انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تنظیمات صفحات و فونت و سرعت کند  (دفعات بازدید: 3373 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین babakibp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
تنظیمات صفحات و فونت و سرعت کند
« : 29 امرداد 1390، 12:50 ب‌ظ »
با سلام
با کلی ذوق وشوق لینوکس نصب کردم اما اعصابمو شدید به هم ریخته
از نظر یوزر فرندلی بودن واقعا ضعیفه و سردرگم کننده هست مشکلاتی پیش میاد که حتی توی ویندوز بهشون نمیشه گفت مشکل
فونتهای ضعیفی که داره که کلا تمام صفحات سایتها را خیلی زشت نشون میده چند تا خط فرمان گفته بودن تو انجمنها که فونتهارو از ویندوز کپی میکنه که اونها کار نکردن
یکیشون کار کرد و توی همون صفحه ترمینان پسورد خواست که هر چی دکمه هارو زدم چیزی تایپ نشد

مشکل بعدی سرعت خیلی پایین لینوکس هستش که واقعا اعصاب خورد کنه
باور کنید این دو روزه بیشتر از دویست بار مجبور شدم ریاستارت کنم یه جورایی میشه گفت گول خوردم اینو نصب کردم و حالا هم هر چه میگردم نمیتونم یه نمرم افزار پیدا کنم که ببینم سی پی یو ام چقدر داره کار میکنه که بفهمم مشکل از کجاست
یه نرم افزار تو خود اوبنتو بود برای سی پی یو که میگفت اینجا کار نمیکنه
لطفا در مورد مشاده میزان کارکرد سی پی یو و رم راهنمایی کنید و برای برطرفکردن این سرعت پایین سیستم عامل راهنمایی کنید

یه مشکل دیگه ام که دارم اینه که دکمه های مینیمم و ماکزیمم و بستن بالای صفحات توی لینوکس تو  سیستم من سمت چپ هستن و نمیدونم چطور بیارم سمت راست

برای گوش دادن به فایلهای ام پی تری هم مشکل دارم که یک پکیج معرفی کردن دوستان که نود مگابایته و الان دو ساعته داره دانلود میشه  پنج درصد هم پیش نرفته

واقعا نمیتونستن سیستم عامل رو کاربرپسندتر بسازن  ](*,) :oops: :( ](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 12:57 ب‌ظ توسط babakibp »

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
پاسخ به: تنظیمات صفحات و فونت و سرعت کند
« پاسخ #1 : 29 امرداد 1390، 02:09 ب‌ظ »
سلام

دوست عزیز شما تمام مدتی که با سیستم کار می کردید ، احتمالا ویندوز نصب داشتید ! خوب چند سال هست که با ویندوز کار کردید ، انتظار نداشته باشید وقتی لینوکس را نصب می کنید دقیقا مثل ویندوز باشه !
فرض کنید قبلا سوار یک ماشین شیک بودید ! حالا بهتون هواپیما خصوصی دادن اون هم مفت و مجانی و گفتن هر کجا که دوست داری برو ، کارت سوخت هم داره نا محدود ! :D ، میرید سوار میشید میبینید کلی کلید داره و نمیتونید ازش استفاده کنید ، برمیگردید و سوار ماشینتون میشید !!!!!!

لینوکس شبیه به هواپیما است اما نه به سختی هواپیما ! کار کردن با لینوکس راحت هست اما یکم زمان لازم داره ، انتظار نداشته باشید بتونید مثل ماشین هواپیما را هم هدایت کنید !!!

اول یکم با لینوکس آشنا بشید مقالات کوچیک بخونید ، مثلا میگید هرچی پسورد میزنم چیزی تایپ نمیکنه ! خوب این یکی از پایه ای ترین مفاهیم لینوکس است ، اون داره پسورد شما را میگیره اما چیزی چاپ نمیکنه ! این کاملا طبیعی هست ، پسورد را وارد کنید و اینتر بزنید ...

فرمتهایی مثل mp3 یا فرمتهای ویدیویی ، اینها فرمت های آزاد نیستن ! پس بطور پیشفرض کدکهای این فرمت ها توی لینوکس نصب نیست که باید نصب کنید ، فونت هم به همین شکل .

در مورد سرعت لینوکس هم شک نکنید ! همون جریان هواپیما و ماشین هست  ;)

برای نمایش میزان مصرفی cpu توی محیط گرافیکی ، بسته screenlets  را که همین دیروز از یکی از دوستان این انجمن یاد گرفتم نصب کنید ، بعد توی اون دنبال گدجت مناسب بگردید ، نصبش هم اینجوری : sudo apt-get install screenlets

برای بردن کلید های پنجره ها (close , minimize , maximize)  به سمت راست اول Alt+F2 را بزنید (توی محیط گرافیکی) بعد بنویسید gconf-editor و اینتر بزنید ، پنجره که باز شد این مسیر را درون نرم افزار باز شده دنبال کنید:
apps/metacity/general
از سمت راست button_layout را انتخاب کنید و مقدار آن را به :
menu:maximize,minimize,close
تغییر دهید.

اینکه میتونید همه چیز را بدون مشکل از اینترنت بگیرید یک نعمت هست ! خوب میتونید از کسی که داره سیدیش را بگیرید !
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 04:15 ب‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #2 : 29 امرداد 1390، 02:48 ب‌ظ »
نقل‌قول
مشکل بعدی سرعت خیلی پایین لینوکس هستش که واقعا اعصاب خورد کنه
این دو روزه بیشتر از دویست بار مجبور شدم ریاستارت کنم
؟؟؟
میشه توضیح بدید یعنی چی؟
نقل‌قول
لطفا در مورد مشابه میزان کارکرد سی پی یو و رم راهنمایی کنید
رابط گرافیکی:
System> Administration> System Monitor> "Resources" tab
رابط غیرگرافیکی:
ترمینال رو باز کنین و این دستور رو بزنین:
topو برای خروج از این مد، حرف Q رو بزنین.
و می‌تونین هم screenlets رو نصب کنین که یک gadget داره به اسم Sysmonitor که می تونین add کنین به دسکتاپ تا کارکرد سی پی یو و RAM همیشه جلوی چشمتون باشه.
-------------------
درباب فونت فقط کافی بود یک سرچ توی همین انجمن می‌کردین:
برید توی Home و Ctrl+h
بگردید دنبال fonts. و اگه نبود یک پوشه با همین نام بسازید(به نقطه‌ی اولش دقت کنین)
بعد فونتهای ویندوزی(توی پوشه‌ی Fonts از Control-Panel ویندوز) و همین‌طور B-Fontها رو کپی کنید توی این پوشه. تمام.
sudo apt-get install screenlets
نقل‌قول
یه مشکل دیگه ام که دارم اینه که دکمه های مینیمم و ماکزیمم و بستن بالای صفحات توی لینوکس تو  سیستم من سمت چپ هستن و نمیدونم چطور بیارم سمت راست
یک راه که دوستمون گفتن و راه دم‌دستی تر این که تم دسکتاپ رو عوض کنین:
Right-Click on desktop
Change dektop background
Theme tab

نقل‌قول
واقعا نمیتونستن سیستم عامل رو کاربرپسندتر بسازن
کاربرپسند بودن نباید با مفاهیم نرم‌افزار آزاد در تضاد بیافته!
اگه کاربرپسند بودن یعنی لقمه‌ی آماده، پس باید رفت سراغ ویندوز کرک شده که ام‌پی‌تری پخش کنه، B-فونتها رو داشته باشه، پیدی‌اف خوان روش از قبل نصب شده باشه و...!!!
اگه کاربرپسند بودن یعنی شخصی سازی(اون هم تا بی‌نهایت)، پس فقط گنو/لینوکس.

نقل‌قول
از نظر یوزر فرندلی بودن واقعا ضعیفه و سردرگم کننده هست مشکلاتی پیش میاد که حتی توی ویندوز بهشون نمیشه گفت مشکل
شما وقتی یک وسیله الکتریکی میخرید همون اول میزنید به برق و برو که رفتیم یا اول راهنمای توی جعبه اش رو مطالعه میکنین.
کم-کم، یکم پیش آگاهی و...

