انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در پسورد pppeconfig  (دفعات بازدید: 9390 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
پاسخ به: مشکل در پسورد pppeconfig
« پاسخ #15 : 19 مهر 1386، 11:29 ب‌ظ »
آقا تبریک میگم! خیلی پشتکار دارید! برای فونت هم خیلی راحت میتونستید جستجو کنید که من این کار رو براتون انجام دادم! ;)  http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?action=search2
آیا شما فراموش کرده اید که دنبال چه چیزی می گردید؟  ;)
http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=745.0 و یا
sudo apt-get install msttcorefonts
من این دستور رو اجرا میکنم این خطا رو میده:
Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
Package msttcorefonts is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
E: Package msttcorefonts has no installation candidate

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #16 : 19 مهر 1386، 11:33 ب‌ظ »
در ضمن من خیلی از این بسته ها رو که میخوام نصب کنم. مثلا از اینجا:
http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide/AddOnApplications#head-dca92da955e09bf5ea4b7b5e77a2683c3f297e65
فرض کنید سه تا بسته جاوا- فلش و pdf. این دستورات رو در ترمینال ک‍بی بیست میکنم اما تو همشون همچین خطایی میده:
 Couldn't find package ...
یه جای کار میلنگه! کجاست؟

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #17 : 19 مهر 1386، 11:45 ب‌ظ »
http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide/AddOnApplications#head-dca92da955e09bf5ea4b7b5e77a2683c3f297e65
فرض کنید سه تا بسته جاوا- فلش و pdf. این دستورات رو در ترمینال ک‍بی بیست میکنم اما تو همشون همچین خطایی میده:
مطمئن هستید که مخازنتون رو کامل کردین ؟ -> http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide/Repositories

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 20 مهر 1386، 12:07 ق‌ظ »
مطمئن هستید که مخازنتون رو کامل کردین ؟ -> http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide/Repositories

نه! کامل نکرده بودم. کاملش کردم. الان دارم بسته envy رو نصب میکنم! مرسی

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #19 : 20 مهر 1386، 12:28 ق‌ظ »
 :) ;)

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 20 مهر 1386، 09:51 ق‌ظ »
آقا من اعصابم خرابه شدید!
دیروز pppoeconf رو تنظیم کردم. امروز اومدم برم اینترنت نمیره! اصلاً تماسی برقرار نیست. pon dsl-provider رو میزنم هیچ توفیری نداره! poff رو میزنم که قطعش کنم میگه nothing stopped. جالبه دوباره pppoeconf رو اجرا میکنم و تنظیم میکنم. همون کارهایی که دیروز کردم و اینرنت برقرار شد. امروز نمیشه! واقعاً کفرم در اومد. مگه تو تنظیمات این نیست که هر وقط اوبنتو بوت شد خودکار کانکشن برقرار بشه؟ پس کو؟!
شمایی که میگی روتور رو فقط تنظیم کردی. چجوری تنظیم کردی؟
 ](*,)

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #21 : 20 مهر 1386، 12:15 ب‌ظ »
برای من کافیه که فقط برای کارت شبکه ام IP و DNS و Gateway و SubnetMask ست کنم. همین و بس !!!! هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدم. در اصل من شبکه کوچیک خونگی با چند تا کامپیوتر راه انداختم. NAT درست کردم.

اگه از داخل browser آی پی روتر رو وارد کنم که یه پنجره username و password ظاهر می شه که اونها رو هم وارد می کنم. حالا پنجره setting روتر جلوم هست ولی لازم نیست هیچ تغییری توش بدم چون روز اول که از طرف ISP اومدن برای نصب مودم، خودشون setting های لازم رو برای مودم انجام دادن و دیگه لازم نیست هیچ تغییری توش بدم.

کانکشن ADSL شما از نوع pppoe هست ؟ یعنی از این مودم هایی دارید که برای وصل شدن نیاز هست که براش کانکشن بسازید (pppoeconf) و  dial کنید تا به اینترنت وصل بشید ؟؟

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 20 مهر 1386، 12:25 ب‌ظ »
برای من کافیه که فقط برای کارت شبکه ام IP و DNS و Gateway و SubnetMask ست کنم. همین و بس !!!! هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدم. در اصل من شبکه کوچیک خونگی با چند تا کامپیوتر راه انداختم. NAT درست کردم.

اگه از داخل browser آی پی روتر رو وارد کنم که یه پنجره username و password ظاهر می شه که اونها رو هم وارد می کنم. حالا پنجره setting روتر جلوم هست ولی لازم نیست هیچ تغییری توش بدم چون روز اول که از طرف ISP اومدن برای نصب مودم، خودشون setting های لازم رو برای مودم انجام دادن و دیگه لازم نیست هیچ تغییری توش بدم.

کانکشن ADSL شما از نوع pppoe هست ؟ یعنی از این مودم هایی دارید که برای وصل شدن نیاز هست که براش کانکشن بسازید (pppoeconf) و  dial کنید تا به اینترنت وصل بشید ؟؟

بله. من تو ویندوز کانکشن میسازم و باید dial up کنم! مدلش رو گفتم Planet ADE-3110 مودم روتور اترنت هست. من همه تنظیمات مودم رو که تو ویندوز انجام داده بودم اومدم رو اوبنتو دیدم که همون تنظیمات هست! البته به gateway شک دارم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #23 : 20 مهر 1386، 12:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
بله. من تو ویندوز کانکشن میسازم و باید dial up کنم! مدلش رو گفتم Planet ADE-3110 مودم روتور اترنت هست.
مودم شما اترنت هست ولی روتر نیست ! روتر به اون مودم هایی می گن که سخت افزار داخلی دارن و می شه setting مربوط به شبکه (یعنی IP و DNS server و ...) رو  توش وارد کرد. همچنین قابلیت اتصال به WAN و راه انداز DHCP داخلی دارن. یعنی مستقیماً خودش به اینترنت وصل میشن و نیازی به فعال سازی از طریق سیستم عامل رو ندارند. هر کامپیوتر هم که بخواد از سرویس این روتر استفاده کنه کافیه که با توجه به اطلاعات تنظیم شده برای IP داخلی اون مودم، برای سیستم خودش IP تنظیم کنه. این نوع مودم ها در اصل مودم نیست، روتر هستند. ولی اینکه شما می گید در داخل ویندوز نیاز به ایجاد کانکشن VPN داشتید یعنی اینکه از نوع pppoe هست و مودم شما روتر نیست (یعنی کارت شبکه داخلی نداره و قابلیت اختصاص دادن آی پی و ... رو نداره). برای این جور مودم ها لازم هست که هربار که می خواهید به اینترنت وصل بشد دستور اتصال به اینترنت رو اجرا کنید (تو ویندوز Dial کردن کانکشن VPN و در داخل اوبونتو استفاده از pppoeconf )

آفلاین hosseinian

• Newbie
  • *
« پاسخ #24 : 20 مهر 1386، 12:39 ب‌ظ »
ولی روی مودم نوشته ADSL Modem Router !!!
شاید من بلد نیستم تنظیماتش رو انجام بدم! یا اینکه هم میشه دستی dial up‌ کرد هم میشه خودکار وصل بشه و من دستی dial up میکنم!؟

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #25 : 20 مهر 1386، 10:02 ب‌ظ »
آقای حسینیان شما باید تنظیمات رو توی مودم وارد کنید. توی آدرس بار فایرفاکس بزنید 10.0.0.2 و یوزر/پس رو وارد کنید و در قسمت دوم، در قسمت lan گزینه‌ی IPV0 رو انتخاب کنید و نام کاربر/رمز رو وارد کنید و بیقیه تنظیمات رو هم تلفنی از ISP بپرسید. حتی میتونید مودمو ببرید ISP براتون تنظیم کنه. با این مودم میتونید خیلی راحت‌تر از ویندوز به اینترنت وصل شید. توی کوبونتو روی آیکن سوکت شکل کنار ساعت کلیک میکنید و Connect to dsl-provider و در اوبونتو روی ۲تا مانیتور کوچولوی کنار تقویم همین کار رو انجام میدید.  :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-: