انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا اوبونتو پایدار است ؟! [ حل شد ]  (دفعات بازدید: 6658 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
آیا اوبونتو پایدار است ؟! [ حل شد ]
« : 27 امرداد 1390، 09:55 ق‌ظ »
سلام به همگی
خوب این اولین پست من هست.
من توی خونه یک سیستم دارم که معمولا همیشه 2 تا 3 تا ماشین مجازی را روش اجرا می کنم ...
فدورا استفاده میکردم که بعد از upgrade دیگه بالا نیومد ! با کمی سرچ کردن به اوبونتو رسیدم ، اما توی همین سرچ ها خوندم که اوبونتو پایدار نیست ! برای من سخت هست که هر چند وقت یکبار سیستم را عوض کنم !! آخه کلی نرم افزار نصب می کنم و عادت به آپدیت گرفتن دارم !

لطفا عزیزانی که مدت زیادی از اوبونتو استفاده کردن بگن که :

1-  پایدار هست یا نه ؟
2 - کدام نسخه را نصب کنم ؟
3 - 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی ؟
4 - پارتیشن بندی صحیح به چه شکل هست ؟ نمیخوام بعد ها که مجبور شدم دوباره نصب کنم همه چی پاک بشه !
5 - با توجه سوال های 2 و 3 ، نسخه کامل مناسب را از کجا دانلود کنم ؟
6 - نسخه 10 اوبونتو را درام ، نصب کنم بعد upgrade کنم به 11 مشکلی پیش نمیاد ؟

ببخشید این همه سوال کردم !

مرسی

« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 11:33 ق‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
سلام دوست عزیز
بهتون خوش آمد میگم

1- به نسبت فدورا که شما استفاده میکردین و یا دبیان و امثالهم، خیر
2- ترجیحا از نسخه های LTS استفاده کنید (آخرینش 10.04)، من در حال حاضر نسخه 11.04 که آخر از همه منتشر شده رو پیشنهاد نمیکنم.
3- بستگی به سخت افزارتون داره
4- SWAP رو تقریبا دو برابر رم در نظر بگیرید، / بسته به نسخه ولی در حال حاضر اکثر توزیع ها از 5 گیگ به بالا جوابگو هستن، home هم از همان حدود به بالا، البته میتونید بقیه پارتیشن ها رو هم دستی ایجاد کنید ولی لزومی نداره (مگر در موراد خاص).
5- http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download
6- توصیه میکنم بجای این که درگیر فرآیند طولانی آپ کردن بشید، از همون ابتدا نسخه مورد نظرتون رو نصب کنید
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
نقل‌قول
برای من سخت هست که هر چند وقت یکبار سیستم را عوض کنم !! آخه کلی نرم افزار نصب می کنم و عادت به آپدیت گرفتن دارم !

1-  پایدار هست یا نه ؟ پایدرترین نسخه‌ها که هر دوسال یکبار می‌یان هم در مقابل مادرشون(دبیان) ناپایدار محسوب میشن تا منظورت از پایداری چی باشه؟!
2 - کدام نسخه را نصب کنم ؟ آخریش 11.04 است که نسبت قبلی ها یک فرق اساسی داره و اون رابط گرافیکیشه که شده یونیتی و قبلی ها گنوم بودن. پایدارترین(=دارای پشتیبانی بلندمدت) نسخه فعلی 10.04
3 - 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی ؟ به خودت و CPUات بستگی داره، حد نهایت استفاده از کدهای 32 بیتی رو میخوای:32بیت؛ حدنهایت کارایی کلی را میخوای:64بیت،
4 - پارتیشن بندی صحیح به چه شکل هست ؟ home رو جدا بساز swap هم دوبرابره رم نه دیگه بیشتر از 8-9 گیگ:

پاورقی(خارج از موضوع): /فقط48 29مرداد90وقته/ http://www.persianorarabiangulf.com/index.php
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1390، 12:23 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: آیا اوبونتو پایدار است ؟! و چند سوال
« پاسخ #3 : 27 امرداد 1390، 11:31 ق‌ظ »
مرسی لطف کردید که جواب دادید
چرا اینجا نمیشه تشکر کرد ؟ (باتون تشکر را پیدا نکردم !)