نقل‌قول
یکیشون کار کرد و توی همون صفحه ترمینال پسورد خواست که هر چی دکمه هارو زدم چیزی تایپ نشد
همونطور کهدوستمون هم پاسخ دادن این به دلایل امنیتی است دیگه.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 03:09 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1322
« پاسخ #3 : 29 امرداد 1390، 02:49 ب‌ظ »
برای دیدن میزان استفاده از CPU و RAM
System> admin...>top
mp3 و movies
VLC و smplayer

آفلاین babakibp

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 29 امرداد 1390، 04:23 ب‌ظ »
سلام مجدد
ممنون از توضیحات همتون
من کلی در رابطه با شیوه نصب خوندم تا به مشکل نخورم و خوب نصب کردم
اما بعد از نصب فارسی نویس نداشتم و مدام سیستم هنگ میکرد که الانم میکنه و کلی اعصابم به هم ریخت
خلاصه این که همه چیز به هم خورده بود و عصبی بودم
البته این خیلی جالبه که کلی نرم افزار اپن سورس و کلی نرم افزار رایگان دم دست است اما پر کاربرد ترین و کار راهاندازترین نرم افزارها توی جامعه ما ویندوزی هستن مثل آفیس که این خیلی بده.
در مورد یوزر فرندلی بودم منظورم اینه که مثلا وقتی خودم یه نرم افزارهایی را با ویژوال بیسیک مینویسم سعی میکنم اجزاء را طوری توی صفحه نشون بدم که کاربر با راحترین شیوه به همه چیز دست رسی داشته باشه در لینوکس درسته که دست آدم خیلی بازه حتی میشه صفحه کلید را هم شخصی سازی کرد اما وقتی به چینش در ویندوز توجه میکنیم مثلا مای کامپیوتر و یا بخش استارت و بخش لیست برنامه ها و همینطور کنترل پنل یک تفکیک قشنگی را میبینیم که کاربر هر چند تازه کار وقتی با ویندوز مواجه میشه به هیچ وقت وقتی با لینوکس مواجه میشه دچار سر در گمی نمیشه.
البته باید قبول بکنیم که ما حتی توی سوپرمارکت هم میریم ویندوز میبینیم و این برداشت من شاید به خاطر استفاده همگیر ویندوز باشه اما تمام شیرینی اپن سورس بودن لینوکس با سردرگمی که بعد از ورود به این سیستم عامل به کاربر تازه کار رخ میده به تلخی تبدیل میشه.
توی ترمینال هم متوجه بودم که پسوردو نشون نمیده اما مشکل سرعت پی سی من بود که هنگ میکرد.

برسیم به سوالات

اول این که سرعت سیستم از ویندوز هم پاینتره من قدیما یک توزیع دیگه لینوکس را نصب کرده بودم که سرعتش خیلی بهتر بود ولی چون پشتیبان و امکاناتی نداشت پاکش کردم اما الان شدیدا متعجبم که چرا سرعتم انقدر پاییه مثل وقتهایی شده که چندتا کار سنگین با ویندوز انجام میدادیم و میفهمیدیک که باید ویندوزو عوض کرد
الان وقتی مینویسیم حتی نوشته هام هم خیلی آروم تایپ میشه و حتی بالا و پایین بردن صفحه فایرفاکس هم دردسری شده
با اون دستوری که گفتید دیدم وضعیت سی پی یو را
سی پی یو:  متاسفانه کارکردش از پنجاه پایین نمیاد و وقتی مثلا از فایرفاکس استفاده میکنم حتی تا صد هم میرسه و سیستم هنگ میشه

مموری : همیشه بین 60 تا صد هستش مموریم پانصد مگابایتی هستش
سواپ :بهش دو گیگ اختصاص داده بودم و بیشتر نزدیکه صفره

لطفا راهنمایی کنید چطور بار رو از روی سی پی یو کم کنم و به نظر شما کجار کار مشکل داره.

سوالای دیگه ای هم داشتم.

پایتون به صورت پیش فرض نصبه؟اگر آره از کجا باید پیداش کنم؟

لینوکس هم به آنتی ویروس نیاز داره؟

آپدیت منیجر نشون میده که حدود دویست مگ را باید دانلود کنه آیا دانلود این حجم نیازه؟

چیزهایی که توسط آبونتو سافتور سنتر دانلود ونصب میکنیم کجا ذخیره میشن آخه یکی از دوستام سرعتش خیلی پایینه میخام اگه بشه اون فایل صد مگابایتی را براش کپی کنم رو سی دی؟

یاهو مسنجر و گوگل تاک نصب نمیشن ، باید نسخه های خاصیو نصب کنم؟

فایلهایی را که با لایبر آفیس اوبنتو میسازیم با آفیس ماکروسافت باز میشه؟

ببخشید انقدر سوال پرسیدم سرچ هم کردم اما چیزهای جالبی پیدا نکردم
موفق باشید

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 امرداد 1390، 04:51 ب‌ظ »
در مورد هنگ کردن سیستمتون یکم توضیح بدید ، چون هنگ کردن یک مشکل خاص هست که فقط در حال حاضر برای شما پیش اومده  ، کانفیگ سیستم هم بگید (رم و سیپی یو و ...)

منظورتون اینه که نمیتونید فارسی بنویسید ؟

اوپن آفیس توی لینوکس هست ، حتی میتونید فرمت های docx را هم راحت باز کنید و یا با این فرمت ها ذخیره کنید و بعد ببرید توی ویندوز  ...

باز هم میگم تمام تصور های شما در رابطه با سخت بودن رابط کاربری فقط و فقط و فقط و فقط به این بر میگرده که به ویندوز عادت کردید. اگر از اولین روزی که سیستم را خریدید روش لینوکس نصب بود و الان بعد از جند سال  کار با لینوکس میرفتید سراغ ویندوز ، با خودتون نمی گفتید که چرا استارت این پایینه ؟! چرا اینقدر سخته ؟ و و و ....

کمی سرعت سیستمتون را من نمیتونم کمکی کنم ، شما ورژن اوبونتو که نصب کردید را بگید تا دوستان کمکتون کنن

پایتون نصب نباشه که هیچی دیگه  ;D آره نصب هست ، اینجاست :
/usr/bin/python
با type میتونید مسیر برنامه ها را پیدا کنید ، مثلا برای پایتون :
type python
لینوکس خودش چندان نیازی به آنتی ویروس نداره (بیشتر به آنتی تروجان و آنتی روتکیت نیاز داره ) ، اما شما ClamAV را نصب کنید ، با نصب این آنتی ویروس با یک تیر 2 نشون میزنید ، یعنی خیلی راحت میتونید ویروس های ویندوز را (از داخل لینوکس !) با این آنتی ویروس بگیرید !

آپدیت ها اگر مربوط به باگ باشه آره ، توی ویندوز هم شما اگر بخوای آپدیت بگیری بیشتر از این ها را باید بگیری ، اگر ای دی اس ال دارید که شب رایگان هست دیگه ...

جواب سوال های دیگتون را من نمیدونم ، اگر دوستان جواب بدن ممنون میشم.

دوستان عزیز اگر اشتباهی در نوشته های من میبینید حتما گوشزد کنید ، من تازه کار هستم پس نوشته های من بدون اشتباه نیست ، اگر جسارت می کنم و جواب این دوستمون را میدم فقط برای این هست که میخوام کارشون سریع راه بیوفته .
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 05:00 ب‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 29 امرداد 1390، 05:00 ب‌ظ »
اما بعد از نصب فارسی نویس نداشتم
؟؟؟
نقل‌قول
در لینوکس درسته که دست آدم خیلی بازه حتی میشه صفحه کلید را هم شخصی سازی کرد اما وقتی به چینش در ویندوز توجه میکنیم مثلا مای کامپیوتر و یا بخش استارت و بخش لیست برنامه ها و همینطور کنترل پنل یک تفکیک قشنگی را میبینیم که کاربر هر چند تازه کار وقتی با ویندوز مواجه میشه به هیچ وقت وقتی با لینوکس مواجه میشه دچار سر در گمی نمیشه.
نظر شخصی هر کسی می‌تونه فرق داشته باشه!
توی ویندوز وقتی می‌ری سراغ کنترل-پنل این قدر باید کلیک موس داشته باشی تا به تنظیم مورد نظر برسی(پیمایش موس زیاده) در حالی که اینجا همه‌چیز دمه دسته:
System> Preferences
System> Administration

نقل‌قول
اول این که سرعت سیستم از ویندوز هم پاینتره الان شدیدا متعجبم که چرا سرعتم انقدر پاییه ... مموریم پانصد مگابایتی هستش
میشه مشخصات کامل سیستم‌تون(VGA ،CPU ،RAM) و نسخه‌ای که نصب کردید رو اعلام کنین.

نقل‌قول
لینوکس هم به آنتی ویروس نیاز داره؟
هم نه هم آره!
کم پیدا میشه کسی که برای لینوکس ویروس بنویسه و اگه هم بنویسه جامعه‌ی کاربری خیلی سریع رفعش می‌کنن پس این یکی از الزام‌های آپدیت کردن سیستمه.
ویروسهای ویندوزی روی لینوکس کاگر نیستن ولی می‌تونن توش جا خوش کنن و وقتی شما فلشتون رو به دوستتون که سیستم ویندوز داره می‌دید ممکنه سیستمش ویروسی بشه. آنتی ویروسهایی هستند مثل: Nod

نقل‌قول
آپدیت منیجر نشون میده که حدود دویست مگ را باید دانلود کنه آیا دانلود این حجم نیازه؟
خوب نسخه‌ای که نصب کردین از زمان انتشارش تا حالا مدتی می‌گذره که ممکنه باگ‌هایی وجود داشته باشه که رفعشون توی آپدیت‌ها قرار داده شده باشه و...

نقل‌قول
چیزهایی که توسط آبونتو سافتور سنتر دانلود ونصب میکنیم کجا ذخیره میشن
نقل‌قول
یاهو مسنجر و گوگل تاک نصب نمیشن ، باید نسخه های خاصیو نصب کنم؟
pidgin رو نصب کنین.

نقل‌قول
فایلهایی را که با لایبر آفیس اوبنتو میسازیم با آفیس ماکروسافت باز میشه؟
MS-Word پسوند odt رو نمی‌شناسه ولی موقع ذخیره کردن این امکان رو دارید که فالتون رو با پسوند docx ذخیره کنید.
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 05:09 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین babakibp

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 29 امرداد 1390، 06:35 ب‌ظ »
متشکر

پی سی پنتیوم فور با مادر برد ایسوز

کارت گرافیک فکر کنم 64 یا یه همچین چیزهایی و کارگ گرافیک آنبرد هم داره

سی پی یو:  متاسفانه کارکردش از پنجاه پایین نمیاد و وقتی مثلا از فایرفاکس استفاده میکنم حتی تا صد هم میرسه و سیستم هنگ میشه
سی پی یو  2.8
رم 512
هارد 80
مموری : همیشه بین 60 تا صد هستش م
سواپ :بهش دو گیگ اختصاص داده بودم و بیشتر نزدیکه صفره
حدود 20 گیگ به لینوکس دادم
که 15 روت بود /
2 گیگ هم سواپ
و یه 5 گیگ هم یه درایو دیگه ساختم که موینت پوینتشو هوم انتخاب کردم
 آخرین نسخه ار اوبنتو رو همین دو روز پیش از سایتش دانلود کردم 11.4
خیلی کنده مخصوصا وقتی از آبونتو سافتفر سنتر یا فایر فاکس استفاده میکنم
 ??? :'(
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 06:47 ب‌ظ توسط babakibp »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #8 : 29 امرداد 1390، 06:57 ب‌ظ »
نقل‌قول
متاسفانه کارکردش از پنجاه پایین نمیاد و وقتی مثلا از فایرفاکس استفاده میکنم حتی تا صد هم میرسه و سیستم هنگ میشه
کارت گرافیک نصب نیست؟
فلاش روی فایرفاکس فعال است ؟
برای آگاهی بیشتر :
lshw -shortبرون ده فرمان را همینجا بگذارید
نکته :
512 مگابایت حافظه بخرید ( 15000 تومان)

آفلاین babakibp

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 29 امرداد 1390، 07:27 ب‌ظ »
این هم برون ده اون دستور

bb@bbpc:~$ lshw -short
WARNING: you should run this program as super-user.
PCI (sysfs) 
H/W path    Device  Class          Description
==============================================
                    system         Computer
/0                  bus            Motherboard
/0/0                memory         495MiB System memory
/0/1                processor      Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
/0/100              bridge         661FX/M661FX/M661MX Host
/0/100/1            bridge         SiS AGP Port (virtual PCI-to-PCI bridge)
/0/100/1/0          display        NV18 [GeForce4 MX 440 AGP 8x]
/0/100/2            bridge         SiS964 [MuTIOL Media IO]
/0/100/2.5          storage        5513 [IDE]
/0/100/2.7          multimedia     AC'97 Sound Controller
/0/100/3            bus            USB 1.1 Controller
/0/100/3.1          bus            USB 1.1 Controller
/0/100/3.2          bus            USB 1.1 Controller
/0/100/3.3          bus            USB 2.0 Controller
/0/100/4    eth0    network        SiS900 PCI Fast Ethernet
/0/100/5            storage        RAID bus controller 180 SATA/PATA  [SiS]
/0/100/8            communication  HCF 56k Data/Fax/Voice/Spkp Modem (Worldwide)
/0/100/9            multimedia     SAA7130 Video Broadcast Decoder
WARNING: output may be incomplete or inaccurate, you should run this program as super-user.
bb@bbpc:~$
bb@bbpc:~$

