انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در پسورد pppeconfig  (دفعات بازدید: 9382 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
مشکل در پسورد pppeconfig
« : 18 مهر 1386، 12:00 ق‌ظ »
سلام. من در اوبنتو تلاش کردم از طریق مودم اترنت adsl به اینرتنت متصل بشم. در ترمینال خط زیر رو تایپ کردم
sudo pppeconfig
پسورد خواسته شد. اما هر چیزی و هر کاراکتری میزنم در پسورد وارد نمیشه. اصلا نشانگر حرکت نمیکنه! انگار کیبورد هیچ چیزی تایپ نمیکنه!
مشکل از کجاست؟ و آیا راهی که رفتم درسته؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: مشکل در پسورد pppeconfig
« پاسخ #1 : 18 مهر 1386، 12:43 ق‌ظ »
برای پیکیر بندی اتصال adsl دستورو اشتباه زدید! این رو بزنید:
sudo pppoeconf
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 18 مهر 1386، 12:47 ق‌ظ »
من هم مودم ADSL اترنت دارم ولی اصلاً نیازی به استفاده از pppeoconf نیست. کافیه که setting لازم رو در کارت شبکه وارد کنید و به اینترنت وصل بشید !!!! به همین سادگی !!!!
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 18 مهر 1386، 09:58 ق‌ظ »
من هم مودم ADSL اترنت دارم ولی اصلاً نیازی به استفاده از pppeoconf نیست. کافیه که setting لازم رو در کارت شبکه وارد کنید و به اینترنت وصل بشید !!!! به همین سادگی !!!!

دستور رو درست زده بودم. اینجا اشتباهی تایپ کردم! آق سید مهدی میشه درست توضیح بدی چجوری تنظیم کنیم این کارت شبکه رو؟ از کجا و ریز به ریز بنویس. آخه اوبنتو اولین تجربه اپن سورس من هست! ممنون.

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
« پاسخ #4 : 18 مهر 1386، 02:38 ب‌ظ »
پسورد خواسته شد. اما هر چیزی و هر کاراکتری میزنم در پسورد وارد نمیشه. اصلا نشانگر حرکت نمیکنه! انگار کیبورد هیچ چیزی تایپ نمیکنه!

وقتی پسورد رو وارد میکنی، اصولا نشون داده نمیشه. یعنی اینطوری نیست که جاش ستاره بزاره . مکان نما هم تکون نمیخوره.شما فقط پسورد رو وارد کن،‌بعد enter رو بزن.
اگه درست زده باشی که انجام میشه. اشتباه هم بزنی میگه اشتباه زدی، دوباره وارد کنید!

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 18 مهر 1386، 05:42 ب‌ظ »

وقتی پسورد رو وارد میکنی، اصولا نشون داده نمیشه. یعنی اینطوری نیست که جاش ستاره بزاره . مکان نما هم تکون نمیخوره.شما فقط پسورد رو وارد کن،‌بعد enter رو بزن.
اگه درست زده باشی که انجام میشه. اشتباه هم بزنی میگه اشتباه زدی، دوباره وارد کنید!

درسته. بعدا پی بردم به این موضوع! اما موضوع اینترنت هنوز حل نشده. چون من چندبار دستورات مختلف رو زدم فکر کنم قاطی کرده. الان به این روش عمل میکنم.
sudo pppoeconf رو اجرا میکنم. میگه یک ابزار اترنت رو شناخته. yes رو میزنم ولی بعد از لود کردن پیغام میده pppo شما در حال استفاده است یا یه همچین چیزی! دیگه دارم نا امید میشم! اگه این سید مهدی اون روش شبکه رو بگه شاید امیدوار بشم.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #6 : 18 مهر 1386، 05:43 ب‌ظ »
کارت شبکه رو که نباید دستکاری کنی! منظور سید مهدی جان مودم بود فکر کنم! باید مودم رو وصل کنی و توی آدرس بار فایرفاکس بجای آدرس بنویسی 10.0.0.2 (برای خیلی از مودمها در حالت عادی اینه) و تنظیمات رو اونجا اعمال کنی! البته کمی ممکنه پیچیده باشه و برای دسترسی به این آدرس هم باید یوزر/پس داشته باشی که حتما توی کاتالوگ مودمت هست.

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 18 مهر 1386، 05:48 ب‌ظ »
کارت شبکه رو که نباید دستکاری کنی! منظور سید مهدی جان مودم بود فکر کنم! باید مودم رو وصل کنی و توی آدرس بار فایرفاکس بجای آدرس بنویسی 10.0.0.2 (برای خیلی از مودمها در حالت عادی اینه) و تنظیمات رو اونجا اعمال کنی! البته کمی ممکنه پیچیده باشه و برای دسترسی به این آدرس هم باید یوزر/پس داشته باشی که حتما توی کاتالوگ مودمت هست.
mohi جان مودم من روتور  Planet ADE-3110 هست. کاتالوگش رو متاسفانه گم کردم. میتونی بفهمی یوزرو و سپوردش چی هست؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #8 : 18 مهر 1386، 05:52 ب‌ظ »
100% میتونم بهت بگم! چون مال خودم هم دقیقا همینه!  ;) یوزر نیم admin و رمز هم epicrouter هست!  ;D

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 18 مهر 1386، 05:55 ب‌ظ »
100% میتونم بهت بگم! چون مال خودم هم دقیقا همینه!  ;) یوزر نیم admin و رمز هم epicrouter هست!  ;D
چه تصادفی  ;) حالا میدونستی منم یه mohi ام ؟  ;D مرسی آقا. ولی ای کاش تنظیماتش رو هم میگفتی حالا که مثل مال خودت هست که من رفتم اوبنتو قاطی نکنم مجبور شم برگردم این خراب شده!
در ضمن از پاسخگویی برقیت هم ممنونم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #10 : 18 مهر 1386، 09:36 ب‌ظ »

من برای وصل شدن به اینترنت توسط ADSL هیچ settingای به جز وارد کردن IP و Gateway و subnet mask در کارت شبکه ام ندارم !!! مودمم از نوع روتر اترنت هست و برای وصل شدن به اینترنت حتی dial هم نمی کنم. به محض اینکه کامپیوتر بوت می شه خودش به اینترنت وصل هست تا زمانی که بخوام shutdown کنم.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 18 مهر 1386، 11:22 ب‌ظ »
ایول به خودم. الان تو اوبنتو هستم! و بعد از اینکه فارسی رو راه انداختم اومدم تستش بزنم. میبینم که حله!  :)
فقط این فونت ‍یش فرضی که نشون داده میشه همچین به دلم نمیچسبه. چجوری میشه فونت تاهوما رو مثل ویندوز اینجا داشت؟ میدونم مربوط به این تا‍یک نمیشه. خب راهنماییم کنید به تا‍یک مربوطه  ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #12 : 18 مهر 1386، 11:50 ب‌ظ »
آقا تبریک میگم! خیلی پشتکار دارید! برای فونت هم خیلی راحت میتونستید جستجو کنید که من این کار رو براتون انجام دادم! ;)  http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?action=search2

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #13 : 19 مهر 1386، 12:28 ق‌ظ »
آقا تبریک میگم! خیلی پشتکار دارید! برای فونت هم خیلی راحت میتونستید جستجو کنید که من این کار رو براتون انجام دادم! ;)  http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?action=search2
آیا شما فراموش کرده اید که دنبال چه چیزی می گردید؟  ;)
http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=745.0 و یا
sudo apt-get install msttcorefonts
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #14 : 19 مهر 1386، 10:48 ب‌ظ »
من برای وصل شدن به اینترنت توسط ADSL هیچ settingای به جز وارد کردن IP و Gateway و subnet mask در کارت شبکه ام ندارم !!! مودمم از نوع روتر اترنت هست و برای وصل شدن به اینترنت حتی dial هم نمی کنم. به محض اینکه کامپیوتر بوت می شه خودش به اینترنت وصل هست تا زمانی که بخوام shutdown کنم.
[/quote]
با سلام
این مورد معمولا تو شبکه آفتاب وجود داره . یعنی فقط کانفیگ کردن خود مودم کافیه . حتی یه مرد لبتاب که یکی از بچه ها برده بود یه شرکت فقط کابل شبکه رو زده بود و بدون هیچ کانفیگی به اینترنت وصل شده بود (تو ابونبو)