منظورم از پایداری اینه که بعد از یک مدت کار کردن به هم نریزه و نیاز به نصب مجدد نداشته باشه ، مخصوصا بعد از آپدیت کردن سیستم !
دبیان برای کار من بهتر از اوبونتو هست ؟

سیستم من 64 بیتی را ساپورت می کنه ... ، منظورم این بود که نسخه های 64 بیتی اوبونتو را نصب کنم بعدا با نصب نرم افزار ها مشکل نخواهم داشت ؟ مخصوصا VirtualBox که همه ی کار من با این نرم افزار هست و Wine...

مرسی
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1390، 12:11 ب‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 امرداد 1390، 12:16 ب‌ظ »
کلا خانواده لینوکس در حالت عادی نیاز با گذر زمان نیاز به نصب مجدد پیدا نمی کنن(مگر در مواقع نادری که به صورت گسترده و شدید فایل های سیستمی آسیب ببینن و ریپیر کردن اونها مقرون به صرفه نباشه).
قطعا دبیان بسیار بسیار بهتر از اوبونتو هستش و میتونید در اون لذت واقعی استفاده از یک سیستم کاملا آزاد و پایدار رو تجربه کنید.
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558

کی میگه ابونتو پایدار نیست؟(هر چند تعریف شما  از پایداری رو نمیدونم.) شاید تا حالا  باش کار نکردین.که در این صورت در مورد چیزی که نمیدونید نظر ندید.من دبیان کار نکردم.ولی با ابونتو خیلی کار کردم.
نسخه های LTS  هم واقعا خوب هستند از سایر نسخه ها بهترن.ولی 11.4 که من کار میکنم واقعا خیلی خوبه ولی شاید محیط جدیدش (یونیتی) برای بعضی ها جالب نباشه.ولی نسخه 11.4 توی سرعت اینترنت یه کم مشکل داره.ولی نسخه 10.4 و 10.10 خیلی خوب بودن.

سلام به همگی
خوب این اولین پست من هست.
من توی خونه یک سیستم دارم که معمولا همیشه 2 تا 3 تا ماشین مجازی را روش اجرا می کنم ...
فدورا استفاده میکردم که بعد از upgrade دیگه بالا نیومد ! با کمی سرچ کردن به اوبونتو رسیدم ، اما توی همین سرچ ها خوندم که اوبونتو پایدار نیست ! برای من سخت هست که هر چند وقت یکبار سیستم را عوض کنم !! آخه کلی نرم افزار نصب می کنم و عادت به آپدیت گرفتن دارم !

لطفا عزیزانی که مدت زیادی از اوبونتو استفاده کردن بگن که :

1-  پایدار هست یا نه ؟
2 - کدام نسخه را نصب کنم ؟
3 - 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی ؟
4 - پارتیشن بندی صحیح به چه شکل هست ؟ نمیخوام بعد ها که مجبور شدم دوباره نصب کنم همه چی پاک بشه !
5 - با توجه سوال های 2 و 3 ، نسخه کامل مناسب را از کجا دانلود کنم ؟
6 - نسخه 10 اوبونتو را درام ، نصب کنم بعد upgrade کنم به 11 مشکلی پیش نمیاد ؟
ببخشید این همه سوال کردم !
مرسی

شما اول باید هدفتون رو مشخص کنید.این سوالات، سوالات رایجیه که روی هر سیستم عاملی هم ممکن مطرح بشن.
برای امنیت شبکه فدورا واقعا خیلی خوبه.
ابونتو (نسخه های دسکتاپ) یه سیستم عالیه از هر نظر در بین سیستم عامل های لینوکس.لااقل برای ما که خیلی خوب جواب داده.
از لحاظ سرعت اجرا 64 بیت و 32 بیت تفاوت چندانی ندارن.ولی تجربه نشون داده 32 بیت مخزن نرم افزاری بشتری داره.سعی کنید از اون استفاده کنید.

نقل‌قول
منظورم از پایداری اینه که بعد از یک مدت کار کردن به هم نریزه و نیاز به نصب مجدد نداشته باشه ، مخصوصا بعد از آپدیت کردن سیستم !
این پایداری به حساب نمیاد.
ممکن شما به هر دلیلی با تغییر یک فایل که احساس میکند کار درستی انجام میدید سیستم دیگه بالا نیاد.یا محیط گرافیکی بهم بریزه.این به معنی پایدار نبودن نیست.
کابر تازه وارد با سیستم عامل لینوکس در آشنایی های اول دچار اشکلات زیادی خواهد بود، چون با دید ویندوز به سیستم عامل مواجه میشه.یه مدت طول میکشه شما با سیستم عامل اشنا بشید.پس خیلی زوده که از پایداری حرف یزنید.باید مدتی صبر کنید و از ابونتو استفاده کنید.

فروم قدیمیه و دکمه تشکر نداره.

موفق باشید
و ما میطوانیم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
دوست گلم نمیدونم چرا شما اصرار دارید که اوبونتو رو یک سیستم عامل بسیار پایدار معرفی کنید !!!!!
اگر این حرف شما ناشی از تعصب بیجاست باید عرض کنم کمی رویکرد و دیدگاهتون رو عوض کنید چون تعصب بیجا مانع از آموختن میشه، اگر هم ناشی از عدم تست سایر اعضا خانواده لینوکسه توصیه میکنم چند توزیع دیگه رو تست کنید وبعد در این باره قلم فرسایی نمایید.

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
همیشه صحبت از پایداری شده ولی هیچ موقع قبل از بحث تعریفی از پایداری(چه با پارامترهای متغیر و نسبی، چه ثابت) نشده. بهتره اول بگیم پایداری یعنی چی و بعد این توزیع رو بکوبیم تو سر اون یکی توزیع!!!  ;)

نقل‌قول
توصیه میکنم چند توزیع دیگه رو تست کنید وبعد
خوب بعد از تست چندتا توزیع با چه ملاکهایی بنشینیم بگیم این پایدار بود، این یکی نبود، کدوم پایدارتر از کدوم یکی بود...

گوگل برای homepageش از debian استفاده میکنه و ویکی‌پدیا سرورهاشو روی اوبونتو بناکرده. هرکدوم برای خودشون دلایلی دارن لابد. همیشه یک نظر ثابت و قطعی وجود نداره. اول بگیم پایداری چیه تا بعدش.
----------------------------------------------------------

« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1390، 04:37 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
دوست گلم نمیدونم چرا شما اصرار دارید که اوبونتو رو یک سیستم عامل بسیار پایدار معرفی کنید !!!!!

دوست گلم نمیدونم چرا شما اصرار دارید که اوبونتو رو یک سیستم عامل بسیار پایدار معرفی نکنید !!!!!

نقل‌قول
اگر این حرف شما ناشی از تعصب بیجاست باید عرض کنم کمی رویکرد و دیدگاهتون رو عوض کنید چون تعصب بیجا مانع از آموختن میشه، اگر هم ناشی از عدم تست سایر اعضا خانواده لینوکسه توصیه میکنم چند توزیع دیگه رو تست کنید وبعد در این باره قلم فرسایی نمایید.

شما از کجا میدونید من تست نکردم؟لااقل خودم از بک ترک 2 تا 5 (از کادی ای تا گنوم) رو باهاش کار کردم.فدورا رو هم دارم باهاش کار میکنم.(البته اینا ویندوزی هستن!!!)
فک کنم شما اصلا با ابونتو مشکل دارید؟میگید نه؟پس اینجا رو هم نگاه کنید؟

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,22997.0.html

دبیان خودش تا جایی که من دیدم فروم داره.می تونید افتخاراتتون رو اونجا مطرح کنید.

جاهایی که ابونتو به عنوان سرور استفاده میشود
و ما میطوانیم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 27 امرداد 1390، 04:58 ب‌ظ »
شما از کجا میدونید من تست نکردم؟لااقل خودم از بک ترک 2 تا 5 (از کادی ای تا گنوم) رو باهاش کار کردم.فدورا رو هم دارم باهاش کار میکنم.(البته اینا ویندوزی هستن!!!)
فک کنم شما اصلا با ابونتو مشکل دارید؟میگید نه؟پس اینجا رو هم نگاه کنید؟

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,22997.0.html

دبیان خودش تا جایی که من دیدم فروم داره.می تونید افتخاراتتون رو اونجا مطرح کنید.

جاهایی که ابونتو به عنوان سرور استفاده میشود
خوب با این شرح حال شما یک متعصب به اوبونتو هستید و جایی برای بحث نمیمونه ...

همیشه صحبت از پایداری شده ولی هیچ موقع قبل از بحث تعریفی از پایداری(چه با پارامترهای متغیر و نسبی، چه ثابت) نشده. بهتره اول بگیم پایداری یعنی چی و بعد این توزیع رو بکوبیم تو سر اون یکی توزیع!!!  ;)
خوب بعد از تست چندتا توزیع با چه ملاکهایی بنشینیم بگیم این پایدار بود، این یکی نبود، کدوم پایدارتر از کدوم یکی بود...

گوگل برای homepageش از debian استفاده میکنه و ویکی‌پدیا سرورهاشو روی اوبونتو بناکرده. هرکدوم برای خودشون دلایلی دارن لابد. همیشه یک نظر ثابت و قطعی وجود نداره. اول بگیم پایداری چیه تا بعدش.

دقیقا، اول باید پایداری تعریف بشه و بعد سراغ مقایسه توزیع ها رفت.
قطعا من و یا هر کس دیگه تعریفی از پایداری داره و طبق اون توزیع ها رو قیاس میکنه.
البته اینجا جای بحث و تفصیل پایداری نیست چون از بحث اصلی منحرف میشه. یه تاپیک باز کنید تا بشینیم و یه دل سیر در مورد مبانی پایداری با هم صحبت کنیم  :D

با این تفاسیر فکر کنم بهتره این بحث رو در جای دیگه دنبال کنیم و نزاریم تاپیک جاری به انحراف کشیده بشه ...
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1390، 05:01 ب‌ظ توسط javandata »

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
منم فقط میخوام نظرم رو بگم و جواب کسی که سوال پرسیده رو بدم و با کس دیگه ای هم بحثی ندارم. تعریف من از پایداری به تجربه شخصیم برمیگرده و نه چیز دیگه.

منم فکر میکنم دبیان پایدارتره و برای این دوست نیمه تازه کارمون LMDE یا LXDE رو توصیه میکنم که بر اساس دبیان هستن و خیلی هم پایدار هستن. مخصوصا که LXDE تازه دیروز منتشر شده و کلی از ایرادهای قبلیش رو برطرف کرده. من اصولا طرفدار توزیع های rolling هستم چون اگه ایرادیم تو این توزیع ها پیش بیاد به زودی رفع میشه.

1. دست اندکارای اوبونتو خیلی کرنلو الکی پچ امنیتی میکنن و آخرش چیز هچل هفتی از آب در میارن که به اندازه کافی تست نشده و کلی ایراد داره.

2. یکی از دلایل پایداری دبیان اینه که برای انتشار نسخه پایدارش به هیچ وجه عجله ای ندارن و وقتی که اماده باشه این کارو میکنن. لینک زیر هم نمودار ایرادهایی هست که گزارش شده و وضعیت روزانه دبیان هست که چندتا باگ رو رفع کردن و چندتا باگ اضافه شده. وقتی که این نمودار به پایین ترین حد خودش برسه نسخه پایدار دبیان منتشر میشه. این درحالی هست که توزیع هایی مثل فدورا و اوبونتو خودشونو به یه برنامه زمانبندی خاص ملزم کردن و گاهی تو اون فرصت ایرادهایی برطرف نمیشه.

این دوستمون اگه میخواد دیگه خیلی پایدار باشه میتونه از نسخه پایدار دبیان استفاده کنه که خیلی توصیه نمکنم چون برنامه هاش یکم قدیمی هستن.
http://bugs.debian.org/release-critical/

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 27 امرداد 1390، 11:02 ب‌ظ »
مرسی دوستان عزیز
من چون سیستم خوابیده بود و توی دی وی دی های کینگ توزیع اوبونتو 10.04 بود این توزیع را نصب کردم
یک مدت کار کنم بعد میرم سراغ دبیان به نظر دبیان برای افراد حرفه ای مناسب هست نه من که تازه کار هستم

فقط نمیدونم چرا موقع نصب از من نپرسید که چه بسته هایی را نصب کنم !!!!
محیط KDE هم نداره ! البته بهتر چون من به Gnome عادت کردم

فقط یک مشکل بزرگ دارم !
http://forums.technotux.org/viewtopic.php?f=8&t=20789
این درست نشه نمیتونم VirtualBox نصب کنم
« آخرین ویرایش: 27 امرداد 1390، 11:10 ب‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *

نقل‌قول
مرسی دوستان عزیز
من چون سیستم خوابیده بود و توی دی وی دی های کینگ توزیع اوبونتو 10.04 بود این توزیع را نصب کردم
یک مدت کار کنم بعد میرم سراغ دبیان به نظر دبیان برای افراد حرفه ای مناسب هست نه من که تازه کار هستم

بخاطر سایر افرادی که بعدا ممکنه بخوان این متن رو بخونن این پست رو دادم و همچنین افرادی که فک میکنن توی جنگ پایداری در ابونتو پیروز شدن.

نقل‌قول

چندتا لینک دیدم حیفم اومد که نذارم:

مقایسه ابونتو و دبیان (در سال 2006):

فقط کنم سال 2006 تازه اسم ابونتو راه افتاده بود.

منبع خبر:
http://www.linuxinsight.com/ubuntu_vs_debian_this_is_amazing.html

عکس:

اینم هم به گفته نویسندش 5 دلیل برتری دبیان بر ابونتو است: (نقدی از طرف من بروی این مطلب )

http://www.internetling.com/2008/07/30/5-reasons-to-choose-debian-linux-over-ubuntu-linux/

(البته خود نویسنده ادعا میکنه که از هر دو استفاده میکنه و راضی هم هست ولی بنا به این دلیل دبیان بهتره)

1) پایداری و امنیت:
شاید بشه ادعا کرد که دبیان پایدارتر باشه خوب طبیعی سیستم عاملی هر چند سال یکبار بیرون داده میشه زمان بیشتری صرف رفع عیب و گزارش باگها پیدا میکنه(درک کنید ابونتو چند سال بیشتر نیست که اومده ولی تاریخچه دبیان رو بخونید! ) از اون طرف هم باید منتظر بمونید که کی نسخه آپدیت شده بیرون بیاد.با توجه به تاریخچه دبیان یکی از ضعف های بزرگش همین قدمت طولانیشه که با این داشتن همچین اعتباری ، در سال 2006 در مقابل ابونتویی که پیشینه کمی داشته با اینقدر ریزش مواجه شده و همچین خفتی رو متحمل میشه.(تا این حد که کاربران ابونتو رو در چند سال آینده نزدیک به 200 میلیون کاربر تخمین زدن.تو لینک های خبری هست).
بحث امنیت در همه سیستم عامل های اپن سورس دنیا مطرح است و تا حدود زیادی هم بهتر از ویندوزه؟در صورتی که Customize نشن همه در یک سطح امنیتی هستند.
فقط وقتی میشه از امنیت سروری (نه دسکتاپ) حرف زد که خود سیستم عامل توسط اشخاص متخصص Customize (شخصی سازی بشه) که توی دنیا فقط 2 کشور توانایی این کار رو دارند.(یکی کشور هندوستانه از نطر برنامه نویسی خیلی قوی هستند و یکی دیگش یادم نمیاد.ببخشید.(حالا برید واسه مدیرگروهتون تعریفش کنید.)
(نمونش هم همین سهمیه بندی بنزین بود که دیتابیس (بخش نرم افزاری ) رو هندی ها  پیاده سازی  کردند و بخش سخت افزاری رو دادند به چینی ها )

نقل‌قول
1. دست اندکارای اوبونتو خیلی کرنلو الکی پچ امنیتی میکنن و آخرش چیز هچل هفتی از آب در میارن که به اندازه کافی تست نشده و کلی ایراد داره.

البته نمیدوننم این دوستمون توانایی بهینه سازی هسته لینوکس رو از کجا آورده که همچین ادعایی در مورد هسته ابونتو داره؟؟!!

2-مخازن رایگان
دلیل بیشتر بودن مخازن دبیان همون بیشینه بلندشه که باید هم نرم افزارهای بیشتری داشته باشه.پس دلیل منطقی نیست برای مقایسه با سیستم عاملی که قدمت خیلی کمتری داره.شاید بیشتر بودن نرم افزارهای رایگان رو بشه برتری بر ابونتو دانست.همین.

3-معماری خاص پردازنده (بطور خلاصه)
مگه شما از چه معماری استفاده میکنید که ابونتو جوابگو نیست.؟
لیستی از معماری های متناسب با پردازنده رو ذکر کرده که خیلی از شما ها دلیلی به استفاده از انها ندارید و شاید مصارف خاص دارند یا قبل داشتند.و این مزیت نیست.بیشتر برای زمان های گذشته بود که محدودیت سخت افزاری ( بخصوص رم ) وجود داشت نه الان؟!

4-کونیکال از ابونت پشتبانی میکند؟!!
ادعا کرده یکی از عیب های ابونتو اینه که یک کمپانی ازش حمایت میکنه.!!!
(چه دلیله؟)

5-ساده بودن (ساده تر بودن)
واقعا از ابونتو ساده تر هم هست؟

در پایان باید بگم ابونتو نسخه سرور داره و قرار نیست نسخه دسکتاپ ابونتو رو با دبیان مقایسه کنید.دبیان رو باید با نسخه سرور ابونتو مقایسه کنید.یکی از دلایل بهتر بودنش همون لینکیه  که توی پست قبلیم دادم و با زوم کردن روی صفحه بیشتر متوجهه بزرگی و توسعه ابونتو میشد.
هر چند که این ، همه سرورهای ابونتو نیست....که با اجازه صاحب سرور نمایش داده میشن.
ابونتو فعلا قدمت کمی داره به همین خاطر بعضی ها دم از پایداری میزنن.فعلا سیاست ابونتو اینه که نسخه های زمانبندی شده و متوالی بیرون بده و نسخه های LTS  رو بخاطر همین بحث پایداری بیرون میده.
از ویندوز xp  که بنجل تر نداریم خیلی ها هستند 3 یا 4 سال یک بار ویندوز عوض میکنن  چون کار با سیستم عامل رو خوب بلدن و مداوم سیستم رو آپدیت میکنن بعضی ها هم دبیان پایدار رو ماه با ماه حذف میکنن و دوباره نصب میکنن.!!!

یک نکته:

On the other end of the spectrum, Slackware Linux, Gentoo Linux and FreeBSD are more advanced distributions that require plenty of learning before they can be used effectively. openSUSE, Fedora, Debian GNU/Linux and Mandriva Linux can be classified as good "middle-road" distributions. CentOS is an enterprise distribution, suitable for those who prefer stability, reliability and long-term support over cutting-edge features and software

کلمه stability فقط برای CentOS  به کار رفته نه سیستم عامل دیگه.پایداری در دبیان امری نسبی نسبت به سایر سیتم عامل هاست.
منبع:
http://distrowatch.com/dwres.php?resource=major

نقل‌قول
دوستای تازه کارمون باید یه  مدت یکی -دوساله با سیستم عامل کار کنن تا آشنا بشن تا مثه این دوستمون من درآورد از خودتون حرف در نیارید.مگه شما چقدر سیستم عامل خوندید؟!

(توی کامنت ها مطالب کاربران هم قابل تامل است)

« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1390، 08:35 ب‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 28 امرداد 1390، 11:26 ب‌ظ »
وای چه پست بلند بالایی؛ شما با ادامه دادن این بحث در تاپیک جاری نشون دادید به هیچ وجه برای نویسنده اصلی تاپیک که دنبال یافتن یه جواب بود (و خدا رو شکر اینطور که معلومه اون رو پیدا کرده) و بقیه مخاطبان ارزش قائل نیستید.