یعنی  میگید یه رم دیگه بخرم؟

از اول همکارت گرافیکم سی دی نداشت
وصل کنم به آنبرد؟

فلش فایر فاکسو از کجا باید فهمم نصبه؟

یه صفحه ای هم به نام زیر گاهی بازمیشه و چیزیمتوش نوشته نیست و بسته هم نمیشه
debconf on pc
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1390، 07:58 ب‌ظ توسط babakibp »

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 29 امرداد 1390، 09:09 ب‌ظ »
RAM = 495MiB
CPU = Intel Celeron 2.80GHz
VGA = NVIDIA18, GeForce4 MX 440 AGP 8x
رم‌تون می‌شه گفت پایینه، یا ارتقا بدینش یا می‌تونین xubuntu یا puppy نصب کنید.

نقل‌قول
از اول هم کارت گرافیکم سی دی نداشت
System> Administration> Additional Drivers> Activate

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 29 امرداد 1390، 09:35 ب‌ظ »
اگر اشتباه نکنم این نسخه جدید اوبونتو از gnome 3 استفاده می کنه که یکم سنگینه !‌ ubuntu 10.04 LTS برای رم و گرافیک ایشون مناسبتر نیست ؟
--------------------------------------------
یکی از دوستان بهمن گوشزد کردن که نسخه جدید اوبونتو از gnome استفاده نمی کنه ! بابت اطلاع رسانی اشتباه معذرت می خوام.
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1390، 12:08 ق‌ظ توسط Nicolas1390 »

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #12 : 29 امرداد 1390، 10:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
اول این که سرعت سیستم از ویندوز هم پاینتره من قدیما یک توزیع دیگه لینوکس را نصب کرده بودم که سرعتش خیلی بهتر بود ولی چون پشتیبان و امکاناتی نداشت پاکش کردم اما الان شدیدا متعجبم که چرا سرعتم انقدر پاییه مثل وقتهایی شده که چندتا کار سنگین با ویندوز انجام میدادیم و میفهمیدیک که باید ویندوزو عوض کرد

سیستم قبلیتون که احیانا دبیان نبوده.!!!
و ما میطوانیم

آفلاین babakibp

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 30 امرداد 1390، 12:36 ق‌ظ »
هر چه میگذره بیشتر داره از لینوکس خوشم میاد اما یکسری کارها انگار با ویندوز راحتتره  :(

نه  دبیان نبود
mandriva
بود که ازش خوشم نیومد
با وجود سایت فارسی اوبنتو کار خیلی راحتتره مخصوصا با انجمن فعالش
 خیلی کنده خیلی
 کسی نصب نکرده جدیدا؟

یه سوال دیگه هم داشتم اینه که من با دریم ویور طراحی میکردم صفحات سایتم رو حالا اون فایلهارو با چی باید ویرایش کنم و یا صفحات جدید بسازم آیا نرم افزاری شبیه دریم ویور در لینوکس هست؟

از کیوت اف تی پی هم استفاده میکردم اینجا باید چی نصب کنم؟

و دانلود منیجر چطور؟

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 30 امرداد 1390، 01:11 ق‌ظ »
خیلی کنده کسی نصب نکرده جدیدا؟
یونیتی(اوبونتو11.04) گرافیکه زیادی می‌کشه و گرافیک شما پایینه و همینطور رمتون.
نسخه‌ی اوبونتویی که نصب کردین 11.04 دیگه؟

نقل‌قول
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که من با دریم ویور طراحی میکردم صفحات سایتم رو حالا اون فایلهارو با چی باید ویرایش کنم و یا صفحات جدید بسازم آیا نرم افزاری شبیه دریم ویور در لینوکس هست؟
http://linuxreview.ir/1390/05/alternatives-for-photoshop-and-dreamweaver

نقل‌قول
و دانلود منیجر چطور؟
توی همین انجمن سرچ کنین تاپیک‌های زیادی در این مورد هست: اینجا
بهترین‌های خط فرمان این‌ها هستن: wget  axel  aria2
گرافیکی: jdownloader  d4x  uget  fatrat و...
برای تورنت هم: tixati و vuze و...