انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال  (دفعات بازدید: 1507 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammad.tz87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
چند سوال
« : 06 شهریور 1390، 03:42 ق‌ظ »
سلام
من چند روزی می شه که سیستم عامل Ubuntu 11.04 رو نصب کردم. قبلا هم تجربه کار با لینوکس رو ندارم. چند سوال داشتم:
1) من روی سیستم ام 5 درایو NTFS دارم. هر بار که وارد یکی از این درایوها می شم میانبر اون روی میزکار قرار می گیره. چه شکلی می شه این عمل رو غیرفعال کرد؟
2) کاربرد گزینه Emblems در قسمت مشخصات فایل ها چیست؟ (قسمت Properties)
3) آیا امکان تغییر چیدمان کلیدهای صفحه کلید فارسی وجود دارد؟ می خوام دکمه {پ} رو به جای اصلی خودش بازگردانم.
ممنون. متشکرم

آفلاین parsaz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
پاسخ به: چند سوال
« پاسخ #1 : 06 شهریور 1390، 05:57 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز

ورودتون به دنیا متن باز تبریک میگم .

در رابطه با کیبورد میتونید در قسمت تنطیمات کیبورد که اگر علامت استارتو بزنید و در اونجا بنویسید keyboard براتون میاره ومیتونید تنطیمات رو انجاک بدبد

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #2 : 06 شهریور 1390، 10:17 ق‌ظ »
2- 
کاربردش اینه که میتونین رویه هر فایلی یک شکلک بزارین برایه مصارف مختلف مثلا وقتی برایه یکی چیزی میریزین تو فلششش میخاین یادتون نشه چیا ریختین روشون علامت میزارین

1-
http://www.howtogeek.com/howto/ubuntu/hide-removable-drive-icons-from-your-ubuntu-desktop/

آفلاین neghab_llxl

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #3 : 10 مهر 1390، 12:23 ب‌ظ »
1) من روی سیستم ام 5 درایو NTFS دارم. هر بار که وارد یکی از این درایوها می شم میانبر اون روی میزکار قرار می گیره. چه شکلی می شه این عمل رو غیرفعال کرد؟
سلام
میتونی برنامه ubuntu tweak رو نصب کنی تو قسمت desktop icon این تنظیمات رو داره http://ubuntu-tweak.com/
در ضمن تو ابونتو چینش کیبورد استاندارد هست نه توی ویندوز ولی اینجا یه دنیایی آزاد هست هر کاری دلت خواست میتونی بکنی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 10 مهر 1390، 02:05 ب‌ظ »
سلام
من چند روزی می شه که سیستم عامل Ubuntu 11.04 رو نصب کردم. قبلا هم تجربه کار با لینوکس رو ندارم. چند سوال داشتم:
2) کاربرد گزینه Emblems در قسمت مشخصات فایل ها چیست؟ (قسمت Properties)
3) آیا امکان تغییر چیدمان کلیدهای صفحه کلید فارسی وجود دارد؟ می خوام دکمه {پ} رو به جای اصلی خودش بازگردانم.
ممنون. متشکرم
جواب‌ها رو که دوستان دادن. من فقط اومدم که بگم در اوپبونتو «پ» سر جای اصلی خودش هست. این ویندوزه که پ رو هر روز یه جایی می‌ذاره. البته شنیده شده که ویندوز هم در نسخه‌۸ بالاخره «پ» رو به جای اصلی خودش، یعنی روی کلید M برده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن