انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مودم و چند سوال  (دفعات بازدید: 7536 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
پاسخ به: نصب مودم و چند سوال
« پاسخ #15 : 12 دی 1386، 09:12 ب‌ظ »
سید با این مودم های DialUp داخلی مثل آدم انگار نمیشه وصل شد! مدلش رو هم پیدا کنم آخر با یه سرعت زاقارت وصل میشه، میخوام برم یه مودم اکسترنال بخرم فردا؛ حتما باید به پورت سریال وصل شه تا اوبونتو بشناسدش؟ USB دار بود اشکال داره؟
راستی سید تابستون میخوام ADSL بگیرم، مودمش رو که میشناسه؟ [با کابل شبکه وصل میشه]
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #16 : 13 دی 1386، 07:24 ب‌ظ »
مودم اکسترنال که به پورت USB وصل میشه در حقیقت همون مودم اینترنال هست که یک قاب پلاستیکی روش کشیدن ! حتماً از مودمی استفاده کنید که فقط به پورت سریال وصل بشه.
در مورد مودم ADSL هم باید بگم که اگه به کارت شبکه‌تون وصل می شه (یعنی wrouter هست) در اوبونتو به هیچ وجه مشکلی نخواهید داشت (مال خودم هم از این نوع هست)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 10 بهمن 1386، 10:12 ب‌ظ »
مرسی سید مشکلم حل شد \\:D/

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #18 : 10 بهمن 1386، 11:02 ب‌ظ »
به سلامتی  :) شکر خدا  \\:D/

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 28 بهمن 1386، 05:40 ب‌ظ »
آقا من دو تا مودم اکسترنال از دوستم گرفتم ولی اوبونتو هیچ کدومشون رو نمیشناسه، دوتاشونم با پورت سریال وصل میشن به سیستم! این SetSerial چیه؟ راستی این IRQ ها F8 و FE ها چیه تو بایوس برای تنظیم پورت های سریال؟ سید کمک تورو خدا! ](*,)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 16 اسفند 1386، 07:43 ب‌ظ »
کسی نیست کمکمون کنه؟ :'(

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #21 : 17 اسفند 1386، 02:27 ب‌ظ »
ببخشید که دیر جواب می دم.

هر کامپیوتری ۲ تا پورت com داره (همون سوکت پشت case کامپیوتر که ۹تا پین داره - به این سوکت می گن DB-9) با تنظیم کردن BIOS می شه آدرس نسبت داده شده به این پورت ها (همون 2E8 و 2F8 و 3E8 و 3F8) و IRQای که استفاده می کنن رو تغییر داد. قبل از اینکه شما بخواهین IRQ اون رو تغییر بدین، اول باید چک کنید ببینید که سخت‌افزار دیگه ای نیست که از این IRQ استفاده کنه یا نه. برای این منظور اول محتوای فایل زیر رو نگاه کنید:

cat /proc/interrupts
لازم هست که IRQای که به اون پورت اختصاص می دین (که اگه درست یادم مونده باشه فقط می شه IRQ 3 و IRQ 4 رو بهش اختصاص داد) قبلاً به سخت افزار دیگه ای اختصاص داده نشده باشه (البته بعضی از سخت‌افزار ها هستند که می تونن به اشتراک از یک IRQ استفاده کنن ولی مودم جزو این قبیل سخت‌افزار ها نیست و یک IRQ جداگانه برای خودش نیاز داره)

راحت‌ترین راه در تنظیمات پورت در بایاس، انتخاب Auto هست ! به همین سادگی !!! از داخل بایاس تنظیمات پورت را روی Auto قرار بدین و بعد خروجی دستور wvdial رو اجرا کنید و خروجی رو برامون بزارین.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 19 اسفند 1386، 01:44 ب‌ظ »
ببخشید که دیر جواب می دم.

هر کامپیوتری ۲ تا پورت com داره (همون سوکت پشت case کامپیوتر که ۹تا پین داره - به این سوکت می گن DB-9) با تنظیم کردن BIOS می شه آدرس نسبت داده شده به این پورت ها (همون 2E8 و 2F8 و 3E8 و 3F8) و IRQای که استفاده می کنن رو تغییر داد. قبل از اینکه شما بخواهین IRQ اون رو تغییر بدین، اول باید چک کنید ببینید که سخت‌افزار دیگه ای نیست که از این IRQ استفاده کنه یا نه. برای این منظور اول محتوای فایل زیر رو نگاه کنید:

cat /proc/interrupts
لازم هست که IRQای که به اون پورت اختصاص می دین (که اگه درست یادم مونده باشه فقط می شه IRQ 3 و IRQ 4 رو بهش اختصاص داد) قبلاً به سخت افزار دیگه ای اختصاص داده نشده باشه (البته بعضی از سخت‌افزار ها هستند که می تونن به اشتراک از یک IRQ استفاده کنن ولی مودم جزو این قبیل سخت‌افزار ها نیست و یک IRQ جداگانه برای خودش نیاز داره)

راحت‌ترین راه در تنظیمات پورت در بایاس، انتخاب Auto هست ! به همین سادگی !!! از داخل بایاس تنظیمات پورت را روی Auto قرار بدین و بعد خروجی دستور wvdial رو اجرا کنید و خروجی رو برامون بزارین.

سید ممنون از توضیحت؛ من رو Auto گزاشته بودم قبلا، بعد wvdial رو میزدم باز میگفت مودمی پیدا نمیکنه ](*,)