ های سیستم عامل رو گزارش کنن راهنمایی زیر رو گذاشتم.
1- در ترمینال:
sudo ubuntu-bug packagename
که در اینجا نام بسته ما network-manager خواهد بود پس در ترمینال می نویسیم:
ubuntu-bug network-manager
2-اینجا واقعا جالب بود پس از اجرای دستور سیستم رو کامل جستجو می کنه و به دنبال تغییرات میگرده.داره میگه به نظر میرسه مسیر رو دستکاری کردم که درسته (مجبور شدم بخاطر WARNING فالسش کنم)
3-اطلاعات مورد نیازش رو جمع آوری میکنه که با دکمه send آماده ارسال خواهد شد.
4-شروع به ارسال اطلاعات به سایت launchpad.net میکنه.(شما باید اکانت داشته باشید)
5-مابقی کار در سایت launchpad.net ادامه پیدا میکنه و نیاز که پس از ورود به سایت مراحل ساده رو تا گزارش باگ طی نمایید.
نکته:در گزارش باگ مهمترین مرحله ،مرحله Description یا تشریح باگ هست که باید اطلاعات کاملی رو بیان کنید.
نکته:اسم باگ رو من Slow internet speed in ubuntu گذاشتم ولی بعد از بازنگری اسمش رو به Slow network when NetworkManager manages interfaces defined in /e/n/i تغییر دادن.
نکته:در توضیحات زیر همین تاپیک رو به عنوان یک سند معرفی کردم
Bug Description
I have searched many websites trying to find the solution to this problem. I tried such things as disabling IPv6, reconfiguring Firefox, etc... But I could not solve this problem. The problem occurs in each new version of Ubuntu and never gets fixed.
You can see some of my efforts at (http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,22957.0.html) and ( http://tinyurl.com/9ekhmm5 ) and many other people that mentioned this problem at http://ubuntuforums.org/ ...
Description
When I use pppoeconf in a terminal to connect to the Internet, every time I get this warning (in the terminal):
WARNING: ifup -a is disabled in favour of NetworkManager.
Set ifupdown:managed=false in /etc/NetworkManager/NetworkManager.conf.
Plugin rp-pppoe.so loaded
After I fixed this warning (by changing true to false), my Internet speed in Ubuntu has been working such as win7 without any poor perfomance; and when I restore the value to the default the Internet speed is very slow.
Some of information about the case where managed=true:
I have hp2170 laptop, have been using Hotspot(wireless)-128 kbps bandwidth (rise to 1 Mbps at night) from my local ISP, installed Windows 7 64-bit and Ubuntu 12.4 32-bit (in addition to WS08 R2-Backtrack 5-Fedora 14-Windows 7 32-bit) .
99% of the time I used those operating system for web browsing and download; I could connect to the Internet very well with no errors but as mentioned before I measured Internet speed.
In Ubuntu 12.4 64bit:
firefox (v 11):download speed:max 28 kbps
open page speed:very slow
chrome (better than Firefox):
Open page speed:very good
Download speed:max 80 kbps
And synaptic package manager download rate: max 40 kbps
In windows 7 64bit:
Firefox 15.1
both download speed and page speed:very good
download speed:min 110 kbps (with IDM)
please consider the max and min download rate.
با تشکر