انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چندین مشکل بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 4604 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
چندین مشکل بعد از نصب اوبونتو
« : 31 امرداد 1390، 10:50 ق‌ظ »

salam dustae gerami,man be tazegi linux nasb kardam va dochare 1 seri moshkelam mamnun misham age komakam konid:(keyboarde farsim chand ta harf ro nadare vase hamin fingilish type kardam ,ghablan mazerat mikham )

moshkele 1:  nemitunam filhaye ba pasvande   .mht  mojud dar laptopam ra bekhunam

2:  vaghty mashghule type farsi hastam kalameye "p" farsi ro nadaram vaghty mizanamesh "\" chap mishe

3:mikham eclips nasb konam vali nemidunam ruye ubuntu chi bayad nasb konam

4.shadidan be 1 narmafzare moadele microsoft word niyaz daram ke daghighan karaye uno bokone akhe in "open office.org word processor" aslan karayee ye MSword  ro nadare!!!!

5.yek narmafzar mikham ke daghighan mese windowsmediaplayer betune ham filhaye soty va ham tasviri ro baham bekhune vali tu ubuntu yee ke taze nasb kardam 1dune faghat makhsuse filhaye sotiye 1 dune ham faghat makhsuse filhaye tasviri!!!

6. rasty 1 moshkele bozorg inke nemidunam bayad az che  "m  i  l  t  e r  she  k  a   n " iii  estefade konam !!!chon bedune" m i l t e r s h  e k a n" nemitunam tu linkhaye downloadesh beram

7.ruye har file sotiyee ke miram (yani clik nemikonama!) tu narmafzare "Rythmbox" nagahan play mishe!!nemidunam chetori bayad azin halat dar biaramesh?

8. ye "voice recorder" daram ke vaghty mikham ahangi ro tush save konam hatman bayad narmafzare makhsusesho run konam ta tush save beshe ,hala moshkel ine ke in narmafzar tuye linux nasb nemishe va hameye pasvandash .exe  hast,hala nemidunam bayd chi kar konam!rahi hast ke beshe kari kard?

9.yek narmafzar tuye ubuntu  mikham mesle foxit reader(tu windows) ke betunam ruye pdf ham comment bezaram va editeshun konam.... 

10.chejuri mishe baraye taghyeere zabane keyboard 1 shortcut (masalan alt+shift) baraye system tarif kard?

mamnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun :)

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
پاسخ به: چندین مشکل بعد از نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 31 امرداد 1390، 11:37 ق‌ظ »
لطفا اول فارسی بنویسید ! پستتون راویرایش کنید ، ۲ خط خوندم دیگه بقیش را نخوندم سخته ...
m را بزنید پ مینویسه ، shift+7 هم کاما ....

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #2 : 31 امرداد 1390، 11:50 ق‌ظ »
moshkele 1:  nemitunam filhaye ba pasvande   .mht  mojud dar laptopam ra bekhunam
اپرا 10 به بعد
فایرفاکس با اکستنشن UnMHT یا Mozilla Archive Format
نقل‌قول
2:  vaghty mashghule type farsi hastam kalameye "p" farsi ro nadaram vaghty mizanamesh "\" chap mishe
M=>پ
Shift+SpaseBar=> نیم‌فاصله
Shift+7=< کاما
(یک سرچ پاسخ خیلی از این سوالا رو مشخص می‌کرد)

نقل‌قول
3:mikham eclips nasb konam vali nemidunam ruye ubuntu chi bayad nasb konam
Ubuntu Software Center
و
http://techcolleague.com/2011/02/install-eclipse-and-pydev-on-ubuntu/

نقل‌قول
4.shadidan be 1 narmafzare moadele microsoft word niyaz daram ke daghighan karaye uno bokone akhe in "open office.org word processor" aslan karayee ye MSword  ro nadare!!!!
کامل‌ترین ابزار لینوکسی = اوپن آفیس(و نیز LiberOffice)

مثلاً چه کارایی نمي‌کنه که MS-Word می‌کنه؟!

نقل‌قول
5.yek narmafzar mikham ke daghighan mese windowsmediaplayer betune ham filhaye soty va ham tasviri ro baham bekhune vali tu ubuntu yee ke taze nasb kardam 1dune faghat makhsuse filhaye sotiye 1 dune ham faghat makhsuse filhaye tasviri!!!
پلیره همه‌کاره=> VLC
مدیاسنتر=> XBMC
نقل‌قول
6. rasty 1 moshkele bozorg inke nemidunam bayad az che  "m  i  l  t  e r  she  k  a   n " iii  estefade konam !!!chon bedune" m i l t e r s h  e k a n" nemitunam tu linkhaye downloadesh beram
ویییییییی PPPPPPPPPPP .......
UUUULLLLLLTTTTTTRRRRRRAAAAA S.u.r.f
...
(سرچ کنین) به این سوال نمی‌شه اینجا کامل پاسخ داد.
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1390، 12:07 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 31 امرداد 1390، 11:52 ق‌ظ »
1- از UnMHT  که یک  Add-ons برای فایرفوکس هست استفاده کنید ، یعنی این  Add-ons راروی فایرفوکس نصب کنید و بعد فایلها را باز کنید ، یا هم که با توجه به لینک زیر IE را روی اوبونتو نصب کنید :
http://www.dedoimedo.com/computers/ie_linux.html

فارسی هم که گفتم چکار کنید ...

eclipse هم توی تاپیک دیگتون گفتم...

اوپن آفیس چه امکاناتی را نداره ؟

mplayer kmplayer smplayer نصب کنید ، smplayer جالب تر هست ، فایل صوتی یا تصویری را باز کنید خودش بهتون میگه که میخوای کدکش را دانلودکنم یا نه ...

از ویییی پیییی بوووووووق استفاده کنید ...

http://www.ubuntugeek.com/foxit-reader-a-free-pdf-document-viewer.html
http://blog.sudobits.com/2010/05/20/foxit-reader-for-ubuntu-10-04/

system > preferences > Keyboard > Layout >options

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 31 امرداد 1390، 12:08 ب‌ظ »
نقل‌قول
8. ye "voice recorder" daram ke vaghty mikham ahangi ro tush save konam hatman bayad narmafzare makhsusesho run konam ta tush save beshe ,hala moshkel ine ke in narmafzar tuye linux nasb nemishe va hameye pasvandash .exe  hast,hala nemidunam bayd chi kar konam!rahi hast ke beshe kari kard?
واین رو نصب کنین. امکان اجرای فایل‌های exe رو می‌ده. ببینید می‌تونید با wine نصبش کنید

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 31 امرداد 1390، 12:13 ب‌ظ »
این wine کارش درست هست ، من برای یکی از دوستام توی لینوکس سوسه ، GTA را با Wine نصب کردم خودش میگفت از ویندوز بهتر میاد سبک تر و با گرافیک بهتر !

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 31 امرداد 1390، 06:45 ب‌ظ »
این wine کارش درست هست ، من برای یکی از دوستام توی لینوکس سوسه ، GTA را با Wine نصب کردم خودش میگفت از ویندوز بهتر میاد سبک تر و با گرافیک بهتر !

سلام
مرسی از راهنمایی های خیلی خوبتون  ...کلی دارم کاربر اوبونتو میشم!!!!(خوشحالم:دی).....در رابطه با دانلود کردن برنامه ی wine  به ۱ مشکل برخورد کردم و اون این بود که توی ترمینال با همچین پیغامی مواجه شدم و هیچ اتفاق دیگه ای نیفتاد میشه بگید چه کار باید بکنم؟
ممنوووووووووووووووووون از کمکهاتون
/

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 31 امرداد 1390، 07:05 ب‌ظ »
چه پیغامی ؟ با apt-get نصب کردید ؟
sudo apt-get install wine

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 31 امرداد 1390، 10:14 ب‌ظ »
چه پیغامی ؟ با apt-get نصب کردید ؟
sudo apt-get install wine

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 31 امرداد 1390، 10:21 ب‌ظ »
اوکی کنید ، مال فونتهاش هست ، نصب مشکلی نداره

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 شهریور 1390، 10:31 ق‌ظ »
6. rasty 1 moshkele bozorg inke nemidunam bayad az che  "m  i  l  t  e r  she  k  a   n " iii  estefade konam !!!chon bedune" m i l t e r s h  e k a n" nemitunam tu linkhaye downloadesh beram

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
« پاسخ #11 : 01 شهریور 1390، 11:25 ب‌ظ »
اوکی کنید ، مال فونتهاش هست ، نصب مشکلی نداره
این مشکل منم بوده! مسئله اینه که نمیشه ok کرد! اصلا نمیشه کاری کرد...

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 شهریور 1390، 08:25 ق‌ظ »
من خودم روی اوبونتو نصب کردم همین پیغام را داد اوکی کردم نصب شد ! با tab میرید روی اوکی دیگه نه ؟

آفلاین mountainous

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 02 شهریور 1390، 10:28 ق‌ظ »
من خودم روی اوبونتو نصب کردم همین پیغام را داد اوکی کردم نصب شد ! با tab میرید روی اوکی دیگه نه ؟

نیکلاس جان من رفتم ولی  اصلا اکی نشد.....امروز یهو دیدم خود به خود اضافه شده ولی تاحالا که نتونسته فایل .exe ای رو برام قابل استفاده کنه!!!!

آفلاین Nicolas1390

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 02 شهریور 1390، 10:38 ق‌ظ »
wine بار ها تست شده لا اقل خودم کلی فایل exe را باهاش اجرا کردم ! عجله نکنید یکم باهاش کار کنید دستتون میاد
اون ارور نبود ، من که اوکی کردم ! خلاصه الان wine نصب هست و کلی برنامه و بازی هم باهاش بالا آوردم ! مخصوصا این GTA  ;D