عزیزم متن زیر رو بخون :
Google Trends analyzes a portion of Google web searches to compute how many searches have been done for the terms you enter, relative to the total number of searches done on Google over time. We then show you a graph with the results – our Search Volume Index graph.

برای مطالعه بیشتر ادامه اش رو در پیوند زیر مطالعه کن :
http://www.google.com/intl/en/trends/about.html#18

آیا این معیار مناسبی برای سنجش پایداریه ؟ باید بدونید که این معیار قطعا ملاک مناسبی برای این منظور نیست بله معیاری برای سنجش مواردی مثل محبوبیته (این مبحث خودش نیاز باز کردن یه تاپیک دیگه داره)
وقتی منطق شما اینطوریه اگر با قیاس صوری هم مسائل رو به شما ارائه کنن در پذیرشش مشکل خواهید داشت.

اگر باورتون اینه که اوبونتو در پایداری بی رقیبه وقتی یه مشتری برای راه اندازی سرور بهتون مراجعه کرد (البته اگر در کار شبکه هستید) با اوبونتو اون رو براش راه اندازی کنید. ما هم دلمون رو به دبیان دره پیت و نا کارامدمون خوش می کنیم.  

بزارید من کرسی خودم رو اینطوری ترک کنم:
دوستان اوبونتو از دبیان سرچ بیشتری در گوگل داشته و چون گوگل منبع معتبری برای ارزیابی پایداری سیستم عامل هاست نتیجه آن خواهد بود که اوبونتو پایدارتره.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 11:19 ق‌ظ توسط javandata »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
وای چه پست بلند بالایی؛ شما با ادامه دادن این بحث در تاپیک جاری نشون دادید به هیچ وجه برای نویسنده اصلی تاپیک که دنبال یافتن یه جواب بود (و خدا رو شکر اینطور که معلومه اون رو پیدا کرده) و بقیه مخاطبان ارزش قائل نیستید.

من قضاوت در این مورد رو به خود دوستان واگذار میکنم.من به همه افراد این فروم ایمان دارم و همچنین به راهی که انتخاب کردم.پس جایی بحثی باقی نمی مونه.
فک کنم بهتره به جای منحرف کردن بحث با دلیل و برهان صحبت کنیم.

نقل‌قول
آیا این معیار مناسبی برای سنجش پایداریه ؟ باید بدونید که این معیار قطعا ملاک مناسبی برای این منظور نیست بله معیاری برای سنجش مواردی مثل محبوبیته (این مبحث خودش نیاز باز کردن یه تاپیک دیگه داره)
وقتی منطق شما اینطوریه اگر با قیاس صوری هم مسائل رو به شما ارائه کنن در پذیرشش مشکل خواهید داشت.

فقط معیار سنجش پایداری رو دویاره براتون تکرار میکنم: (چون احتمال میدم تحت تاثیر پست قبلی شوکه شدید و ناراحت هستید که نمی تونید خوب جواب بدید.به هر حال طبیعیه)

On the other end of the spectrum, Slackware Linux, Gentoo Linux and FreeBSD are more advanced distributions that require plenty of learning before they can be used effectively. openSUSE, Fedora, Debian GNU/Linux and Mandriva Linux can be classified as good "middle-road" distributions. CentOS is an enterprise distribution, suitable for those who prefer stability, reliability and long-term support over cutting-edge features and software

کلمه stability فقط برای CentOS  به کار رفته نه سیستم عامل دیگه.پایداری در دبیان امری نسبی نسبت به سایر سیستم عامل هاست.
منبع:

http://distrowatch.com/dwres.php?resource=major

امری نسبی است یعنی چی؟یعنی دبیان نسبت به فدورا و ابونتو ... پایدارتر است.دلیلش هم مشخص بود.(پست قبلیم رو مطالعه کنید)

با تشکر
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 12:50 ق‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم