اگر کسی از شما بپرسه که فلان گوشی موبایل بهتره یا اون یکی دیگه حتما می پرسید میخوای با گوشی چیکار کنی (عکس بگیری , موزیک گوش کنی
یا...) حالا اگه این دوتا گوشی خواسته های مارو به طور یکسان داشته باشند , بحث رو تخصصی تر میکنیم (میزان شارژ باطری , کیفت صفحه نمایش,
اندازه و یا کارخانه سازنده ).
حالا هم Kde و Gnome هر دو محیط های خوبی هستن و هردو نیازهای مارو برطرف میکنند پس در یک سطح قرار میگیرن , ماهم مقایسه رو تخصصی تر
میکنیم .
حالا منی که دارم از محیط Gnome استفاده میکنم ببینم ارزش داره که از Kde استفاده کنم ؟ (البته با در نظر داشتن فرق تخصصی نه سلیقه)
شاید با دیدن عنوان تاپیک فکر کنید همون بحث Kde یا Gnome هست ولی هدف من از زدن این تاپیک
چیز دیگه ای است.
راستش اگر واقعا بحث در شناخت بیشتر KDE و Gnome یا اصلا مقایسه اینها بود من بیشتر استقبال میکردم.
این نوع بحثها تبدیل شدن به مباحثی که کسی جرات نمیکنه طرفشون بره. تازهکارانی هم میخوان راجع به اینها بپرسن فورا میشنون که نه جیزه! هرگز نباید اینها رو با هم مقایسه کرد و ... من شرمندهام از طرف جماعت لینوکس کار ایرانی که هنوز یک مقاله درست و حسابی در مورد این میزکارها تهیه نکردن که حداقل کاربران تازهوارد رو بشه ارجاع داد به اون مقالات.
اگر کسی همتش رو داره من استقبال و کمک میکنم
چرا نقش محیط Gnome توی دنیای لینوکس کم رنگ تر شده , بیشتر توضیع ها به سوی Kde رفتن .
راستش اینجوری نیست. شما بر اساس مقاله و خبری این رو میگید؟ به نظر من این جمله حاصل احساس شخصی خودتون هست.
به هر حال نقش گنوم کم رنگتر نشده... همین پارسال بود که Novell اعلام کرد که دیگه از KDE روی SuSE Enterprise پشتیبانی نمیکنه و بعد اون داستان حمایت لینوس از KDE پیش اومد و بعد Novell اعلام کرد که حرفش رو پس گرفته... و ضمنا تقریبا اغلب توزیعهای لینوکس که دارای چند میزکار هستند میزکار Gnome رو به عنوان میزکار پیشفرض دارند.
هدفی که من از زدن این تاپیک داشتم این بود که ناظران یا اونایی که تجربه زیادی در مورد لینوکس دارند فرق این دو محیط رو توضیح بدن.
در مورد کمرنگ شدن Gnome , خیر من از روی خبر یا مقاله ای نمیگم بلکه اون چیزی رو که میبینم رو میگم
خود شما میگید شرکت novell حرفش پس گرفت .
به هر حال این محیط ها دارن دنیای لینوکس رو مثل دو راه از هم جدا میکنن .(حالا میان میگن که هسته لینوکس واحده , من که نمی خوام با هسته
به اینترنت بیام یا موزیک گوش کنم )