انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امکانات stardict در نسخه ویندوزی بیشتر است  (دفعات بازدید: 4609 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
یکبار آقای حسن پور در انجمن های تکنوتاکس درباره فایرفاکس مفهوم اعتراض آمیز اندیشناکی رو بکار بردن: " گویی موزیلا-فایرفاکس کاربران ویندوز را شهروندان درجه‌ی اول قلمداد میکنه!" (اشاره به مضمون است)
درباره ی این دیکشنری من همینطور فکر میکنم. تنظیمات-اگر چه اندک باشد- در ویندوز و گنو-لینوکس را مقایسه کنید. امکانات در نسخه ی ویندوزی بیشتر نیست؟ چرا؟

گیریم همینطور باشه خوب که چی؟
دو تا موضوع هست
اولیش اینه که حرمت مسجد رو متولیش نگه میداره !
دوم اینکه انسان کاری میکنه که براش بیشترین سود رو داشته باشه (و این قابل درک)

:D

ديبا

• مهمان
badjoker انجام شد ;)
پستها جدا شدن و عنوان اولین پست هم تغییر کرد... دوستان عزیز «خارج از موضوع» نشوید!
عذرخواهی مرا بپذیرید آقای حسن پور.
این انحراف از بحث، متوجه من است

ديبا

• مهمان
یکبار آقای حسن پور در انجمن های تکنوتاکس درباره فایرفاکس مفهوم اعتراض آمیز اندیشناکی رو بکار بردن: " گویی موزیلا-فایرفاکس کاربران ویندوز را شهروندان درجه‌ی اول قلمداد میکنه!" (اشاره به مضمون است)
درباره ی این دیکشنری من همینطور فکر میکنم. تنظیمات-اگر چه اندک باشد- در ویندوز و گنو-لینوکس را مقایسه کنید. امکانات در نسخه ی ویندوزی بیشتر نیست؟ چرا؟

گیریم همینطور باشه خوب که چی؟
دو تا موضوع هست
اولیش اینه که حرمت مسجد رو متولیش نگه میداره !
دوم اینکه انسان کاری میکنه که براش بیشترین سود رو داشته باشه (و این قابل درک)

:D

خیر!!!  آدمی ابداً چنین نیست. شاید در گذشته‌ای دور و در برآوردن ابتدایی‌ترین نیازها-تلاش برای بقا- چنین بوده باشد. اما نه در ابعادی که ما درباره‌ی آن گفتگو می‌کنیم. این سود بیشترین که بدان اشاره دارید تا بدانجا قابل قبول است که متوجه حقوق دیگران باشیم و تهدیدی برای آن بشمار نرویم.
مادامی که با تکیه بر احترام به اپن‌سورس نرم‌افزاری ایجاد و توسعه پیدا می‌کند؛ و به توانایی‌های یک سیستم‌عامل‌ می‌افزاید؛ بدیهی است که نشان داده شود که این برتری در محیط‌های باز کماکان بهتر از محیطهای انحصار‌طلب-یا دست‌کم برابر با آنها- است. در اینجاست که ظهور توانایی‌ها درهنگام انتخاب سیستم‌عامل توسط یک کاربر، امتیاز محسوب می‌شود.

شاید در اماکن متبرکه چنین باشد که میفرمایید اما در اجتماعات نرم‌افزارهای آزاد؛ احترام بایست توسط همگان ایحاد و مدام در نگاهداریش اهتمام بخرج داده شود!

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
البته وقتی منظور از سود اینست که دیگران مورد توجه نیستند بلکه در نظر نگرفتن دیگران نیز به نوبه خود منجر به ضرر میشه
دومی اینکه اون یک ضرب المثل و شنونده نباید ترجمه لفظ به لفظ بکنه  ;)
یک ضرب المثل دیگه هم هست که میگه دو صد گفته چون نیم کردار نیست   ;D

ديبا

• مهمان
البته وقتی منظور از سود اینست که دیگران مورد توجه نیستند بلکه در نظر نگرفتن دیگران نیز به نوبه خود منجر به ضرر میشه
دومی اینکه اون یک ضرب المثل و شنونده نباید ترجمه لفظ به لفظ بکنه  ;)
یک ضرب المثل دیگه هم هست که میگه دو صد گفته چون نیم کردار نیست   ;D

این مشکل همواره پیش میاد آقای سلیمانی که مصداق ضرب‌المثلی -اگر چه سایر!- را چون نمیدانیم، پس از بکاربردن بجای آن عاجزیم
این پاسخ و اعظم پاسخ شما، اتلاف وقت و انرژبست!
باز هم ممنونم از جوابیه موجزتان

بامید روزی که بجای پرداختن به چند و چون طرفین بحث؛ توجه‌مان را به موضوع مورد بحث معطوف کنیم!
« آخرین ویرایش: 24 مهر 1386، 03:55 ق‌ظ توسط ديبا »