انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Gnome or KDE  (دفعات بازدید: 4252 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
Gnome or KDE
« : 20 مهر 1386، 10:58 ب‌ظ »
با سلام
شاید با دیدن عنوان تاپیک فکر کنید همون بحث Kde یا Gnome هست ولی هدف من از زدن این تاپیک
چیز دیگه ای است.

چرا نقش محیط Gnome توی دنیای لینوکس کم رنگ تر شده , بیشتر توضیع ها به سوی Kde رفتن .
من خودم هیچ شکی در زیباتر بودن محیط kde ندارم ولی محیط Gnome نمیدونم چی داره که آدم به اون معتاد میشه
یه دلیلش هم میتونه این باشه که Gnome پایدار تر از Kde به نظر میاد.
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
پاسخ به: Gnome or KDE
« پاسخ #1 : 20 مهر 1386، 11:20 ب‌ظ »
راستش من خودم همیشه از kde استفاده میکنم و همیشه هم راضی بودم! اتفاقا kde هم خیلی پایداره. چیزی که هست گنوم خیلی سبک و راحته. اما خب این یک واقعیته که گنوم این سالها خیلی از پیشرفت و زیباییش رو مدیون اوبونتوس!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #2 : 21 مهر 1386، 12:17 ق‌ظ »
فکر کنم بیشتر بحث سلیقه است تا چیزای دیگه !
گنوم طوریه که وقتی بهش عادت میکنی کار کردن با kde وحشتناک میشه  :o
به هر حال من از kde شروع کردم و فعلا گنوم را بیشتر دوست میداریم ! :P
@cybertux
no sign

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #3 : 21 مهر 1386، 01:16 ق‌ظ »
بحث سلیقه و عادت هستش. وقتی با kde کار میکردم نمی تونستم گنوم رو تحمل کنم و حالا که با گنوم کار میکنم بر عکس.
و این تاپیک به هیچ نتیجه ای نمی رسه. این خط ------ ، اینم نشون     / \
                                                                                      \ /   
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 21 مهر 1386، 03:04 ق‌ظ »
نقل‌قول
                                                                                      \ /   

=D> :lolflag:
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
« پاسخ #5 : 21 مهر 1386، 09:32 ق‌ظ »
با سلام و تبریک عید به همه دوستان
من فکر نمی‌کنم فقط بحث عادت برمیگرده به نوع استفاده . من فکر میکنم kde یک کم سبکتر باشه چون وقتی اونو توی سیستمهای پایین مثل P2 و P3 نصبش میکنم خیلی راحتتر و سبکتر کار می‌کنه تا گنوم . و موضوع دوم اینه که به نظر من ما نباید وابستگیی نسبت به محیط‌های گرافیکی برای خودمون ایجاد کنیم و در کنار محیط گرافیکی خوبه کار مشابه رو در محیط شل هم یاد داشته باشیم ، به این دلیل که توی شل تقریبا تمام توضیع‌ها دستورات مشابه رو دارند . ;)

lomion

• مهمان
« پاسخ #6 : 21 مهر 1386، 10:26 ق‌ظ »
بحث سلیقه و عادت هستش. وقتی با kde کار میکردم نمی تونستم گنوم رو تحمل کنم و حالا که با گنوم کار میکنم بر عکس.
                                                                                  \ /   
:lolflag:

آفلاین jafar_tavakolian

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
« پاسخ #7 : 21 مهر 1386، 11:04 ق‌ظ »
دوستان به نظر بنده تازه کار بد نیست یکی از دوستان پراطلاعات و حرفه ای بیان و شروع کنن به بررسی امکانات KDE و همینطور گنوم !
تا دیگه بحثایی مثل من این و بیشتر دوست دارم این سبک تره نشه ! در واقع یه بحث تخصصی
برای منم جالبه که اون کله گنده های کامپیوتری که من می شناسم ( جسارت نباشه عرض کردم بنده می شناسم ) و برای من گنده هستن همشون محیط پیش فرضشون گنوم هست!

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
« پاسخ #8 : 21 مهر 1386، 12:24 ب‌ظ »
واقعیت اینه که با توجه به آمار و ارقام در حال حاضر gnome یک سر و گردن از kde بالاتره و هیچ ربطی هم به سلیقه نداره  ::)
سیر صعودی برنامه نویسی gnome پایدار و قابل پیش بینی داره ادامه پیدا می کنه و افراد بسیار زیادی هم در توسعه اون شرکت دارن
از طرف دیگه kde کاملا برعکس gnome نحوه توسعه ای غیر منظمی داره و تعداد افراد توسعه دهنده اونم خیلی کمتر از gnome هست
نتیجه (این نتیجه فقط به درد زمان حال میخوره نه آینده  :D)
اگه پروژه جدی داری و می خوای از linux استفاده کنید و پایداری برات مهمه حتما gnome رو انتخاب کن و به سلیقتم اعتنا نکن
ولی اگه سیستم رو مثل من برا ور رفتن و سرک کشیدن می خوایی هر کدوم رو که دلت میخواد انتخاب کن

(البته به نظر می رسه kde آینده خوبی داشته باشه)

lomion

• مهمان
« پاسخ #9 : 21 مهر 1386، 03:30 ب‌ظ »
واقعیت اینه که با توجه به آمار و ارقام در حال حاضر gnome یک سر و گردن از kde بالاتره و هیچ ربطی هم به سلیقه نداره  ::)
سیر صعودی برنامه نویسی gnome پایدار و قابل پیش بینی داره ادامه پیدا می کنه و افراد بسیار زیادی هم در توسعه اون شرکت دارن
از طرف دیگه kde کاملا برعکس gnome نحوه توسعه ای غیر منظمی داره و تعداد افراد توسعه دهنده اونم خیلی کمتر از gnome هست
نتیجه (این نتیجه فقط به درد زمان حال میخوره نه آینده  :D)
اگه پروژه جدی داری و می خوای از linux استفاده کنید و پایداری برات مهمه حتما gnome رو انتخاب کن و به سلیقتم اعتنا نکن
ولی اگه سیستم رو مثل من برا ور رفتن و سرک کشیدن می خوایی هر کدوم رو که دلت میخواد انتخاب کن

(البته به نظر می رسه kde آینده خوبی داشته باشه)

من این حرفها رو قبول دارم. تجربه شخصی من هرگز با کی دی ای خوب نبوده و مشکل سر پایداری بوده. من از Redhat 7.3 تا Fedora Core 5 به همراه Suse 9.3 تا Suse 10.2 امتحان کردم. و آخرش با گنوم راحتم.
البته در مورد KDE چهار که قراره بیاد حرف زیاده و ظاهرا یه تحول اساسیه. من خودم تا اومدن KDE 4.0 به صورت رسمی و کامل صبر می‌کنم...
البته KDE برنامه زیاد داره و از این نظر ساده‌تره. خیلی از برنامه های محبوب من همه با KDE کار می‌کنن.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #10 : 21 مهر 1386، 05:17 ب‌ظ »
شاید با دیدن عنوان تاپیک فکر کنید همون بحث Kde یا Gnome هست ولی هدف من از زدن این تاپیک
چیز دیگه ای است.
راستش اگر واقعا بحث در شناخت بیشتر KDE و Gnome یا اصلا مقایسه اینها بود من بیشتر استقبال میکردم.
این نوع بحثها تبدیل شدن به مباحثی که کسی جرات نمیکنه طرفشون بره. تازه‌کارانی هم میخوان راجع به اینها بپرسن فورا میشنون که نه جیزه! هرگز نباید اینها رو با هم مقایسه کرد و ... من شرمنده‌ام از طرف جماعت لینوکس کار ایرانی که هنوز یک مقاله درست و حسابی در مورد این میزکارها تهیه نکردن که حداقل کاربران تازه‌وارد رو بشه ارجاع داد به اون مقالات.
اگر کسی همتش رو داره من استقبال و کمک میکنم

چرا نقش محیط Gnome توی دنیای لینوکس کم رنگ تر شده , بیشتر توضیع ها به سوی Kde رفتن .
راستش اینجوری نیست. شما بر اساس مقاله و خبری این رو میگید؟ به نظر من این جمله حاصل احساس شخصی خودتون هست.
به هر حال نقش گنوم کم رنگتر نشده... همین پارسال بود که Novell اعلام کرد که دیگه از KDE روی SuSE Enterprise پشتیبانی نمیکنه و بعد اون داستان حمایت لینوس از KDE پیش اومد و بعد Novell اعلام کرد که حرفش رو پس گرفته... و ضمنا تقریبا اغلب توزیعهای لینوکس که دارای چند میزکار هستند میزکار Gnome رو به عنوان میزکار پیش‌فرض دارند.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
    • تبریزلاگ
« پاسخ #11 : 24 مهر 1386، 01:56 ب‌ظ »
اگر کسی از شما بپرسه که فلان گوشی موبایل بهتره یا اون یکی دیگه حتما می پرسید میخوای با گوشی چیکار کنی (عکس بگیری , موزیک گوش کنی
یا...) حالا اگه این دوتا گوشی خواسته های مارو به طور یکسان داشته باشند , بحث رو تخصصی تر میکنیم (میزان شارژ باطری , کیفت صفحه نمایش,
اندازه و یا کارخانه سازنده ).
حالا هم Kde و Gnome هر دو محیط های خوبی هستن و هردو نیازهای مارو برطرف میکنند پس در یک سطح قرار میگیرن , ماهم مقایسه رو تخصصی تر
میکنیم .
حالا منی که دارم از محیط Gnome استفاده میکنم ببینم ارزش داره که از Kde استفاده کنم ؟ (البته با در نظر داشتن فرق تخصصی نه سلیقه)

چیز دیگه ای است.
راستش اگر واقعا بحث در شناخت بیشتر KDE و Gnome یا اصلا مقایسه اینها بود من بیشتر استقبال میکردم.
این نوع بحثها تبدیل شدن به مباحثی که کسی جرات نمیکنه طرفشون بره. تازه‌کارانی هم میخوان راجع به اینها بپرسن فورا میشنون که نه جیزه! هرگز نباید اینها رو با هم مقایسه کرد و ... من شرمنده‌ام از طرف جماعت لینوکس کار ایرانی که هنوز یک مقاله درست و حسابی در مورد این میزکارها تهیه نکردن که حداقل کاربران تازه‌وارد رو بشه ارجاع داد به اون مقالات.
اگر کسی همتش رو داره من استقبال و کمک میکنم

راستش اینجوری نیست. شما بر اساس مقاله و خبری این رو میگید؟ به نظر من این جمله حاصل احساس شخصی خودتون هست.
به هر حال نقش گنوم کم رنگتر نشده... همین پارسال بود که Novell اعلام کرد که دیگه از KDE روی SuSE Enterprise پشتیبانی نمیکنه و بعد اون داستان حمایت لینوس از KDE پیش اومد و بعد Novell اعلام کرد که حرفش رو پس گرفته... و ضمنا تقریبا اغلب توزیعهای لینوکس که دارای چند میزکار هستند میزکار Gnome رو به عنوان میزکار پیش‌فرض دارند.

هدفی که من از زدن این تاپیک داشتم این بود که ناظران یا اونایی که تجربه زیادی در مورد لینوکس دارند فرق این دو محیط رو توضیح بدن.
در مورد کمرنگ شدن Gnome , خیر من از روی خبر یا مقاله ای نمیگم بلکه اون چیزی رو که میبینم رو میگم
خود شما میگید شرکت novell حرفش پس گرفت .

به هر حال این محیط ها دارن دنیای لینوکس رو مثل دو راه از هم جدا میکنن .(حالا میان میگن که هسته لینوکس واحده , من که نمی خوام با هسته
به اینترنت بیام یا موزیک گوش کنم )
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1386، 01:59 ب‌ظ توسط Linux »
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #12 : 28 مهر 1386، 03:52 ب‌ظ »
اینجا رو هم بخونید بد نیست! تقریبا در اوایل شروع کار این فروم این پست دقیقا به همین علتی که شما این تاپیک رو زدید زده شده

http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=104.0
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
    • تبریزلاگ
« پاسخ #13 : 30 مهر 1386، 09:34 ب‌ظ »
اینجا رو هم بخونید بد نیست! تقریبا در اوایل شروع کار این فروم این پست دقیقا به همین علتی که شما این تاپیک رو زدید زده شده

http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=104.0

بسیار ممنون از پاسخی که دادید  ;) ولی توی همون تاپیک نیز همه گفتن که انتخاب رابط های کاربری سلیقه ای است

من هدفم یه توضیح کامل و تخصصی از رابطهای کاربری بود

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #14 : 08 آبان 1386، 01:47 ب‌ظ »
به نظر من رابط گرافیکی همچن هم مهم نیست من اگه بخوام به اختیار یکی رو انتخاب کنم می رم سراغ KDE ولی با اینکهیک سال و خورده ایه که دارم اوبونتو کار می کنم هنوز اون رو نصب نکرده ام چون نیاز ضروری به اون رو حس نکرده ام
به هر حال مشکلات ما رو هر دو حل می کنند
یا علی